Trollowanie Artiego
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Za moje hrv. Sam mówiłeś, że to ważne, żeby się dobrze regenerować.
- pawo
- Wodzirej
To jest argument nie do obalenia, jak miałbym wybierać między Tobą a Artim, to wybrałbym Ciebie z całymi Twoimi ułomnościami i z takimi tam... ale zróbmy wszystko aby wybierać nie trzeba było.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Przypomnę tylko, że wg jednego z byłych już redaktorów, jesteśmy kolegami.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Świeżak już to opisał, ale chociażby za łamanie tego punktu Regulaminu:
„ rozpowszechnianie treści naruszających dobra osobiste osób trzecich”
Ale generalnie teraz widzę jest jakiś nowy Regulamin, w którym wydawca głównie troszczy się o swoje prawa, poprzedni był znacznie lepszy, dawał administratorowi wprost możliwość wszelkich działań bez konieczności udowadniania złamania jakichs ustaleń.
- pawo
- Wodzirej
Zgadzam się ale to wtedy powinna być reakcja moderatorów, jeśli nikt nie zareagował jak Arti zrobił to w stosunku do yacoola, to pozwolił sobie i w przypadku Gaspera, a potem Kangura. I proszę nie mówić, że nie było komu moderować, bo i ja i yacool dostawaliśmy prywatne upomnienia/groźby, za niestosowne słowa opisujące zachowanie Faraona, który powiedział, że ma w dupie Ciebie i to co myślisz, a potem jak trollował wątek yacoola nie mniej upierdliwie niż teraz Arti. Dobra wywalcie Artiego ale to nic nie da, nie tu jest problem, problem będzie wtedy jak wszyscy będziemy się ze sobą zgadzać. To my wszyscy tworzymy forum, to takie nasze małe piekiełko... a zresztą mniejsza o to, nie ja tu rządzę i nie ja ustalam reguły. .
edit: Oczywiście niektóre posty trzeba moderować, czy wywalać, a jeżeli ktoś jest niereformowalny to wtedy można rozważać co z tym zrobić.
edit: Oczywiście niektóre posty trzeba moderować, czy wywalać, a jeżeli ktoś jest niereformowalny to wtedy można rozważać co z tym zrobić.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ja rozumiem, że Twoja obrona Artiego wynika poprostu z humanizmu, miłości bliźniego itd a nie tego, że uważasz, że on tutaj napisał choćby jeden sensowny post?
Ale dobra, poczekajmy, linka jest napięta.
Samo to, że wypisuje post pod postem swojego autorstwa powinno być wystarczające do zbanowania.
Samo to, że wypisuje post pod postem swojego autorstwa powinno być wystarczające do zbanowania.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wystarczy póki co ostrzeżenie imo ale przydałoby się aby byli dodatkowi moderatorzy już nawet nie do usuwania jego postów ale łączeniaAdam Klein pisze: ↑08 sie 2022, 20:03 Ja rozumiem, że Twoja obrona Artiego wynika poprostu z humanizmu, miłości bliźniego itd a nie tego, że uważasz, że on tutaj napisał choćby jeden sensowny post?
- pawo
- Wodzirej
Z humanizmu, miłości bliźniego ależ skąd, najchętniej to z Artim zrobiłbym tak:
Tylko on nie jest jakimś botem, czy ruskim trollem, którzy tu byli tolerowani, a jest użytkownikiem forum takim samym jak ja. Moja opinia o nim, choć pokrywa się z opinią yacoola, nie ma tu nic do rzeczy. Jeżeli łamie regulamin, czy jakieś normy, to należy reagować ale samo to że gada bzdury to chyba za mało. Nie ma tu progu wejścia, ani wystarczającego iq, ani wyniku na piątkę, więc manie pretensji, że ktoś jest nierozsądny albo wolno biega jest niezasadne. Zasadne jest reagować w razie potrzeby. Nie wiem, może się mylę, cholera nie wiem.
Tylko on nie jest jakimś botem, czy ruskim trollem, którzy tu byli tolerowani, a jest użytkownikiem forum takim samym jak ja. Moja opinia o nim, choć pokrywa się z opinią yacoola, nie ma tu nic do rzeczy. Jeżeli łamie regulamin, czy jakieś normy, to należy reagować ale samo to że gada bzdury to chyba za mało. Nie ma tu progu wejścia, ani wystarczającego iq, ani wyniku na piątkę, więc manie pretensji, że ktoś jest nierozsądny albo wolno biega jest niezasadne. Zasadne jest reagować w razie potrzeby. Nie wiem, może się mylę, cholera nie wiem.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
gokish
Czy Ty wiesz jaka to robota łączenie postów Artiego? I niby dlaczego? On sam nie może?
pawo
Nie wiem o jakich „ruskich trollach” mówisz, ale byłem w ostatnich latach nieaktywny wiec pewnie nie masz racje, ale ja nie wiem o kim mówisz. Chętnie zobaczyłbym przykład.
Czy Ty wiesz jaka to robota łączenie postów Artiego? I niby dlaczego? On sam nie może?
pawo
Nie wiem o jakich „ruskich trollach” mówisz, ale byłem w ostatnich latach nieaktywny wiec pewnie nie masz racje, ale ja nie wiem o kim mówisz. Chętnie zobaczyłbym przykład.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nikt nie mówi aby jego stare posty łączyć :D tylko to co nowe wrzuciAdam Klein pisze: ↑08 sie 2022, 21:51 gokish
pawo
- pawo
- Wodzirej
Ta i jeszcze może zasmażka do tego.
Najbardziej drastycznym przypadkiem to konto na fejsbuku "Mirka Olesińska" zorganizowane konto ABI, nikt z moderatorów ani redaktorów nic nie rzekł. Tu na forum na pewno vemmik444, nie pamiętam teraz więcej nicków, jest też kilku pożytecznych idiotów których powinno się uciszyć, bo demokracja w czasie wojny, wojny z wirusem a teraz wojny putina, nie istnieje. A jacy to idioci to wszyscy wiedzą. Tylko, że odbiegamy od tematu.Adam Klein pisze: ↑08 sie 2022, 21:51 pawo
-
- Zaprawiony W Bojach
Jeżeli Arti złamał regulamin, to trzeba było działać sprawniej (chyba, że były ostrzeżenia).
Ja czytam wpisy Artiego z innej perspektywy, jako 'głos działacza z "PZLA"'. Brzmi to podobnie: "Laicy", "nie znacie się", "bełkot" itp. Do tego oczywiście, "ja", "znam się", mam duże doświadczenie", itp.
Oczywiście standardowe, "bardzo dużo zrobiłem", "działam", "tylko narzekacie" itp.
Dobre są teksty z 'halą sportową', tylko przez takich 'dwóch' nie powstała .
Osobiście jestem przeciwny banowaniu.
Ja czytam wpisy Artiego z innej perspektywy, jako 'głos działacza z "PZLA"'. Brzmi to podobnie: "Laicy", "nie znacie się", "bełkot" itp. Do tego oczywiście, "ja", "znam się", mam duże doświadczenie", itp.
Oczywiście standardowe, "bardzo dużo zrobiłem", "działam", "tylko narzekacie" itp.
-
- Zaprawiony W Bojach
yaaceek pisze: ↑09 sie 2022, 09:12 Jeżeli Arti złamał regulamin, to trzeba było działać sprawniej (chyba, że były ostrzeżenia).
Ten ostatni tekst to potrafi w każdy temat wrzucić gdzie się yacool odzywa :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ja jestem tez przeciw banowaniu... bo by mnie tez już tu nie było.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A dlaczego miałby Cię ktoś banować?