kup te trailówki, to może i stopy dłużej wytrzymają i wszelakiego rodzaju bóle po crosach będą mniejsze. Powodzenia.
Moderator: infernal
Dzięki !
sebastian8999 pisze: ↑13 lut 2023, 09:25 Chyba to 1 raz kiedy po przeczytaniu Twojego postu
jakoś nie mam ochoty na docinki , też uważam że w tym przypadku poważnie należało by się zastanowić czy te ultra w lipcu sobie nie podarować i jako priorytet w najbliższym czasie postawić na zdrowie ,ale nie będę się wymadrzal jestes dorosły facet i jest to Twoje życie , uporaj się z tym biodrem jak najszybciej bo teraz to jest najważniejsze na pewno .
W grudniu nad tym mocno debatowałem - straty, ryzyko itd. Nie mam teraz możliwości by podjąć się zabiegu na biodro - do lata muszę być na chodzie. Latem mogę sobie parę dni poleżeć po operacji i dochodzić do siebie bez presji czasu
Ogólnie sprawa jest prosta.Co mnie też wkurzyło - garmin pokazuje, że może nawigować tylko "ileś punktów". Po przekroczeniu iluś "podpowiedzi" garmina muszę zdać się na siebie... No i co teraz...
Te dwa buty są dla ludzi z kompletnie innymi stopami/oczekiwaniami. Nie można być jednocześnie zadowolonym z obu.