Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wystarczy, że mamy tu już jednego kretyna, więc podciągnij poziom i zacznij czytać ze zrozumieniem.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: brak
No i temat znany i lubiany. Jak nie ma się argumentów to zaczyna się, że my nic nie rozumiemy, że tylko Ty masz jakąś tajemną wiedzę i nikt nic nie rozumie. Ubzdurałeś sobie, że jak ktoś ładnie biega jak rekordzistka na płotkach to wszyscy powinni brać przykład i zaraz wprowadzać zmiany i najlepiej żebyś to ty koordynował cały proces wszak jesteś ekspertem(dziwne, że NIKT jeszcze tego nie dostrzegł). Ale jak ktoś ma wyniki ale biega brzydko to milczysz i pieprzysz coś o tym, że nie umiemy czytać i tajemną wiedzę masz tylko Ty. Od kilku lat ta sama zdarta płyta. I komu tu brakuje czytania ze zrozumieniem? Niech Sebastian(absolutnie NIC do Niego nie mam:)) biega najpiękniej na świecie, niech będzie top of the top, number 1 i ma tytuły mistrza świata i okolic w pięknym bieganiu. Tylko, że nic z tego nie wynika. Ale wiem, My nie umiemy czytać i nic nie rozumiemy. Za to ty jesteś alfa i omega. Jasne, technika może pomóc i może mieć wpływ, ale nie musi na co są dziesiątki przykładów na świecie.
Eot.
Eot.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak to @#$%^ jest, że łatwiej przychodzi rozmawiać z dziennikarzami albo wydawać oświadczenia niż zwyczajnie rozmawiać ze sobą w zespole? Co to znaczy, że trener milczał jak zaklęty, obraził się?
Ta gównoburza pokazuje jak w soczewce, naszą cechę narodową. Ta wydaje oświadczenia, bo wydaje się, że to takie profesjonalne, ten unosi się w majestacie milczenia. A wszyscy mają kij w dupie.
Ta gównoburza pokazuje jak w soczewce, naszą cechę narodową. Ta wydaje oświadczenia, bo wydaje się, że to takie profesjonalne, ten unosi się w majestacie milczenia. A wszyscy mają kij w dupie.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Norbert, już se odpuść, bo nie kumasz, a mi się zwyczajnie nie chce.
-
- Wyga
Tak jest proszę Pana. Najważniejsze, że Pan Yacool jest najkumatszy na świecie i jest ciągle wkurwiony na cały świat, że odkrył Święty Graal biegania i nikt poza nim na całym świecie tego nie widzi i ma to w dupie. Ile osób by ci nie napisało, że nie zgadza się z Tobą to zaraz jest kretynem, zaraz nic nie rozumie, nie umie czytać. I na tym zakończmy. My nic nie rozumiemy. Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów trenerskich i kolejnych świetnych wyników podopiecznych
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
" przyznając, że jednocześnie trwa wyjaśnianie, gdzie utknęła informacja o możliwości dokonania jednej zmiany w mikście i kto zawinił. On sam nie ma sobie nic do zarzucenia "
Żałosne
Żałosne
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No to jak już krytykujesz, to chociaż podaj jakiś konkret, bo czym jest przepiękne bieganie i co ma wspólnego z techniką biegu? Wrzuć jakiś filmik, opisz. Za dużo wymagam?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wyjmij kij z dupy. Nie musisz robić za rzecznika forum.
-
- Wyga
Masz rację, to nie ma sensu.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44.45
Cyt.z wywiadu...
Dla mnie problemem w tej całej sytuacji jest to, że zawodniczka, która wiedziała, że nie możemy dokonać tych zmian, bo jest inny przepis, nie powiedziała trenerowi o tym, że przepisy uległy zmianie. Okazało się, że można było dokonać tylko jednej zmiany. Przecież mogła podejść i zapytać, jak w tej sytuacji będzie wyglądała sytuacja. Dla mnie jest to działanie na szkodę reprezentacji. Muszę to tak nazwać. Gdyby była lojalna wobec trenera i pracodawcy, to powinna od razu przekazać taką informację.
To po kiego h..a są Ci trenerzy ,sztab...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Norbert,
wiesz gdzie jest o technice na forum i tam staram się przedstawiać swoje zdanie na ten temat. Czy jest rzeczowo, to już nie do mnie należy ocena, ale mogę zapewnić, że tam odpowiem jak potrafię najlepiej i zachęcam też do własnych przemyśleń, a najlepiej doświadczeń i dyskusji. Tam.
wiesz gdzie jest o technice na forum i tam staram się przedstawiać swoje zdanie na ten temat. Czy jest rzeczowo, to już nie do mnie należy ocena, ale mogę zapewnić, że tam odpowiem jak potrafię najlepiej i zachęcam też do własnych przemyśleń, a najlepiej doświadczeń i dyskusji. Tam.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?Tomek_dolnySLASK pisze: ↑24 lip 2022, 10:57Cyt.z wywiadu...
Dla mnie problemem w tej całej sytuacji jest to, że zawodniczka, która wiedziała, że nie możemy dokonać tych zmian, bo jest inny przepis, nie powiedziała trenerowi o tym, że przepisy uległy zmianie. Okazało się, że można było dokonać tylko jednej zmiany. Przecież mogła podejść i zapytać, jak w tej sytuacji będzie wyglądała sytuacja. Dla mnie jest to działanie na szkodę reprezentacji. Muszę to tak nazwać. Gdyby była lojalna wobec trenera i pracodawcy, to powinna od razu przekazać taką informację.
Przecież to powinno wyciec przy pierwszej lepszej rozmowie przy izotoniku, typu:
- Ej, jest tylko 1 zmiana w mix, ciekawe jak to stary poukłada.
- 1 zmiana, co ty dajesz? Od kiedy?
One tam albo totalnie się nie lubią i nie gadają, albo Ani bardzo zależało, żeby akurat tego nie wyrzucić z siebie.
-
- Zaprawiony W Bojach
Czyli normalnie, jak u mnie w robocie , po kilkunastu / kilkudziesięciu latach wspólnego przebywania prawie ze sobą nie rozmawiamy.faraon828 pisze:
(...)
Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?
Przecież to powinno wyciec przy pierwszej lepszej rozmowie przy izotoniku, typu:
One tam albo totalnie się nie lubią i nie gadają, albo Ani bardzo zależało, żeby akurat tego nie wyrzucić z siebie.
Ale od informowania ludzi ( pracowników ) o planach, zmianach, założeniach mam nad sobą kilka osób które biorą za to wynagrodzenie. Czyli jak stwierdził wyżej kolega : Po Ch*j ten cały sztab ?
- pawo
- Wodzirej
Co nie ma sensu? Rozmowa, sprzeczki, niezgadzanie się z rozmówcą, obrona własnych poglądów?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mogła zakładać, że wszyscy wiedzą skoro ta zmiana zasad miała miejsce dawno temu - ale sztab to mistrzostwo świata - trochę to przypomina przygodę działacza na trawniku w Pekinie....faraon828 pisze: ↑24 lip 2022, 11:10Was to serio nie zastanawia, dlaczego Ania tak skrzętnie tę informację, jakże kluczową, ukrywała?Tomek_dolnySLASK pisze: ↑24 lip 2022, 10:57Cyt.z wywiadu...