SOBOTNI BIEG GRUPY TRÓJMIASTO 3.05.2003r.
- KAZAN
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
WITAM!
Zapraszam wszystkich chętnych członków GT do wspólnego biegu w najbliższą sobotę 3.05.03r. Miejsce spotkania za spalonym kościołem przed główną bramą działek o godzinie 9.00. Mile widziane osoby, które jeszcze się nie odważyły a są chętne do wspólnego biegania z nami. Dystans maksymalnie 10 km tempo biegu bardzo spokojne.
Pozdrawia J.
P.S.
Bieg odbędzie się bez względu na warunki pogodowe.
Zapraszam wszystkich chętnych członków GT do wspólnego biegu w najbliższą sobotę 3.05.03r. Miejsce spotkania za spalonym kościołem przed główną bramą działek o godzinie 9.00. Mile widziane osoby, które jeszcze się nie odważyły a są chętne do wspólnego biegania z nami. Dystans maksymalnie 10 km tempo biegu bardzo spokojne.
Pozdrawia J.
P.S.
Bieg odbędzie się bez względu na warunki pogodowe.
Jarek
- MoKa
- Wyga
szkoda, ale nie mogę sobie w najblizszym czasie pozwolić na dłuzszy wyjazd do trojmiasta, tak wiec dopiero w czerwcu będę na spotkaniu.
1maja biegne maraton w jelczu i w rubryce "klub/miejscowosc" to moze podałabym GT, co panowie na to?
postaram się godnie reprezentować trojmiasto, tzn tak w granicach swoich możliwości oczywiście
pozdrawiam
1maja biegne maraton w jelczu i w rubryce "klub/miejscowosc" to moze podałabym GT, co panowie na to?
postaram się godnie reprezentować trojmiasto, tzn tak w granicach swoich możliwości oczywiście
pozdrawiam
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
MoKa, bedziemy sie bardzo cieszyc jesli GT bedzie reprezentowana na tym maratonie przez Ciebie
powodzenia!
(Edited by Masiulis at 8:54 pm on April 29, 2003)
powodzenia!
(Edited by Masiulis at 8:54 pm on April 29, 2003)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
-
- Zaprawiony W Bojach
Zupelnie zapomnialem wam powiedziec. W ostatnia sobote podczas biegu na 10 km w Schwandorfie reprezentowalem Grupe Trojmiejska. Komentator probowal nawet wymowic ta nazwe gdy przekraczalem mete szybko jednak zrezygnowal i poprzestal na "... aus Polen" (z Polski) .
kledzik
kledzik
- MoKa
- Wyga
oki, w takim razie do zobaczenia w czerwcu kledzik
ale się pozmieniało, wystarczył rok, rok temu właśnie w jelczu debiutowałam w maratonie, a teraz debiutuje jako reprezentant GT - nie ma co może być tylko dobrze,
życiówki pewnie nie zrobię - bo takowa będzie pod koniec sezonu (jak potrenuje sumiennie z GT , i przestanę się wreszcie obijać ) ale mniej niż 4,5h może się uda
ale się pozmieniało, wystarczył rok, rok temu właśnie w jelczu debiutowałam w maratonie, a teraz debiutuje jako reprezentant GT - nie ma co może być tylko dobrze,
życiówki pewnie nie zrobię - bo takowa będzie pod koniec sezonu (jak potrenuje sumiennie z GT , i przestanę się wreszcie obijać ) ale mniej niż 4,5h może się uda
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:49
- Życiówka w maratonie: 2:59:44
Chłopaki i dziewczyny, wy już Franka dobrze znacie
Jak go spotkam to na spotkanie przyniesie CDki z filmem, który kręciliśmy w zeszłą sobotę.
Ja w tą sobotę biegnę 10k w Chojnicach.
Jak go spotkam to na spotkanie przyniesie CDki z filmem, który kręciliśmy w zeszłą sobotę.
Ja w tą sobotę biegnę 10k w Chojnicach.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
3 maja o 11 jest bieg po plazy w Sopocie, zadzwonie jutro i dowiem sie o szczegoly, bylby ktos chetny?
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kompletnie nie kojarzę o kogo chodzi. :niewiem:Quote: from krzysiekk on 12:24 pm on May 1, 2003
Chłopaki i dziewczyny, wy już Franka dobrze znacie
biegowa recydywa