Nowy Moderator

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

Slawcio pisze: 15 sie 2022, 12:55
Adam Klein pisze: 15 sie 2022, 07:45 To może przejrzyj Slawciu najpierw ten wątek:
viewtopic.php?f=6&t=64199
A czy ja mógłbym zobaczyć te dyskusje które on rozwala? I te wątki?
Bo w taki wyżej wymieniony wątek, można podstawić każdego, a następnie każdego zbanować.
Ok, nie wiem po co to robię, ale dam Ci kilka przykładów niezdrowych zachowań, które nie do końca pasują ani do Regulaminu ani do szeroko pojętych zasad współżycia społecznego na forach.

Rozpowszechnianie danych osobowych użytkowników wbrew ich woli: viewtopic.php?f=15&t=64102&p=1062361#p1062361

Nakręcanie "aferki" o hali w Poznaniu w kilku wątkach:
Kulka nie pobiegnie w Dębnie: viewtopic.php?f=10&t=63909&p=1058704&hi ... i#p1058704
Wątek o technice biegu - tam poleciały inwektywy, więc posty skasowane
MŚ w Oregonie: viewtopic.php?f=73&t=64166&p=1063129&hi ... i#p1063129

Pomawianie konkretnych użytkowników forum o "bałamucenie urzędniczki", cokolwiek Arti miał na myśli - usunięte.

Niechlujne pisanie minuta po minucie postów, bo nie chce mu się sklejać dwóch odpowiedzi w jedną: viewtopic.php?f=6&t=63285&p=1062561#p1062561
Slawcio pisze: 15 sie 2022, 12:55
Adam Klein pisze: 15 sie 2022, 07:45 To może przejrzyj Slawciu najpierw ten wątek:
No cóż, rób ta, co chce ta. Wyrzucając ludzi, zabijasz forum.
Będzie jak pan sobie życzy, ładnie, schludnie, merytorycznie....................pusto.
Mylisz pojęcia - to Arti działał tutaj na zasadzie "róbta co chceta", nie Adam. Można zachować minimum higieny dyskusji i nadal mieć niepuste forum, naprawdę - odkąd Arti tu nie pisze nadal pojawiają się wartościowe treści.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Tak Artur, rozumiem i dziękuje
Slawcio pisze: 15 sie 2022, 12:55 No cóż, rób ta, co chce ta. Wyrzucając ludzi, zabijasz forum.
Absolutnie się z tym nie zgodzę, czasami jest to wręcz konieczne.
Slawcio pisze: 15 sie 2022, 12:55 ładnie, schludnie, merytorycznie....................pusto.

No ale z tym zgodzić się muszę. W obecnej chwili ewolucji pięć żyłek to emocje a tylko jedna to rozum, ponoć proporcje się odwrócą za 10 000 lat. A w sumie możemy poczekać, mi się nie spieszy. :hejhej:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Dzięki Świeżak.
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Świeżak pisze: 15 sie 2022, 13:46
Ok, nie wiem po co to robię, ale dam Ci kilka przykładów niezdrowych zachowań, które nie do końca pasują ani do Regulaminu ani do szeroko pojętych zasad współżycia społecznego na forach.
Dobrze, dziękuję. To tylko mnie utwierdza w przekonaniu że Arti nie jest trolem, tylko jest niewygody.

Śmierć forum jest nieunikniona. Nie z powodu Artiego, tylko starego Web1 na którym się opiera. Ni niemniej od waszej polityki zależy czy to nastąpi szybciej czy wolniej. Tak jak pisałem w innym wątku, każdy użytkownik jest cenny. Nawet jak jest niewygodny. Natomiast Arti nie był pierwszym lepszym biegaczem.

EOT. Wasz cyrk, wasze małpy.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeszcze dodam tylko jedno. W wyżej wymienionym wątku
pawo
pawikr
yaaceek
Logadin
Rolli

Napisali wprost, że są przeciwni banowaniu, a pomimo ich głosów ban poleciał.
PB: 17:17, 36:14, 1:22:28, 2:46:06
Fotoblog+ https://bieganie.org/
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No bo ja muszę ważyć, już Ci wyjaśniłem. Zresztą nawet ci wymienieni przez Ciebie nie mówili o nim dobrze.
Cytat z Logadina:

Też mam wielkie problemy z czytaniem Artiego i zalewaniem postami wątków, które zwykle nic nie wnoszą. Parę razy nóż się w kieszeni otwierał, ale wtedy po prostu liczę do trzech i przewijam dalej. Ale kategorycznie nie jestem za banowaniem.

