Wyprzedaże

Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

Dziś na Zalando Lounge można złapać Pumy Velocity Nitro za 219 - ponoć dobre papcie na codzienne bieganie. Z Pumy mam Liberate Nitro i Magnify Nitro i oba buty sobie chwałę, szczególnie Liberate Nitro - leciutkie buty, responsywna pianka.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:30
Życiówka w maratonie: 3:00:56
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Świeżak pisze: 16 paź 2022, 09:05 Dziś na Zalando Lounge można złapać Pumy Velocity Nitro za 219 - ponoć dobre papcie na codzienne bieganie. Z Pumy mam Liberate Nitro i Magnify Nitro i oba buty sobie chwałę, szczególnie Liberate Nitro - leciutkie buty, responsywna pianka.
Dzięki!

rozumiem, że jedynka a nie dwójka ;)

Jak z rozmiarówką, bo czytam, że jest przekłamana* i buty są dłuższe niż normalnie w danym rozmiarze?

Co do nich, to tak, polecane są jako dobre buty na co dzień, a za taką cenę to okazja :)

*edit - nie przekłamana, ale swego czasu źle przetłumaczyli rozmiarówkę EU i należało kierować się US
Ostatnio zmieniony 16 paź 2022, 09:22 przez Piotr-Fit, łącznie zmieniany 1 raz.
ku chwale biegania :)
Blog: https://piotrstanek.pl/
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piotr-Fit pisze: Dzięki!

Jak z rozmiarówką, bo czytam, że jest przekłamana i buty są dłuższe niż normalnie w danym rozmiarze?

Co do nich, to tak, polecane są jako dobre buty na co dzień, a za taką cenę to okazja :)
Tak, zdaje się że jedynka - dwójki tez można tam złapać, ale tak tanio chyba nie widziałem. Ja wszystkie buty biorę 44 i oba modele Pumy w tym rozmiarze mi pasują - z Velocity nie mam jednak doświadczeń.
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Świeżak pisze: 16 paź 2022, 09:19
Piotr-Fit pisze: Dzięki!

Jak z rozmiarówką, bo czytam, że jest przekłamana i buty są dłuższe niż normalnie w danym rozmiarze?

Tak, zdaje się że jedynka - dwójki tez można tam złapać, ale tak tanio chyba nie widziałem. Ja wszystkie buty biorę 44 i oba modele Pumy w tym rozmiarze mi pasują - z Velocity nie mam jednak doświadczeń.
tak, jedynka, fajne są, choć ten drop 10 mm to za dużo raczej dla mnie, ale cena bardzo dobra.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś na Lounge Nike. Generalnie dość ekstremalna rozmiarówka, także jak ktoś ma ponadprzeciętnie duże lub małe stopy to coś może złapać.
Jedyny wyjątek to ich budżetowe kolce - Rival D 10. Są w dobrej cenie 135zł, prawie cała rozmiarówka dostępna.
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Świeżak pisze: 21 paź 2022, 09:30 Dziś na Lounge Nike. Generalnie dość ekstremalna rozmiarówka, także jak ktoś ma ponadprzeciętnie duże lub małe stopy to coś może złapać.
Jedyny wyjątek to ich budżetowe kolce - Rival D 10. Są w dobrej cenie 135zł, prawie cała rozmiarówka dostępna.
I bardzo dużo trailówek w rozmiarach normalnych po 230/280 zł od Pegów trail po Wildshore i Kigry.
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

gokish pisze: 21 paź 2022, 12:31
I bardzo dużo trailówek w rozmiarach normalnych po 230/280 zł od Pegów trail po Wildshore i Kigry.
Te "Wildshore" to chyba do pływania są. ;-)

Nie lubię najków, nigdy tego nie tykam.
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

weuek pisze: 21 paź 2022, 14:15
gokish pisze: 21 paź 2022, 12:31
Te "Wildshore" to chyba do pływania są. ;-)

Nie lubię najków, nigdy tego nie tykam.
Wydaje się mam parę spoko są ;)
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Serio? A nie WildHORSE?
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hej

za msc będzie Black Friday

może zrobimy listę sklepów, które obserwujemy/warto obserwować?

Przy obecnych cenach, inflacji itd. myślę, że warto zwrócić uwagę na większe rabaty.

Chyba, że macie inne patenty na znajdywanie dobrej ceny swojego rozmiaru, tak aby wieków nie tracić na tym.
Co myślicie?

Nie jestem też za nadmiernym kupowaniem, ale 1-2 dodatkowe pary w dobrej cenie warto mieć (i potem spokój) :P
paweu92
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zasada black friday jest taka, że na black friday się nie kupuje bo się nie opłaca :bum: O wiele lepsze oferty są w ciągu roku niż na tych wymyślonych w Polsce promocjach. Albo rzucą -10% i macie xd
Awatar użytkownika
Piotr-Fit
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

paweu92 pisze: 22 paź 2022, 11:01 Zasada black friday jest taka, że na black friday się nie kupuje bo się nie opłaca :bum: O wiele lepsze oferty są w ciągu roku niż na tych wymyślonych w Polsce promocjach. Albo rzucą -10% i macie xd
no trochę tak, wiem o tym z zawodowego doświadczenia,
ale może coś fajnego się upoluje, tylko wtedy warto byłoby znać najtańsze ceny (w historii).
A zagranica niestety w Euro :(

btw. aby nie pisać bez promocji to trafiłem na dobre ceny NB:
https://11teamsports.pl/c/buty-do-biegania
Barti96
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 54:55

Nieprzeczytany post

Sklep biegacza - z kodem NOC40PC - 40% od ceny producenta na prawie wszystkie modele butów (i nie tylko) - właśnie zamówiłem dwie pary za niecałe 6 stówek, gdzie normalnie wyszedłby ponad tysiak. Mega zadowolony jestem, bo dawno miałem zamiar coś kupić, ale ceny jednak odstraszały. No ale nic, dokupiłem jeszcze spodnie, coby było w czym biegać zimą i więcej tam nie zaglądam, bo zaczęła chodzić za mną 3 para obuwia. :zmieszany: :hahaha:
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Też mnie zaskoczył ten kod (że działa na wszystkie buty, jakie sprawdziłem). Ale niczego dla siebie nie znalazłem (no, może Olympus 4 za 456 zł byłby atrakcyjny, ale akurat nie trzeba mi takiego buta).
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Barti96 pisze: 27 paź 2022, 21:54 Sklep biegacza - z kodem NOC40PC - 40% od ceny producenta ....
Dzięki, zamówiłem sobie adidas Adizero Adios Pro 2 :taktak:
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
ODPOWIEDZ