Dzięki. Dziękuję wszystkim za doping i śledzenie naszych zmagań. Impreza bardzo fajna. Przede wszystkim dla kibiców bardzo dobrze relacjonowana. Zwłaszcza porównując do piątki na narodowym, która była nagrywana z telefonu komórkowego. Dziś nie szło i znowu Sebę ratował mod. Bez tego nie byłoby nie tylko medalu, ale mógłby nawet nie skończyć biegu. Po trzecim kole jak mi pokazał na wątrobę, to już wiedziałem, że nic dziś nie ugramy. Ten medal był najtrudniejszy ze wszystkich dotychczasowych.
Aha,
redlin jeszcze nie próbowaliśmy jakby co. Przysiadów nawet jeszcze nie, więc wszystko przed nami. Kilometraż 300 w październiku. W listopadzie też się tyle zbierze. Teraz mam problem, bo nie wiem, czy to za mało, czy może za dużo, bo słyszałem, że z 200 miesięcznie można wygrywać, z czego część na orbitreku. Ciekawe.
Co ty z tym paskiem masz cichy. Pasek, czy nadgarstek - jeden chuuj. Co mam wyczytać ze staminy i reszty? Cały czas mam nieodparte wrażenie, że jest w tym potencjał, ale też dużo marketingu wciąż. Zwłaszcza w tym nowym gadżecie od stryda. Seba nie lubi biegać w pasie na imprezach, na których mu zależy. HRmax z nadgarstka 207. Stamina zero po 3 minucie. Średnie tempo 3:11. Predykcja na 5k 15:50. Sen 10h z czego ponad 2h deep, czyli rekord od momentu przejścia na garmina.
chociażby stamina byłaby pokazana realnie.
tętno również.
więc jeżeli opierasz się na wskazaniach warto to mieć.
a tętno może być przecież niewyświetlane na ekranie.