W Monachium się odkują. Chyba.
Może Arti wie
3 tygodnie temu rzucała 1.5 m mniej niż teraz było potrzeba do kwalifikacji do finału. Moim zdaniem nie jest to powód, by zostawić w domu dziewczynę, która mniej niż rok temu zdobywała srebro IO. Gdyby patrzeć na to, jakie szanse na zdziałanie czegokolwiek mają poszczególni zawodnicy to nie wysyłając Andrejczyk trzeba by było też wywalić połowę naszej reprezentacji.
Nie tyle wiem co mogę przypuszczać. Ale czynników jest bardzo dużo mogących mieć wpływ. Z najprostszych aby wymienić to: niektórzy gorzej reagują na obozy wysokogórskie a drugie to Ingebrigsten też na 1500 pozamiatany - tak duża zmiana strefy może niekorzystnie wypływać i nie wszyscy tak dobrze się zaaklimatyzują.Siedlak1975 pisze: ↑21 lip 2022, 09:34Może Arti wie![]()
Na pewno wiedzą w PZLA![]()
Dlaczego uważasz ,że sobie odpuszczą? Jaka by miała być tego przyczyna? Mają siedzieć w domu i oglądać tv?hansel pisze: ↑21 lip 2022, 10:32 To Monachium to będzie parodia zawodów. Bezpośrednio po MŚ, wszyscy poważni zawodnicy sobie odpuszczą te zawody. I Polacy pojadą, zgarną worek medali i działacze i dziennikarze odtrąbią sukces. I znowu wszyscy będą zadowoleni jaką to jesteśmy potęgą. Bardzo to słabe.
Dokładnie tak samo myślę. Polacy odpuścili MS, żeby znowu odtrąbić sukces na ME. Albo trenerzy przekombinowali z treningiem pod turniej.hansel pisze: ↑21 lip 2022, 10:32 To Monachium to będzie parodia zawodów. Bezpośrednio po MŚ, wszyscy poważni zawodnicy sobie odpuszczą te zawody. I Polacy pojadą, zgarną worek medali i działacze i dziennikarze odtrąbią sukces. I znowu wszyscy będą zadowoleni jaką to jesteśmy potęgą. Bardzo to słabe.
Ja mówię ogólnie o całych mistrzostwach
Ingebrigsen też pozamiatany.
Nie no, srebrny medal na MŚ i pozamiatany.... Ambicje na złoto to jedno, jednak medal i podium to drugie. Więc gdzie pozamiatany ?Ingebrigsen: ..."Głupio to mówić, bo srebro mistrzostw świata to niesamowicie trudna rzecz do osiągnięcia, ale jednocześnie czuję się bity przez ludzi, którzy są ode mnie gorsi."...
W slangu lekkoatletycznym to właśnie pozamiatanie.yaaceek pisze: ↑21 lip 2022, 11:26Ingebrigsen też pozamiatany.Nie no, srebrny medal na MŚ i pozamiatany.... Ambicje na złoto to jedno, jednak medal i podium to drugie. Więc gdzie pozamiatany ?Ingebrigsen: ..."Głupio to mówić, bo srebro mistrzostw świata to niesamowicie trudna rzecz do osiągnięcia, ale jednocześnie czuję się bity przez ludzi, którzy są ode mnie gorsi."...