Jacek Ksiąszkiewicz – czy istnieje ładne bieganie?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ma być dziwnie w odczuciach. Tak opisują to też uczestnicy warsztatów. Najdziwniejsze jest wypłaszczanie biegu, czyli próby zmniejszenia oscylacji. Jakoś to tak w calym ciele jest inaczej. Nie tylko w nogach. Hamowanie chyba tak wywraca percepcję, że jak paralityk człowiek się czuje. No ale wtedy właśnie dostaje feedback, że tak jest ok. Wzrasta dynamika oscylacji i jebnięcie w czachę z tym się pokrywa.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na czym polega różnica w byciu obiektywnym i niezależnym?
Ostatnio zmieniony 03 lip 2023, 10:46 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Czytasz te recanzje???
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oglądam ogolone łydki i schodzę do podsumowań.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- sultangurde
- Zaprawiony W Bojach
939 PLN w oficjalnym sklepie...chyba kogoś pogrzało wakacyjne słońce...
Blog: viewtopic.php?f=27&t=60020
Komentarze: viewtopic.php?f=28&t=60021
2024 [M40] 18:41//40:12//1:31:02
Komentarze: viewtopic.php?f=28&t=60021
2024 [M40] 18:41//40:12//1:31:02
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy odbyło się pierwsze posiedzenie komisji Mamińskiego? Kogoś to w ogóle interesuje?
Kolejna sprawa, którą powinna ruszyć redakcja, czyli jakie są zasady kwalifikacji do imprezy mistrzowskiej.
Napiszę kilka przekleństw, bo na to akurat reagujecie błyskawicznie:
@#$%^, @#$%^, !@#$%, Kozłowski, itd.
Kolejna sprawa, którą powinna ruszyć redakcja, czyli jakie są zasady kwalifikacji do imprezy mistrzowskiej.
Napiszę kilka przekleństw, bo na to akurat reagujecie błyskawicznie:
@#$%^, @#$%^, !@#$%, Kozłowski, itd.
- pawo
- Wodzirej
Nie rzucaj tymi małpami, dolarami i procentami.
A, popos procentów, wyniki tej super piątki u Giżyńskiego sobie przeglądam i na fejsa Głogowskiego mnie zniosło, a tam pomiary mleczanu. Jak go wizualnie byś opisał?
A, popos procentów, wyniki tej super piątki u Giżyńskiego sobie przeglądam i na fejsa Głogowskiego mnie zniosło, a tam pomiary mleczanu. Jak go wizualnie byś opisał?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ciężka praca. Gdyby tylko pan Coe zechciał pochylić się nad tą konkurencja i klepnąć na IO, to mamy grad medali w Paryżu i polska specjalność wreszcie zastałaby doceniona.
- pawo
- Wodzirej
Czy Polska specjalność to nie wiem, bo:
A tam u Głogowskiego jest tragedia mleczanowa, może kup jednak ten analizator, albo zbiórkę zróbmy.
czyli raczej grubo.gdy El Guerrouj nie może ukończyć określonej sesji treningowej, powtarza trening następnego dnia
A tam u Głogowskiego jest tragedia mleczanowa, może kup jednak ten analizator, albo zbiórkę zróbmy.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
To już nie lepiej przysiady? Też nie działają, ale chociaż jakaś rolka z tego wyjdzie na insta.
-
- Wyga
https://bieganie.pl/zdrowie/dlaczego-bo ... rto-robic/ woda na młyn dla Jacka
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ej no, ale to chociaż uprzedź, że jest fajna fota na początku, a potem już tylko dla koneserów... Ohyda.
- pawo
- Wodzirej
Mierzenie nie pomaga to oczywiste, tak jak nie pomaga mierzenie temperatury jak się źle czujemy, a jednak rynek termometrów ma się nieźle. Zmierzyliśmy, jest 38 i dwie kreski, uuu trza polopirynę. Zmierzyliśmy, jest ponad 20 mmoli i ... i jajco. No ale jak nie chcesz, to nie.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przeoczyłem tę petardę, bo się tylko na biegu Chelimo skupiłem, a to był błąd.
Muszę ją mieć u siebie w wątku, bo to rzadkie zjawisko jest. Za możliwość oglądania takich zawodników i zawodniczek jestem w stanie wydać całą kasę i ruszyć na koniec świata. Super ruch, szarpany i agresywna wkrętka, i te komentarze że smooth, czyli !@#$% się znają i !@#$% widzą. Reszta zawodniczek na jej tle wygląda jak sflaczałe klępy.
No a teraz możemy już wrócić do pomiarów zakwaszenia.
Muszę ją mieć u siebie w wątku, bo to rzadkie zjawisko jest. Za możliwość oglądania takich zawodników i zawodniczek jestem w stanie wydać całą kasę i ruszyć na koniec świata. Super ruch, szarpany i agresywna wkrętka, i te komentarze że smooth, czyli !@#$% się znają i !@#$% widzą. Reszta zawodniczek na jej tle wygląda jak sflaczałe klępy.
No a teraz możemy już wrócić do pomiarów zakwaszenia.