chcieliście Uni no to ją macie
- meryt
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
dotychczas same plusy mam więcej czasu telewizji tej słusznej oglądać nie oglądam piep....... na okragło Irak i Unia,pozostał sport i pogoda ale to pare minut można wyżyć.A ja mam ukończoną szkołę przetrwania dam rade.
grupa biegowa www biegajznami.pl
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- podwyżka pokarmu dla psa! VAT z 0% na 22%
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Każdy pretekst dobry. Wczoraj Warszawianka zamknięta i też ich podejrzewam, ze kombinują jakby tu ceny podnieść. Choc moze do podnoszenia cen nie trzeba wyłączać basenu.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na plus mogę odnotować, że wbrew zapewnieniom sporej części "polityków wstając z łóżka 1 Maja nie stwierdziłem u siebie zatracenia torżsamości narodowej. Moja rodzina także nie odnotowała zgubnego wpływu kultury zachodu na wartości rodzinne. Jednym słowem wielka lipa... 

Laszlo
[url]http://www.laszlo.pl[/url]
[url]http://www.laszlo.pl[/url]
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Jak weszło Euro w Niemczech Turcy sprzedający zieleninę zmienili ceny z marek na Euro ale bez przeliczania - coś kosztowało 2 marki to kosztuje 2 Euro, proste - tylko 100% drożej - banany wychodzą po 10pln. Gdzie są instytucje unijne do kontroli cen?!Quote: from Pit on 8:34 am on May 6, 2004
Każdy pretekst dobry. Wczoraj Warszawianka zamknięta i też ich podejrzewam, ze kombinują jakby tu ceny podnieść. Choc moze do podnoszenia cen nie trzeba wyłączać basenu.
ale basen w Berlinie kosztuje mnie niż w W-wie, tylko w Londynie wychodzi 7-8pln od wejścia ale nie ma limitu czasu. Na Warszawiance kosztował dotąd 18pln - może zmniejszą, czyli dostosują cenę do unijnej i pogonią tych co tam chodzą na kartę "polityczną", znam kilkanaśćie osób korzystających w ten sposób- za darmo, a pzostali za nich bulili podwójnie!
(Edited by monka at 9:45 am on May 6, 2004)
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
dzisiaj dodam taka mala ciekawostke- poszlam do jedengo urzedu gdzie musialam powypelniac troche papierkow i .... jednym z nich bylo zaklasyfikowanie mnie do grupy:
a-obywatel unii
b-obywadel panstwa nie nalezacego do Unii Europejskiej.
No i teraz zgadnijdzie gdzie minie zakwalifikowali???
No bardzo ladnie zgadliscie do kategorii b-obywatel panstwa nie nalezacego do Unii Europejskiej, super!
a-obywatel unii
b-obywadel panstwa nie nalezacego do Unii Europejskiej.
No i teraz zgadnijdzie gdzie minie zakwalifikowali???
No bardzo ladnie zgadliscie do kategorii b-obywatel panstwa nie nalezacego do Unii Europejskiej, super!
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Nie mogę w to uwierzyćNo bardzo ladnie zgadliscie do kategorii b-obywatel panstwa nie nalezacego do Unii Europejskiej, super!

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przecież to dopiero początek długiej drogi DO PORAWY!!
Jesteśmy 50 lat do tyłu niż państwa założycielskie.
Potrzeba dużo pracy aby Polska się widocznie zmieniła, 10 lat temu była u nas jeszcze gorsza sytuacja niż jest teraz!! Za 10 lat też będzie lepiej!!! Poczekajmy, nie od razu Unię zbudowano (najpierw była EWWiS
Idea UE to wyrównywanie poziomu życia w krajach członkowskich.
JA JESTEM EUROENTUZJASTĄ!!!!!!!
A trzy tygodnie temu jak byliśmy z PiotremP na przejściu granicznym rowerami to mnie na dowód jeszcze nie chcieli wpuścić, jechałem 100km żeby pocałować szlaban.
Czułem się jak złodziej
Jesteśmy 50 lat do tyłu niż państwa założycielskie.
Potrzeba dużo pracy aby Polska się widocznie zmieniła, 10 lat temu była u nas jeszcze gorsza sytuacja niż jest teraz!! Za 10 lat też będzie lepiej!!! Poczekajmy, nie od razu Unię zbudowano (najpierw była EWWiS

Idea UE to wyrównywanie poziomu życia w krajach członkowskich.
JA JESTEM EUROENTUZJASTĄ!!!!!!!
A trzy tygodnie temu jak byliśmy z PiotremP na przejściu granicznym rowerami to mnie na dowód jeszcze nie chcieli wpuścić, jechałem 100km żeby pocałować szlaban.
Czułem się jak złodziej

www.kolarstwo.z.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
Marcos, taka przypowieść dla ciebie:
podchodzi żebrak do pana w cylindrze i z cygarem w zębach i pyta co ma zrobić żeby być tak bogatym jak on. Pan w cylindrze mu odpowiada: "bierz ze mnie przykład gamoniu, pal cygara".
Ja mam wrażenie, że z naszym doszusowaniem do poziomu życia w uni jest tak samo. Nie powinniśmy kopiować ich OBECNYCH przepisów, prawa itd. ale te przepisy i prawa i zasady, które obowiązywały w krajach uni wówczas, gdy była ona tak biedna jak Polska teraz. Ze źródeł zbliżonych do liberalnych wiem, że były wtedy tam niższe podatki, mniej biurokracji i więcej swobody gospodarczej, no i pracownicy nie mieli 35 godzinnego tygodnia pracy.
podchodzi żebrak do pana w cylindrze i z cygarem w zębach i pyta co ma zrobić żeby być tak bogatym jak on. Pan w cylindrze mu odpowiada: "bierz ze mnie przykład gamoniu, pal cygara".
Ja mam wrażenie, że z naszym doszusowaniem do poziomu życia w uni jest tak samo. Nie powinniśmy kopiować ich OBECNYCH przepisów, prawa itd. ale te przepisy i prawa i zasady, które obowiązywały w krajach uni wówczas, gdy była ona tak biedna jak Polska teraz. Ze źródeł zbliżonych do liberalnych wiem, że były wtedy tam niższe podatki, mniej biurokracji i więcej swobody gospodarczej, no i pracownicy nie mieli 35 godzinnego tygodnia pracy.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
...ale ja też ogeneralnie jestem nastawiony pozytywnie, byleby ci nasi nie kopiowali tak bezmyślnie jak dotychczas tych przepisów tam gdzie to niekonieczne, a psuje wolną przedsiębiorczość i podnosi koszty życia.
ENTRE.PL Team
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Masz rację Pawle
www.kolarstwo.z.pl
- kotek
- Rozgrzewający Się
teraz wszyscy jęczą, a trzeba było po prostu zagłosować przeciw. tylko co by to dało? pewnie nic, bo nas szarych obywateli juz dawno sprzedano za trzydzieści srebrników, czy jakos tak.
pozdrowionka.
pozdrowionka.
kotek