Użytkownik ewidentne pokazuje co myśli, ale jest przeciwny banowaniu. Ale to do mnie należy ocena, czy takie czy inne zachowanie się do banowania kwalifikuje.
Jeszcze raz podkreślam - bardzo rzadko z tego korzystam.
Natomiast jeśli chodzi o przyszłość forum, to właśnie jego przejrzystość i brak takich użytkowników jak Arti daje szanse na dobrą przyszłość.
Ja nadal uważam ( a nawet bardziej niż kilka lat temu), że to forum MA przyszłość.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja z kolei byłem za zbanowaniem. Wypowiem się też za gaspera jeśli się zgodzi. Można więc stworzyć listę opozycyjną. Jeżeli ktoś tak jak Slawcio uważał inaczej, to mógł zdecydowaniej bronić swojego stanowiska. Tymczasem jeśli ktoś mówi, że to jakiś cyrk i jakieś małpy, no to jasno wskazuje, że ma dystans do tego, bo go to średnio dotyczy. Mnie przypadek Kujawińskiego dotyczył bezpośrednio od wielu lat. Jego personalne wycieczki, jego kłamstwa na mój temat, wreszcie jego kłamstwa na temat osób trzecich ze mną związanych, które niczym sobie nie zasłużyły na takie pomówienia jakich dopuszczał się Kujawiński pokazują wprost, że to był mój cyrk i moje małpy. Mam też nadzieję, że czas tego cyrku skończył się wraz z jego zbanowaniem.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Ja owszem, wtedy byłem przeciw ale teraz nie jest wtedy. Arti sam dopiłował tą gałąź.

A jeszcze jedno, te dane osobowe może lepiej usunąć a nie cytować, bo cytowanie to również rozpowszechnianie.
Awatar użytkownika
Jaca_CH
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:57
Życiówka w maratonie: 3:28:03

Nieprzeczytany post

Slawcio pisze: 15 sie 2022, 14:35Natomiast Arti nie był pierwszym lepszym biegaczem.
Ok, może nie był pierwszym lepszym biegaczem, ale siał straszny ferment. Do wszystkiego musiał dołożyć swoje 3 grosze czasami niekoniecznie mając pojęcie w temacie.
Jeśli na bieżąco nie śledziłeś tych dyskusji to możesz mieć wrażnie, że komuś dzieje się krzywda. Na szczęście, wg mnie, tak nie jest.
Jest jeszcze jeden wątek, który świadczy o Artim jako o człowieku - wątek Maniackiej Dzięsiątki w Poznaniu. Temat sprzed paru lat i chętnie dowiedziałbym się jak on się zakończył.

Adam... z jednej strony nie masz się co tłumaczyć - jak mówi przysłowie tłumaczą się tylko winni :oczko:
Z drugiej strony chwała Ci za to, że chcesz aby sytuacja była transparentna. Tak trzymaj, forum może tylko zyskać, bo co miało stracić to już straciło.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pawo pisze: 15 sie 2022, 19:02 A jeszcze jedno, te dane osobowe może lepiej usunąć a nie cytować, bo cytowanie to również rozpowszechnianie.
Słuszna uwaga - posprzątałem.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

:nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie: :nienie:
Nosz kurczę pieczone zacznę zgłaszać i ja.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgłoś - Adam osądzi (ja nie mogę być sędzią w swojej sprawie). :D
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

A czy ja coś na Ciebie chcę zgłaszać? :szok:
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

pawo pisze: 19 sie 2022, 13:05 A czy ja coś na Ciebie chcę zgłaszać? :szok:
Mnie zgłoś!!! Proszę! Bardzo proszę!!!
Mnie jeszcze nikt nie zgłosił... :nienie:
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ach, myślałem, że chcesz "kurczę pieczone" zgłaszać! Za ciepło dziś chyba na takie zaawansowane problemy, przepraszam za nieporozumienie!
Rolli pisze: 19 sie 2022, 13:08
Mnie zgłoś!!! Proszę! Bardzo proszę!!!
Mnie jeszcze nikt nie zgłosił... :nienie:
Pozgłaszajcie się nawzajem, ja to szybko pozamykam, a wy będziecie mieli odhaczone nowe osiągnięcia na liście. :hahaha:
ODPOWIEDZ