szachimat - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

szachimat
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Viki_83 pisze: 02 sie 2023, 21:07 Trzeba być zakompleksionym i niedowartościowanym człowiekiem żeby po pierwsze chwalić się oszukiwaniem innej osoby, jakby kłamstwo i oszustwo to był powód do dumy, no brawo... A po drugie żeby na forum biegowym opisywać flirt i przygody towarzyskie. Kogo obchodzi twoje życie osobiste?
Internet wbrew pozorom jest mały. Baba może nie zagląda, ale czasem się zdarza, że "koleżanka koleżanki żony kolegi"...
Widzę że tutaj same święte osoby bez żadnych przewinień , zakładając bloga chciałem też opisywać trochę jak wygląda moje życie po za biegowe,czym się zajmuje , jakie mam pasje itd . To prawda zauroczylem się w mojej sąsiadce Paulince i człowiek nie myśli wtedy rozumem tylko sercem i na pewne rzeczy nie ma wpływu i nie może się powstrzymać , dodam tylko że mam świadomość że oszukiwanie żony i romans z sąsiadka jest nie moralne i czymś złym i nie szukałem oklasków ,przepraszam jeszcze raz jeśli kogokolwiek to zgorszyło , nie będę więcej opowiadał jak dalej ta znajomość się rozwinęła , po pielgrzymce wrócę tylko do opisów moich treningów biegowych , dpozdrawiam was serdecznie Waldi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

znów darmowe wifi w Tworkach włączyli?
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

cichy70 pisze: 03 wrz 2023, 08:59 znów darmowe wifi w Tworkach włączyli?
Po co takie docinki ? Człowiek ma poważne problemy i zamiast pocieszyć ,doradzić to jeszcze ta szydera , skąd w ludziach tyle jadu i nienawiści , jak tak ma to wyglądać to chyba przestanę tutaj pisać , ludzie ja potrzebuje dobrego słowa , jakiejś rady .
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Miałem już się tu nie odzywać. Zgłosiłem ponownie twoje wpisy do moderacji.
To jest jakiś Harlequin czy forum biegowe?

A ty jesteś odpowiedzialnym facetem za swoje czyny?
Jeśli piszesz prawdę, to żal mi tylko tych kobiet, a nie ciebie. Teraz miej twardą dupę i nie licz na pocieszenie.
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

keiw pisze: 03 wrz 2023, 11:09 Miałem już się tu nie odzywać. Zgłosiłem ponownie twoje wpisy do moderacji.
To jest jakiś Harlequin czy forum biegowe?

A ty jesteś odpowiedzialnym facetem za swoje czyny?
Jeśli piszesz prawdę, to żal mi tylko tych kobiet, a nie ciebie. Teraz miej twardą dupę i nie licz na pocieszenie.
Jestem odpowiedzialnym facetem i jeśli okaże się to prawda to poniosę pełną odpowiedzialność za swoje czyny , tylko wy tej kobiety nie znacie to zła kobieta , intrygantka , specjalnie puściła te swoje czary na mnie a ja jestem tylko facetem , na tą chwilę nic nie będę mówił żonę , muszę mieć całkowitą pewność że ta kobieta mnie nie okłamała i że to faktycznie moje dziecko będzie.
Awatar użytkownika
sultangurde
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Integralność tej historii jest słaba. Jaka kobieta knuje intrygi, żeby zdobyć ...nauczyciela plastyki.
Sorry przebiegłe kobiety celują w top 1% męskiej społeczności, a nauczyciel... no cóż...
Zadbaj o lepszą spójność aby zwiększyć wiarygodność. Pozdro
Blog: viewtopic.php?f=27&t=60020
Komentarze: viewtopic.php?f=28&t=60021
2024 [M40] 18:41//40:12//1:31:02
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

trzeba pisać do admina w Tworkach.
nowe haslo
na wifi i będzie znów jakiś czas spokój.
natomiast nie jestem zwolennikiem zgłaszania postów.
kolega wypisuje swoje kocopaly na swoim blogu i ma do tego pelne prawo.
tu mój zdecydowany sprzeciw.
zaglądamy na własną odpowiedzialność i mogę winić tylko siebie.
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

sultangurde pisze: 03 wrz 2023, 11:57 Integralność tej historii jest słaba. Jaka kobieta knuje intrygi, żeby zdobyć ...nauczyciela plastyki.
Sorry przebiegłe kobiety celują w top 1% męskiej społeczności, a nauczyciel... no cóż...
Czy pogardzasz nauczycielami akurat plastyki, czy nauczycielami w ogóle? :oczko:
No i badania pokazują, że kobiety (tak 80-85% z nich) celują tak w około 15-20% męskiej społeczności, więc z tym 1% to już gruba przesada. I niekoniecznie to muszą być bogaci mafiozi, lekarze, celebryci itd. czyli ogólnie faceci z grubym portfelem. Po samotnych matkach widać, że często oddają się zwykłemu łobuzowi, bo wiadomo, że łobuz kocha najbardziej, chociaż krótko. Może szachimat, chociaż "zwykły" nauczyciel plastyki, należy do tej drugiej grupy.
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

