Szeroka stopa
- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Wcale nie śmieszne. Najlepsze buty zwyczajnie nie istnieją, bo co jednemu się podoba, to innego odstrasza. Sam miałem dokładnie 4 pary butów do biegania z Decathlonu. Pierwsze dwie (dokładnie tego typu, czyli najtańsze [chociaż trochę lepsze, przynajmniej jakąś gumę na podeszwie miały] wtedy za 50 zł) wspominam bardzo dobrze, ale wtedy biegałem maksymalnie 60 km miesięcznie (same 5 km). A ostatnie fatalnie, ale wtedy już robiłem około 150, i czasem longa około 30 - wtedy odciski i plasterki były nieodłącznymi towarzyszami biegania. I myślałem, że tak musi być, ale pomógł mi pan ze sklepu z obuwiem sportowym. I problem zniknął. Od tamtej pary (Brooks Caldera 4) wiem jakie buty nie są dla mnie.
Skoro takie dobre, to kup kilka par i będzie spokój na jakiś czas (a potem wprowadzą kolejne najtańsze).
Skoro takie dobre, to kup kilka par i będzie spokój na jakiś czas (a potem wprowadzą kolejne najtańsze).
Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 38:40
- Życiówka w maratonie: 3:10:30
dla mnie akurat normalne. W HOKA miałem odciski na maratonach a w kalenji KSLight przebiegłem kilka maratonów :P i nigdy żadnego problemu z nimi. Zresztą do dzisiaj mam inną pare kalenji która już pozrywana na bokach jest ale dalej je biore często to truchtania
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 43:35
- Życiówka w maratonie: brak
Chyba żaden but nie był tak dobrze dopasowany do mojej stopy jak Kalenji jogflow 500

- weuek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42
- Życiówka w maratonie: 3:55
- Kontakt:
Teraz znalazłem (guglem, bo forum nadal zepsute) recenzję moich pierwszych butów Kalenji Ekiden 50 tutaj, na bieganie. pl 

Lubisz bieganie czy trenowanie cyferek?