Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Mi bardziej kojarzy się z:

Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

gasper pisze: 24 lip 2022, 12:43 trochę to przypomina przygodę działacza na trawniku w Pekinie....
tak, tak, igrzyska okiem działacza :hahaha:

Obrazek
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak zwykle z tłumaczeniami. Winni są zawodnicy, ale nie trener i sztab czy związek. Czego nie rozumiecie? Jak świnia włoży ryj do koryta to po to żeby żreć, a nie odpowiadać za coś ;) Od początku to co robi Erestic, jej trener i trener reprezentacji oraz klakierzy ze związku i "koledzy" ze sztafety np. Zalewski to dramat. Powinniście milczeć! Nie oceniać innych zawodników teraz i nigdy w przyszłości! Zawodnicy skarżą się, a Majewski, że deszcz pada... Mówiłem, że ta sztafeta padnie i nie przez Kiełbasińską, która miała odwagę postawić się pseudo urzędnikom, którzy nie znają przepisów i w dodatku za to obarczają ją za to? Trzeci świat... To przez trenera i jego ego. Który dla własnej zemsty na zawodniczce za odmowę startu zniszczył start całej reprezentacji mieszanej na 400m. Nie lepiej też było na 400 m kobiet. On naprawdę myślał, że ta ekipa przybiegnie w 3:26?
Norbert1991
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:30

Nieprzeczytany post

yacool pisze: 24 lip 2022, 11:01 Norbert,
wiesz gdzie jest o technice na forum i tam staram się przedstawiać swoje zdanie na ten temat. Czy jest rzeczowo, to już nie do mnie należy ocena, ale mogę zapewnić, że tam odpowiem jak potrafię najlepiej i zachęcam też do własnych przemyśleń, a najlepiej doświadczeń i dyskusji. Tam.
Tam? A czy to nie Ty napisałeś w TYM temacie o "fatalnej technice biegu aniołków"? Szkoda, że poza tezą nie poszły jakiekolwiek konkrety to może człowiek by czegoś się dowiedział na tym forum. Bo tak ja mogę stwierdzić, że McColgan biega brzydko i ch..mnie obchodzi co kto uważa na ten temat. Niestety tak to wygląda. A tak zarzucasz brak konkretów sam nie podając choćby pół, a jak ktoś się nie zgadza to nic nie rozumie i ma jechane od kretynów :hahaha:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A to jak coś napiszę tu, to muszę od razu uzasadniać?
Norbert1991
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Aha, to tak działa :hahaha:
Czyli jak ja rzucę tezę, to powinienem dać filmik, opis, argumenty. Ale Pan Yacool może rzucać, że ten biega fatalnie, ten fenomenalnie ale NIE MUSI podawać choćby pół argumentu potwierdzającego tę tezę. No wreszcie rozumiem :spoko:
Ma to sens do rzeczowej dyskusji o której sam wspominasz. Żegnam i będę śledził z zapartym tchem kolejne RZECZOWE tezy :hahaha:
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Norbert1991 pisze: 24 lip 2022, 13:51 może człowiek by czegoś się dowiedział na tym forum
do tego trzeba minimum wysiłku, a jak chcesz mieć na tacy to zapłać
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tak to działa
Norbert1991
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No to skoro wiesz jak to działa to mi nie pierd...o filmikach i konkretach skoro sam z gęby robisz skarbonkę. Do tego zapłacić to ja mogę za wiedzę, a nie za znachorstwo. Bez odbioru, szkoda tematu.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bosak, to nie trzeci świat, tylko oni ze sobą zwyczajnie nie gadają. Tak jak zauważa RysKO, normalka jak w robocie w peerelowskim klimacie i mentalu. Tam nie ma dobrego zarządzania. Trener reprezentacji to powinien być dobry menedżer ze stosownymi kompetencjami i umiejętnościami. Kiełbasińska reaguje bardzo dziwnie, bo nie wie jak powinna, bo nie ufa. Emocjonalne wywiady to też nie rozmowa i Matusiński daje ciała. Nawet jeśli nie ma w tym jego winy, to nie jest dobrym liderem zespołu.
Andrzej_
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Czemu nie biegła Kaczmarek i dlaczego Święty nie była na ostatniej zmianie?
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Andrzej_ pisze: 24 lip 2022, 16:03 Czemu nie biegła Kaczmarek i dlaczego Święty nie była na ostatniej zmianie?

Z wywiadu z trenerem to Ani nie puścił ani Natalii bo liczyła się walka o medal i tak wspólnie niby zadecydowali.

Co do kolejności to kij wie skąd te pomysły no ale od tego jest trener.
faraon828 pisze: 24 lip 2022, 11:10

Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?

Przecież to powinno wyciec przy pierwszej lepszej rozmowie przy izotoniku, typu:

- Ej, jest tylko 1 zmiana w mix, ciekawe jak to stary poukłada.
- 1 zmiana, co ty dajesz? Od kiedy?

One tam albo totalnie się nie lubią i nie gadają, albo Ani bardzo zależało, żeby akurat tego nie wyrzucić z siebie.

To jest coś o czym głośno się nie mówi a ciągle gdzieś się przebija. Ania nie należy do tej "paczki" aniołków wszystkie to typowe 400 metrówki Ania przeszła ze sprintu. Nie zdziwię się jak jest też lekki ból czterech liter niektórych zawodniczek widząc jak forma Ani w poprzednim sezonie wystrzeliła i w tym jest jeszcze lepiej ale cóż
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciąg dalszy kompromitacji. Milczenie jest złotem. Tak trener to rozegrał, że wracają z niczym. Oczywiście nic sobie do zarzucenia nie ma.
https://sport.interia.pl/lekkoatletyka/ ... Id,6176545
gokish
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bosak pisze: 24 lip 2022, 16:43 Ciąg dalszy kompromitacji. Milczenie jest złotem. Tak trener to rozegrał, że wracają z niczym. Oczywiście nic sobie do zarzucenia nie ma.
https://sport.interia.pl/lekkoatletyka/ ... Id,6176545
Wyżej już był cały ten wywiad wrzucony

https://www.onet.pl/sport/onetsport/tre ... s,d87b6cc4 o tu ;)
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Myślałem, że już się nie zdziwię ale gdzie tam.

https://sport.tvp.pl/61457052/ms-w-euge ... e-dobiegla
ODPOWIEDZ