PRZEPROWADZKA NA forum BIEGAJZNAM.PL
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Szczury uciekaja z tonacego okretu .
Na razie nasz okret nie utonal a forum u Benneta traktuje jako szalupe ratunkowa .
W jednym sie zgadzam - jak nam wylacza swiatlo to spotkajmy sie u Benneta .
Na razie nasz okret nie utonal a forum u Benneta traktuje jako szalupe ratunkowa .
W jednym sie zgadzam - jak nam wylacza swiatlo to spotkajmy sie u Benneta .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Moja przygoda z bieganiem.pl zaczęla się jeszcze w jego pierwszym wcieleniu i jest to dla mnie bardzo ważne miejsce, ale sytuacja staje się coraz bardziej idiotyczna. Ten wspaniały niegdyś serwis rozsypuje się. Ostatni ocalały jeszcze fragment to Forum i ono też coraz bardziej zawodzi. Doszedłem do wniosku, że upieranie się dalsze przy bieganiu.pl wbrew tym faktom nie ma sensu. Z drugiej strony Forum to ludzie i swoje przenosiny uzależniam od tego gdzie będą chcieli rozmawiać. Aktualna kondycja biegania.pl ogranicza nas - stąd mój głos za przenosinami. Oczywiście biegajznami to najpoważniejszy kandydat, o innych możliwościach wspomnialem właściwie trochę żartem.
Wątek gwiazdorski - nie wiem czy Fredzio niczym ten bajkowy specjalista od szczurów mógłby nas wyprowadzić z naszego Titanica. Być może zbiorowy czar grupy czołowych gwiazd naszego Forum przeprowadzilby nas bezboleśnie. Nawiasem mówiąc gwiazdy /w większości/ milczą.
Wątek gwiazdorski - nie wiem czy Fredzio niczym ten bajkowy specjalista od szczurów mógłby nas wyprowadzić z naszego Titanica. Być może zbiorowy czar grupy czołowych gwiazd naszego Forum przeprowadzilby nas bezboleśnie. Nawiasem mówiąc gwiazdy /w większości/ milczą.
biegowa recydywa
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam się szczurem nie czuję. Po prostu uznałem że biegajznami.pl jest rozwojowe i może jeszcze wiele dobrego zrobić. Postanowiłem to poprzeć.
A mozliwości rozwoju nie tylko forum, ale serwisu (bo postrzegam to jako całość) tutaj nie dostrzegam.
A mozliwości rozwoju nie tylko forum, ale serwisu (bo postrzegam to jako całość) tutaj nie dostrzegam.
Któż jak Bóg!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wiesz - Olek, bo to jest tak, zę gwiazdy moze boją sie weryfikacji swojego gwiazdorstwa. 
Ja stwierdziłem, że albo sie zamkne i nie będę krytykował tego forum bo wychodze na głupka że krytykuje a nic nie zmieniam, albo sie przeniosę.

Ja stwierdziłem, że albo sie zamkne i nie będę krytykował tego forum bo wychodze na głupka że krytykuje a nic nie zmieniam, albo sie przeniosę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No nie wiedziałem wiadomości Wojtka.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mikael oczywiście szczury to tylko metafora i mam nadzieję, że nikogo nie urażają. Zresztą zadeklarowałem swoje poparcie dla opcji przenosin.
A motywacji milczenia gwiazd jestem bardzo ciekaw.
A motywacji milczenia gwiazd jestem bardzo ciekaw.
biegowa recydywa
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Podaje namiar do adamma:
Firma nazywa się: Stolarka Wołomin
Admin: Adam Mazurkiewicz,
telefon do firmy na centralę: +22 7763051
No??? To kto dzwoni ???
(Edited by FREDZIO at 3:10 pm on June 17, 2004)
Firma nazywa się: Stolarka Wołomin
Admin: Adam Mazurkiewicz,
telefon do firmy na centralę: +22 7763051
No??? To kto dzwoni ???
(Edited by FREDZIO at 3:10 pm on June 17, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja mówię o przenosinach, żadne z pozostałych określeń nie ma tu zastosowania.
biegowa recydywa
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek metaforą czy nie napisał prawdę;-)
A czy to nie panika z tą ucieczką? Ja nie mam dylematu. Zostaję dopóki Wy tu będziecie
Zresztą jak już pisałem udzielam się na 4 forach o bieganiu 
A czy to nie panika z tą ucieczką? Ja nie mam dylematu. Zostaję dopóki Wy tu będziecie

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozmawiałem z Adammem i w skrócie przedstawiłem nasz "problem" Opowiedział mi, że teraz nie jest w stanie odpisać bo jest w podróży służbowej ale w weekend NA PEWNO podejmie dyskusję co do przyszłości tego forum. Więc prosze o uspokojenie sznownych forumowiczów i powrót do dyskusji po powrocie Admina........
Rozmawiałem z Adammem i w skrócie przedstawiłem nasz "problem" Opowiedział mi, że teraz nie jest w stanie odpisać bo jest w podróży służbowej ale w weekend NA PEWNO podejmie dyskusję co do przyszłości tego forum. Więc prosze o uspokojenie sznownych forumowiczów i powrót do dyskusji po powrocie Admina........
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
No proszę, nie ma to jak twórczy ferment. Ciekawe jak się skończy? Na forum jestem całkiem krótko, też uważam, że działało lepiej - powiedzmy ostatnią jesienią bo zaglądam tu gdzieś od października. Ale widocznie jeszcze wcześniej było zupełnie cacy skoro taki tumult sie podniósł. Już na jednym z wątków pisałem, że home.pl też działa gorzej więc i nam się dostaje. Tak czy owak dobrze, że jest dyskusja. A i może nowy wątek się zdarzy "Dlaczego warto wrócić?" 
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- kardash
- Wyga
Michael i Bennet spróbujcie dogadać się z Adammem i może pójdzie na coś takiego: www.bieganie.pl
to najlepszy adres jaki sie może trafić, dużo osób już się przyzwyczaiło, Wy za to macie świetne kontakty, załatwiacie zniżki i dużo nowości
może wystarczy mu że będzie wpisany jako współtwórca serwisu. Wtedy takie super bieganie.pl
byłoby potęgą. I można by się pokusić o bannery reklamowe - z tego byłaby kasa.
to najlepszy adres jaki sie może trafić, dużo osób już się przyzwyczaiło, Wy za to macie świetne kontakty, załatwiacie zniżki i dużo nowości
może wystarczy mu że będzie wpisany jako współtwórca serwisu. Wtedy takie super bieganie.pl
byłoby potęgą. I można by się pokusić o bannery reklamowe - z tego byłaby kasa.
kardash