Skąd to przeświadczenie, że jestem mężczyzną? Ach te stereotypy
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Skąd to przeświadczenie, że jestem mężczyzną? Ach te stereotypy
Przepraszam nie zwracam uwagi na avatary, ikonki, a nawet nie rozszyfrowuje co znaczy konkretnie nick.
Jeżeli chodzisz po górach i chcesz aby coś wzmacniało to ma sens. Przy zerowym nachyleniu to ma się wrażenie jakby się lekko w dół leciało a nie po płaskimjestemzmiasta pisze: ↑24 lis 2022, 20:40Przepraszam nie zwracam uwagi na avatary, ikonki, a nawet nie rozszyfrowuje co znaczy konkretnie nick.
Dobrze, czy 3% nachylenie biezni jest warte doplaty 700zł.![]()
Pomoglabym ale na bieżni rzadko biegam i jak już to nachylenie 0,5%. Może idź na siłownie, podmęcz się trochę i sprawdź jak się czujesz przy nachyleniu 0% a jak na 3%, poczuj różnicę, sprawdź. Może to pomoże podjąć dezycję.jestemzmiasta pisze: ↑24 lis 2022, 20:30 Obecnie 2700zł za wersje run, po to, zeby mieć 3% nachylenia, - jak myślicie drodzy użytkownicy, jest warte doplaty.
Tylko tak kwestia mnie nurtuje.
Ciekawe co stwierdzasz. Chciałbym tak zrobić, ale jeżeli sama bieznia potrafi uciekac z podloza, to myslę, ze będzie mocniej uciekac z jakiegos rodzaju podwyzszenia. Rozumiem, ze mozna zrobic samemu coś, ale nieumiejętnie można tez zepsuć, czego sie obawiam.
Dziekuje za merytoryczna odpowiedz. Decyzja została została podjęta i może coś wyjdzie z tego.50latek pisze: ↑25 lis 2022, 18:52 Nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak chcą cię zniechęcić do bieżni.
Sam jestem "wrogiem" bieżni mechanicznej, uważam to za zaprzeczenie biegania dla zdrowia, ale są różne preferencje i gusta.
Mój bardzo młody współpracownik (wiek 25+) kupił bieżnię do domu 2 lata temu, by zrzucić zbędne kilogramy, na zewnętrz nigdy nie biegał, a już w okresie "pandemii" bał się wychodzić w ogóle. Biega na niej od 2 lat, 3-4 x tydzień po 10 km, ciągle tak samo, wcale się nie zniechęcił, nawet ostatnio się pochwalił, że zszedł z początkowych 60 minut na 38 minut na 10 km i 17 z hakiem na 5 km. Nie wiem jaką ma bieżnie, ale z tego co mówił, to zawsze biega tak samo, teraz nastawia chyba 16 km/h, kąt raczej 0' i nie eksperymentuje, więc wystarczyłaby mu pewnie i jakaś tania.
Ale oczywiście popieram keiwa, idź chociaż raz ( a najlepiej ze 3 razy ) na siłownie i sprawdź, czy taka forma aktywności ci pasuje, bo po co wyrzucać pieniądze "w błoto".
Ogólnie patrząc na znajomych to właśnie młodzież preferuje bieżnie, włączą sobie jakiś serial i tuptają tak nawet 60 minut.