Pamiętacie program III PR ?
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
Mann to by lepiej sobie pobiegał:)
(Edited by Montano Corridore at 1:56 pm on April 16, 2004)
(Edited by Montano Corridore at 1:56 pm on April 16, 2004)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jakoś ciągle wraca temat upadku "trójki" - o losach żadnej innej stacji nie rozmawialiśmy na Forum. Ja co prawda też mam takie wrażenie, że jest gorzej, ale nadal słucham. Konkurencja na ogół jest bardzo cienka.
biegowa recydywa
-
- Zaprawiony W Bojach
ja tam ostatnio prawie nie słucham trójki.
w PR I między 7 a 8 rano sa dwie ciekawe rozmowy, a w trójce w tym samym czasie jakieś durnoty i ciagle ta sama muzyka.
o 8.15 w Trójce jest Gość i durczok (pół biedy) ale najczęściej niestety Pieńkowska. W tym samym czasie w Radiu Zet jest monika olejnik, więc wybór dla mnie oczywisty.
W niedzielę o 9.00 Pieńkowska, a w Radiu Zet Olejnik, wiec wybór jest oczywisty.
Jak wracam do domu z pracy około 19 to w Trójce jest jakaś rąbanka.
Ostatnio przerzuciłem sie na Radio Pin - nie ma durnych DJów śnmiejących sie z własnych marnych dowcipów i muzyka mi podchodzi.
w PR I między 7 a 8 rano sa dwie ciekawe rozmowy, a w trójce w tym samym czasie jakieś durnoty i ciagle ta sama muzyka.
o 8.15 w Trójce jest Gość i durczok (pół biedy) ale najczęściej niestety Pieńkowska. W tym samym czasie w Radiu Zet jest monika olejnik, więc wybór dla mnie oczywisty.
W niedzielę o 9.00 Pieńkowska, a w Radiu Zet Olejnik, wiec wybór jest oczywisty.
Jak wracam do domu z pracy około 19 to w Trójce jest jakaś rąbanka.
Ostatnio przerzuciłem sie na Radio Pin - nie ma durnych DJów śnmiejących sie z własnych marnych dowcipów i muzyka mi podchodzi.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No zgoda, akurat lubię radio-ciekawie-gadane, więc zaglądam do zetki, albo np. słucham radia Gdańsk ... ale wracam do trójki. Ciekawe tam bywają gadane bloki wieczorne, po 20tej.
biegowa recydywa
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
Ja przeplatam i czasem słucham też Trójki.
Jest w Szczecinie świetne radio (ABC) gdzie często zdarza się ciekawa muzyka. Lokalne PR Szczecin też jest ciekawsze, bo o tutejszych sprawach mówią. No i słucha się duuuużo dobrej muzyki z płyt.
Jest w Szczecinie świetne radio (ABC) gdzie często zdarza się ciekawa muzyka. Lokalne PR Szczecin też jest ciekawsze, bo o tutejszych sprawach mówią. No i słucha się duuuużo dobrej muzyki z płyt.

- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Trójka jest kiepska w godzinach pracy, tych ogólnie przyjętych, powiedzmy 8.00-16.00, bo to ma być tzw. radio towarzyszące, czyli cieniutkie, kiepściutkie, nie przeszkadzjące w pracy bo nieciekawe. Wieczorem jest zupełnie co innego. W robocie jako mniejszość zmuszony jestem często słuchać Radia Zet i po prostu mnie skręca, nie znoszę go. Zgadzam się z PAwlem i nie zgadzam. Bo nie lubię Pieńkowskiej, ale Olejnik też nie lubię. Za to bardzo lubię Niedźwiedzkiego, a jego jeszcza można w Trójce czasem posłuchać, właśnie to robię. Wieczorami Trójka jeszcze trzyma klasę.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
- stoper
- Rozgrzewający Się
Trójkę niestety dopadła przypadłość większości bZdETnych stacji radiowych - puszczanie muzyki z singli dostarczonych przez wielkie wytwórnie płytowe. Są oczywiście audycje autorskie, na które chętnie się przełączam ale jest to albo środek ciemnej nocy albo raptem kilkanaście dziennych godzin w ciągu tygodnia. Dlatego chętnie szperam po falach eteru i zazwyczaj wybieram radio PIN. Wczoraj wieczorem na Trójce była znakomita audycja z autorem ksiązki "Trzecia rzesza popkultury". Morał z tej audycji taki: że większośc populacji oscyluje gdzieś w prostokącie wyznaczonym przez Madonnę, ostatni odcinek Baru, najnowszy numer Gali i buty z czubem bo modne. No i Trójka niestety wlazła w ten prostokąt jedną nogą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czy w ogóle istnieje takie radio, które byłoby idealnym połączeniem muzyki (b. stara WAWA) i radia "gadanego- wcześniejsza trójka? I tak słucham trójki, ale coraz częściej przełączam;szkoda.
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
tak na prawdę to dyskutujemy o gustach, o to nie jest mądre. Wiadomo, że to co nazywam rabanką w trójce po 19, dla kogoś innego jest super ciekawą muzyką alternatywną.
W każdym razie zauważyć można, że sporo ludzi, którzy reprezentują poziom powyżej przeciętnej (myślę o nas tutaj na forum
) są zniechęceni do trójki, co o czymś świadczy.
W każdym razie zauważyć można, że sporo ludzi, którzy reprezentują poziom powyżej przeciętnej (myślę o nas tutaj na forum

ENTRE.PL Team