Nowy Moderator

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Ja tylko chciałem zameldować szefie wykonanie zadania. Wątek o maratończykach rozdmuchałem, jest już 13 stron, trenera Jacka przyprowadziłem, nawet byłego redaktora Pączka. Pilnuje yacoola, prowokuję Rolliego, gaspera komplementuję, Artura denerwuje, czytam i to po dwa razy niebieskie adnotacje Świeżaka, no i w ogóle się staram. Ba nawet pilnuję blogów, zagaduję Kete i wymodliłem powrót Beaty na forum. Tak że odmeldowuję się na razie, czuwaj. Aha numer konta do przelewu ten co ostatnio. A i jeszcze jedno, za rozdmuchanie postów pod ostatnim wywiadem Pana Dłubały z Trenerem Jackiem, to musi być jakiś dodatek. To jeszcze raz czuwaj. :hejhej:
New Balance but biegowy
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

Wnoszę o nową funkcję na forum - typ użytkownika „Wodzirej”. Mamy pierwszego kandydata, a właściwie powinienem powiedzieć „pierwowzór użytkownika o takiej roli” ;-)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Zrobione
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Zrobione
No nie powiem, tak szybkiej reakcji się nie spodziewałem! Mam nadzieję, że pawo z dumą będzie dzierżył ten tytuł :-D
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Nawet nie wiem co to znaczy. W każdym razie dumy ci u mnie nie zabraknie to mogę obiecać. :hahaha:
No i w ogóle niczego mi nie zabraknie, zmienię się nawet na lepsze, zmienię się dla Was moi kochani. :spoczko:
Awatar użytkownika
ragozd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:57
Życiówka w maratonie: 2:45:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Slawcio pisze: 15 sie 2022, 12:55
Będzie jak pan sobie życzy, ładnie, schludnie, merytorycznie....................pusto.
Czy macie statystki, ilu użytkowników miało tego zbanowanego na czarnej liście? ;) Problemem były tu cytaty, które niestety filtrowane nie były ...
Dobra decyzja ten ban!
www.facebook.com/WarszawskiScyzoryk - mistrz Polski i vicemistrz dzielnicy :)
M45 PB: 5km 17:10, 10km 34:57 HM 1:16:34 M 2:45:28
ODPOWIEDZ