DKrunner u góry PacerPro, na innych fragmentach trasy jest podobnie i to nie na jednym treningu a na kilku. Może to nie są jakieś duże odchylenia ale jednak u M430 wygląda to lepiej. Co do chwilowego potrafi mocniej skakać. Właczam trening jak symbol GPS (strzałka) jest na zielono, po sygnale wibracyjnym, ale w takim razie poczekam tak jak Ty trochę dłużej, Mam wybrane satelity GPS+Galileo. A co do bloków to nie biegam między nimi,
pacer vs. m430.jpg
weuek Mnie za to denerwuje każda dodatkowa warstwa na ciele i dążę do minimalizacji. Nie wyobrażam sobie biec zawodów na asfalcie z czymś na plecach, za to nie przeszkadza mi trzymanie flaska w ręce. Co prawda pierwszy półmaraton biegłam z bukłakiem na plecach (Nocny Półmaraton we Wrocławiu) ale z kazdym kolejnym biegiem ucinałam ilość branych ze sobą rzeczy

. No i Rzeźniczka biegłam z plecaczkiem.
Mam taki plecaczek Ultraspire, dokładnie ten -
https://ultrarunnerpodcast.com/ultraspi ... st-review/ Używam go tylko zimą jak biegam na krosie, bo na trening i z treningu wracam autobusem z przesiadką, więc mam w nim bluzę, poza tym gaz pieprzowy, telefon. Druga sytuacja to wysoka temperatura i długi longrun, wtedy wlewam wodę do bukłaka. Dobrze się trzyma i nie majta na boki.
Widzisz, każdy ma inne upodobania, u Ciebie to też może być przyzwyczajenie z biegania w górach, gdzie wszelkie kamizelki są nieodzowne bo i trening trwa dłużej a i jest to innego typu bieg niż asfaltowy.
Beata będę pracować m.in. i nad tym z fizjo, jestem umówiona na regularne spotkania od końca maja.
A tak w ogóle to.. od wczoraj zastanawiam się czy biegać podbiegi czy już lepiej nie, czy jeden ten trening coś da pod kątem przyszłoweekendowego startu? Nogi podmęczone, teraz zwracam na to większą uwagę bo już przedstartowe napięcie daje o sobie znać. I gryzę się czy podbiegać, czy zrobić dziś 2 km + 10-12 km tempa maratońskiego + 1 km easy, a może rytmy a jutro tempo maratońskie.. Do wieczora jakąś decyzję podejmę, nie ma wyjścia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.