tor biegowy w Krakowie

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
KikkiBeach
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kiedyś, kilka lat temu miałem na tym forum profil, ale nie znajdę danych do dostępu. Natomiast dziś założyłem konto bo znalazłem super sprawę. W Budżecie Obywatelskim w Krakowie, może być wykonany tor biegowy z miękką nawierzchnią. Zasada jest prosta - mieszkańcy mogą zagłosować na ten właśnie projekt, jako pierwszy, wtedy dostaje 3 punkty i jeśli wygra, to mamy w Krakowie zbudowany pierwszy tor biegowy z miękką nawierzchnią. To nie jest żadna polityka. Projekt może dodać każdy mieszkaniec. Nie ma tu żadnych barw partyjnych. Chodzi o tor.
Nie mogę dodać linku do projektu. Ale łatwo go odnaleźć wpisując w wyszukiwarkę: "projekt 31 Tor biegowy z miękką nawierzchnią projekt budżetu obywatelskiego 2023 kraków"
PROJEKT LOKALNY - DZIELNICA XVI NR 31
Jeśli się ktoś z mieszkańców zdecyduje na to zagłosować, to łatwo znaleźć w Internecie miejsce albo fizycznie miejsce, gdzie są urny do zagłosowania na projekty.
New Balance but biegowy
Szymon1988
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Moja dzielnica :spoczko: ja zagłosowałem. Oprócz tego jest jeszcze projekt ogolnomiejski nr 95 - remont pętli w Parku Lotników
KikkiBeach
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dziękuję. A możesz jeszcze gdzieś wici rozpuścić, na fb czy gdzieś?
Szymon1988
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tak, już dawno namawiałem kogo mogłem. Problem w tym, że akurat z Bieńczyc nie mam za wielu biegających znajomych. A znasz jakieś szczegóły tego projektu?
ODPOWIEDZ