sultangurde pisze: 03 wrz 2023, 11:57 Integralność tej historii jest słaba. Jaka kobieta knuje intrygi, żeby zdobyć ...nauczyciela plastyki.
Nie wiem jakie pobutki kierują ta kobieta , sam chciałbym wiedzieć ( wydaje mi się że ta kobieta ogólnie ma nie równo pod sufitem i że będzie chciała wydoić odemnie kasę ) , mimo że nie zarabiam kokosów to posiadam dość duży majątek po dziadkach( Paulina o tym wiedziała ) , praca jako nauczyciela plastyki jest bardziej z powołania . Narazie zarządalem dowodów , dając jej do zrozumienia że jeśli nie będę mial całkowitej pewności to niech nie liczy nawet na złotówkę .
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

szachimat pisze: 03 wrz 2023, 12:50 Nie wiem jakie pobutki kierują ta kobieta ,
Szkoda, że nie napisałeś, że jesteś nauczycielem języka polskiego, byłoby jeszcze zabawniej, albo katechetą, aby dodać opowiastce większej pikanterii (skoro wrzuciłeś wątek pielgrzymki, a wiadomo z lewicowych portali, że na pielgrzymki chodzi się by uprawiać seks w stodołach i pić wódkę po krzakach).
marcinstrzegom
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jestem chyba jedyna osobą na forum która zna Waldiego osobiście i mogę potwierdzić że nie jest to jakieś konto fejkowe bo widzę że takie teorie tutaj też zaistniały .
Nie będę odnosił się tutaj do tego co pisze Waldi bo moim zdaniem trochę za dużo spraw intymnych z swojego życia tutaj wywalił ale nie chce go oceniać to jego życie niech robi co uważa za stosowne .
Awatar użytkownika
Viki_83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Też już miałam nic nie pisać, ale ręce opadają... Chłopie ile ty masz lat?! Nie wiesz skąd się dzieci biorą??? O tym się myśli PRZED a nie lamentuje po. Jak się myśli f*utem a nie głową to takie są efekty.
Chociaż cała historia wygląda jak jakieś kiepskie romansidło, więc albo masz fantazję albo... brak słów.

A kobiety mają różne pomysły i różne powody, czasem bycie samotną matką wcale nie jest takie złe i finansowo też nie wychodzi najgorzej.
sebastian8999
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Przeczytałem tylko kilka ostatnich postów i od razu widać że ktoś się dobrze bawi a sama postać Waldiego jest fikcyjna więc dyskusje z nim mijają się z celem tylko karmicie trolla .
blog viewtopic.php?f=27&t=63967

komentarze viewtopic.php?f=28&t=64031 10 km- 32.44 Poznań 8.10.23
Awatar użytkownika
Viki_83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obecna sytuacja jest efektem TWOICH decyzji i TWOICH wyborów. Jeszcze kilka tygodni temu byłeś wręcz zachwycony całą sytuacją. Sam sprowadziłeś na siebie problemy. Jesteś dorosłym człowiekiem i powinieneś być odpowiedzialny za to co robisz. A niestety zachowujesz się jak gówniarz i robisz z siebie ofiarę i poszkodowanego. Jakby wszyscy inni byli winni tylko nie ty. Oczekujesz że w tej sytuacji inni będą cię głaskać po główce i mówić że nic się nie stało? Empatia? Zarzucasz innym jej brak, a ty ją masz? Pomyślałeś chociaż raz jak się czuje Twoja żona, twoja rodzina? Gdzie była twoja empatia jak okłamałeś żonę i romansowałeś z inną kobietą? Jak dla mnie to jesteś raczej egoistą który na każdym kroku myśli tylko o sobie.
szachimat
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Viki_83 pisze: 07 wrz 2023, 20:53 Obecna sytuacja jest efektem TWOICH decyzji i TWOICH wyborów. Jeszcze kilka tygodni temu byłeś wręcz zachwycony całą sytuacją. Sam sprowadziłeś na siebie problemy. Jesteś dorosłym człowiekiem i powinieneś być odpowiedzialny za to co robisz. A niestety zachowujesz się jak gówniarz i robisz z siebie ofiarę i poszkodowanego. Jakby wszyscy inni byli winni tylko nie ty. Oczekujesz że w tej sytuacji inni będą cię głaskać po główce i mówić że nic się nie stało? Empatia? Zarzucasz innym jej brak, a ty ją masz? Pomyślałeś chociaż raz jak się czuje Twoja żona, twoja rodzina? Gdzie była twoja empatia jak okłamałeś żonę i romansowałeś z inną kobietą? Jak dla mnie to jesteś raczej egoistą który na każdym kroku myśli tylko o sobie.
Tak to prawda sam na siebie sprowadziłem te problemy ale widzę że Ty nigdy żadnych błędów w życiu nie popełniłas.Nie masz prawa mnie oceniać!!! " kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem " kobieta bez kazy ? . Nie jestem egoistą , wyciągnąłem wnioski że sowich błędów i zrobiłem wszystko aby odbudować zaufanie żony , tak naprawdę ja też stałem się ofiarą tej kobiety która była przebiegła i pozwoliłem się nieświadomie jej zmanipulować , nie chce pisać co wydarzyło się na 2 rozmowie z nią teraz bo widzę że nikogo to tutaj nie interesuje i zamiast słowa wsparcia został by rzucony we mnie kolejny kamień , jak widać same święte osoby tutaj " nie sądźcie abyście nie byli sądzeni "
Zablokowany