Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Będzin, Czeladź
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kobietka, kiedy biegasz na Pogorii?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jutro na starej Pogorii jest 5km grand prix,o 17.00. Możesz pobiegać.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Kolejne biegowe spotkanie 11 lipiec (NIEDZIELA) godz. 9:15 Miejsce spotkania: Dąbrowa Górnicza -
jez.Pogoria 3 (parking koło plaży głównej od strony centrum miasta) - plan 12km luźnym tempem = (dwa okrążenia wokół jeziora).
Będe ja i dobrze nam znany Montano Corridore.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy.
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/rysunek1.jpg
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/rysunek24.jpg
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/55.jpg
Ach te kominy w tle (3link)
(Edited by Bartek Sz at 4:48 pm on July 9, 2004)
jez.Pogoria 3 (parking koło plaży głównej od strony centrum miasta) - plan 12km luźnym tempem = (dwa okrążenia wokół jeziora).
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/rysunek1.jpg
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/rysunek24.jpg
http://www.dabrowa-gornicza.pl/galeria/55.jpg
Ach te kominy w tle (3link)
(Edited by Bartek Sz at 4:48 pm on July 9, 2004)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Taaak, trening odbył się zgodnie z planem. Nawet udało nam się ugasić pragnienie jednym złocistym z pianą na dwa palce :bleble: Spotkaliśmy po drodze przynajmniej 4 biegaczy. Oby tak dalej ...
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Kolejne biegowe spotkanie 25 lipiec (NIEDZIELA) godz. 8:45 Miejsce spotkania: Dąbrowa Górnicza -
jez.Pogoria 3 (parking koło plaży głównej od strony centrum miasta) - plan 18km luźnym tempem = (trzy okrążenia wokół jeziora). Jeżeli ten dystans Cię przeraża - nic się nie przejmuj i wpadnij na jedno okrążenie. Na pewno warto !
jez.Pogoria 3 (parking koło plaży głównej od strony centrum miasta) - plan 18km luźnym tempem = (trzy okrążenia wokół jeziora). Jeżeli ten dystans Cię przeraża - nic się nie przejmuj i wpadnij na jedno okrążenie. Na pewno warto !
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Biegając z Montano Corridore napotkaliśmy 1 biegaczke i 5 biegaczy Czyżby nas przybywało ? :)
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Jadąc dziś przez Dąbrowę (od strony Zawiercia), około 16:40, mijałam biegacza. Spałam akurat i mąż mnie obudził, wiedząc, że mnie to zainteresuje, ale nie widziałam twarzy i nie wiem, kto to był. Biegacz ów miał spodenki Adidasa czarno-pomarańczowe (mam takie same) i białą cienką koszulkę bez rękawków. Mąż twierdzi, że go znam, bo widział mnie na zawodach, jak z nim rozmawiałam. Oczywiście mogło mu się pomylić.
Czy to ktos z Was?
Czy to ktos z Was?
Matka, żona i biegaczka
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Tak prawdopodobnie to był jeden z naszych kolegów. Myślę że to był Arek S. Niestety nie forumuje tu z nami. Oczywiście mogę się mylić.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Niedzielne bieganie - 05wrzesień NIEDZIELA godz. 09:00
Pogoria 3 - parking główny od strony centrum Dąbrowy Górniczej. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!
Poniżej podaje linkownie do bardzo podobnego wątku
http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.p ... 3&start=15
(Edited by Bartek Sz at 5:25 pm on Sep. 3, 2004)
Pogoria 3 - parking główny od strony centrum Dąbrowy Górniczej. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy!
Poniżej podaje linkownie do bardzo podobnego wątku
http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.p ... 3&start=15
(Edited by Bartek Sz at 5:25 pm on Sep. 3, 2004)
- BartOne
- Dyskutant
witam wszystkich Zagłębiaków!!! :D
jestem początkującym bardzo biegaczem (marszo-biegaczem), mam 24lata, zacząłem biegać w sierpniu wg planu Budd'a Coates'a. Na początku było ciężko z mobilizacją i kondycją, teraz coraz bardziej mi się chce, biegam nawet do 6 razy w tygodniu (25-30km) i mam niedosyt. Związane jest to pewnie z moim tempem, które póki co nie jest zbyt wysokie (7-7.30min/km). Moim celem jest półmarton :D!! Biegam głównie na boiskach treningowych w koło stadionu Zagłębia oraz po parku koło stawików.
Chciałem się zapytać 3 jest więcej osób z Sosnowca, które biegają. Jak tak to gdzie biegacie??
Oprócz tego mam pytanko do osób biegających po Pogorii, 3 spotykacie się co tydzień w niedziele 3 tylko sporadycznie jak sie ugadacie?? I jaki jest wasz poziom, ile biegacie, bo nie wiem 3 dam rade podążać za wami??
pozdrawiam ALL
jestem początkującym bardzo biegaczem (marszo-biegaczem), mam 24lata, zacząłem biegać w sierpniu wg planu Budd'a Coates'a. Na początku było ciężko z mobilizacją i kondycją, teraz coraz bardziej mi się chce, biegam nawet do 6 razy w tygodniu (25-30km) i mam niedosyt. Związane jest to pewnie z moim tempem, które póki co nie jest zbyt wysokie (7-7.30min/km). Moim celem jest półmarton :D!! Biegam głównie na boiskach treningowych w koło stadionu Zagłębia oraz po parku koło stawików.
Chciałem się zapytać 3 jest więcej osób z Sosnowca, które biegają. Jak tak to gdzie biegacie??
Oprócz tego mam pytanko do osób biegających po Pogorii, 3 spotykacie się co tydzień w niedziele 3 tylko sporadycznie jak sie ugadacie?? I jaki jest wasz poziom, ile biegacie, bo nie wiem 3 dam rade podążać za wami??
pozdrawiam ALL
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Cześć BartOne - jestem z Sosnowca - najczęściej biegam po terenach Kazimierza Górniczego oraz Dąbrowy Górniczej - a wtym koło Pogorii 1,2,3.
Niedzielne spotkania odbywają się regularnie o 9:00 - aczkolwiek zdarzają się wyjątki (starty w zawodach).
Na forum jest kilka osób z okolicy. Trocadero biega na Zagórzu, Kobietka po Dąbrowie Górniczej, Montano Corridore Dąbr.Górn., Rafael - chyba D.G., Andrzej (Będzin - Dąbr.Górn.) i jeszcze kilka super ludków...
Co do poziomu - przeważnie w niedziele biegamy wolne długie wybiegania. Na pewno dasz radę zrobić z nami kółko (6,3km). Jeżeli się spotykamy to info jest zamieszczone właśnie tutaj - lub na www.biegajznami.pl w dziale o identycznej nazwie.
Zresztą wpadnij na najbliższe biegowe spotkanie to pogadamy. Hej
Niedzielne spotkania odbywają się regularnie o 9:00 - aczkolwiek zdarzają się wyjątki (starty w zawodach).
Na forum jest kilka osób z okolicy. Trocadero biega na Zagórzu, Kobietka po Dąbrowie Górniczej, Montano Corridore Dąbr.Górn., Rafael - chyba D.G., Andrzej (Będzin - Dąbr.Górn.) i jeszcze kilka super ludków...
Co do poziomu - przeważnie w niedziele biegamy wolne długie wybiegania. Na pewno dasz radę zrobić z nami kółko (6,3km). Jeżeli się spotykamy to info jest zamieszczone właśnie tutaj - lub na www.biegajznami.pl w dziale o identycznej nazwie.
Zresztą wpadnij na najbliższe biegowe spotkanie to pogadamy. Hej