Wspólny wyjazd do Szklarskiej
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
zaczynam jeszcze raz ten wątek. Z tego co zauważyłem, to wstępnie terminem 28 sierpnia - 5 września byli zainteresowani:
Pit
Piro
Madach
Ibex
Fredzio
PAwel
a link jest taki (oczywiście to nie jedyna alternatywa, a jedynie propozycja)
Ośrodek Rzemieślnik
Pit
Piro
Madach
Ibex
Fredzio
PAwel
a link jest taki (oczywiście to nie jedyna alternatywa, a jedynie propozycja)
Ośrodek Rzemieślnik
ENTRE.PL Team
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Chcecie na tym obozie realizować jakiś wspólny program przygotowań? Jest sens, abym się do Was dołączał, trenując do półmaratonu na czas 2:00?
Termin mi pasuje, właśnie wtedy planowałem wyjazd treningowy.

Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
-
- Zaprawiony W Bojach
każdy z nas reprezentuje inny poziom i każdy będzie miał jakiś swój indywidualny progam, ale zawsze można sobie wspólnie potruchtać po południu (2 trening w ciągu dnia), spotkać się i pogadać na dowolne tematy wieczorem.
Zresztą, jak bedziesz biegał 2 zakres to mogę z tobą potruchtać
Goraco zachęcam.

Goraco zachęcam.
ENTRE.PL Team
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
cwaniaczekQuote: from PAwel on 10:55 am on June 17, 2004

-
- Zaprawiony W Bojach
No to co PAwel ..... tekst dobry......a jak będziesz biegał 2 ja mogę biegac z Tobą 3??
:)
A tak na prawdę to sądzę, że każdy z nas bedzie miał w pewnym stopniu indywidualny trening i sądzę że w dużym stopniu zróżnicowany....

A tak na prawdę to sądzę, że każdy z nas bedzie miał w pewnym stopniu indywidualny trening i sądzę że w dużym stopniu zróżnicowany....
Ibex
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
No to jeśli biegowy leszcz Wam nie będzie przeszkadzał, to chętnie się wybiorę.
Rozumiem, że rower warto tam wziąć? A jest w okolicy siłownia i/lub basen?
Rozumiem, że rower warto tam wziąć? A jest w okolicy siłownia i/lub basen?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
-
- Zaprawiony W Bojach
w Rzemieślniku na miejscu jest sauna, solarium i słaba siłownia.
Baseny są dwa w Szklarskiej: w hotelu Bornit 25m, 5 torów (18zł za wstep na 1.5h) i w KRUS, chyba 20m, bez torów, taki emerycko-chłopsko-rentowy. Ale Lepera można spotkać.
Baseny są dwa w Szklarskiej: w hotelu Bornit 25m, 5 torów (18zł za wstep na 1.5h) i w KRUS, chyba 20m, bez torów, taki emerycko-chłopsko-rentowy. Ale Lepera można spotkać.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
z tym drugim zakresem to był trochę żart, a trochę na poważnie, bo przecież są zalety biegania w grupie i dwie osoby, które na różnym poziomie biegają mogą sobie wspólnie po 4min/km, albo 4.30 biegać.
Zresztą tak kiedyś mi się udawało pod zawodowców podłączać. Najbardziej charakterystyczny taki trening to jak z Darkiem B podłączyliśmy się do Janka Marchewki (2:16 w maratonie) i kolegi Górnego (2:11). I my i oni chciali biec w narastającym tempie bieg długi. Zaczęliśmy po 5min/km, ja wymiękłem na 28km przy tempie 3:40, Darek pociągnął jeszcze km do 3:30, a oni kończyli chya 32km po 3.10.
Zresztą zaletą takieg wyjazdu to chyba życie towarzyskie w gronie ludzi o tych samych zainteresowaniach.
Po cichu liczę też, że jakieś zniżki możnaby uzyskać gdyby kika pokoi na raz wynająć. Może bez szaleństw, ale kilka złotych dziennie na wieczorne dwa piwa by było.
Myślę, że pod koniec czerwca możnaby zebrać zainteresowanych i wspólne zamówienie zrobić. Oczywiście tych, którym odpowieda Rzemieślnik, bo może inni mają inne preferencje i gdzie indziej się zatrzymają.
Zresztą tak kiedyś mi się udawało pod zawodowców podłączać. Najbardziej charakterystyczny taki trening to jak z Darkiem B podłączyliśmy się do Janka Marchewki (2:16 w maratonie) i kolegi Górnego (2:11). I my i oni chciali biec w narastającym tempie bieg długi. Zaczęliśmy po 5min/km, ja wymiękłem na 28km przy tempie 3:40, Darek pociągnął jeszcze km do 3:30, a oni kończyli chya 32km po 3.10.
Zresztą zaletą takieg wyjazdu to chyba życie towarzyskie w gronie ludzi o tych samych zainteresowaniach.
Po cichu liczę też, że jakieś zniżki możnaby uzyskać gdyby kika pokoi na raz wynająć. Może bez szaleństw, ale kilka złotych dziennie na wieczorne dwa piwa by było.
Myślę, że pod koniec czerwca możnaby zebrać zainteresowanych i wspólne zamówienie zrobić. Oczywiście tych, którym odpowieda Rzemieślnik, bo może inni mają inne preferencje i gdzie indziej się zatrzymają.
ENTRE.PL Team
- romek
- Zaprawiony W Bojach
nie ma co opowiadać, JM nie dość, że szybki, to jeszcze bardzo uprzejmy i sympatyczny człowiek - taką dyplomatyczną wymówką po prostu zakończył kiedyś nasze wspólne bieganko
(Edited by romek at 11:02 pm on June 17, 2004)
(Edited by romek at 11:02 pm on June 17, 2004)
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Heh, no to ja się biore za ostre treningi przez lipiec i sierpień, żeby poprawić swój drugi zakres 
Pomysł z grupowym rabatem jak najbardziej słuszny. Można oczywiście zaliczkować.

Pomysł z grupowym rabatem jak najbardziej słuszny. Można oczywiście zaliczkować.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
refresh
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach