SAMOOBRONA=SAMOZAGŁADA
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W interesie Samoobrony leży nigdy niekończąca się opozycyjność. Jakiekolwiek sprawowanie, czy współsprawowanie władzy przez Leppera oznacza upadek nieporównywalnie szybszy i bardziej bolesny niż L. Millera. Po prostu elektorat Sammobrony wkrótce poźniej sam wywiózłby go na taczkach.
JS
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
To moze byc jeszcze gorzej nizli jest ? To po co narzekacie ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
W Polsce jest dobrze. Nikt nie narzeka. Przecież mamy demokrację. Sami wybraliśmy ten rząd.
Teraz przyszła pora na Samoobronę. Niech chłopaki w końcu porządzą trochę.
Lepper na prezydenta,eee co ja gadam... na króla.
Teraz przyszła pora na Samoobronę. Niech chłopaki w końcu porządzą trochę.
Lepper na prezydenta,eee co ja gadam... na króla.
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie. Że sparafrazuje Przewodniczącego: wszyscy już sobie nakradli, tylko nie my. 
A tak na poważnie, to dzień w którym samoobrona wygra wybory, bedzie początkim jej końca - i chyba sama dobrze o tym wie.
(Edited by krzycho at 3:47 pm on Mar. 11, 2004)

A tak na poważnie, to dzień w którym samoobrona wygra wybory, bedzie początkim jej końca - i chyba sama dobrze o tym wie.
(Edited by krzycho at 3:47 pm on Mar. 11, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- eLGombar
- Wyga
"dzień w którym samoobrona wygra wybory, bedzie początkim jej końca" - a co gorsza to będzie koniec Polski - błazenada, głupota, nepotyzm, bezkarnośc osiagną maximum. Aż strach mysleć
Co to będzie - nawet nie jestem w sobie wyobrazić.

Blinded by the light ... another runner in the night
[url]http://www.dystans.krakow.pl[/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A co to za jednomyślne tony !!!!!!!!!!!?????????
Nie ma tu nikogo kto popierałby Andrzeja Leppera?
Przecież prawie 25% społeczeństwa - czyli co czwarty na tym forum jest za Samoobrobą.
Ale taką tu jednogłośność zaprezentowaliście, że się pewnie boją ujawnić!!!
Hej chłopaki i dziewczyny popierające Samoobronę!!!
Nie wstydźcie się!!! Proszę was !!!!! Śmiało !!!!
A wy - przeciwnicy Samoobrony - co wy macie przeciwko niej? O co wam chodzi? Dlaczego taka gremialna krytyka!!!
Nie znam amerykańskiego ustawodawstwa dotyczącego Banku Centralnego - ale tam Alan Greenspan wypowiadając się dlaczego stopy zostały obniżone niejednokrotnie powoływał się na potrzebę dania impulsu w gospodarce.
Tymczasem - u nas RPP - jest w bardzo wygodnej sytuacji - jedyne do czego ma dążyć - to kontrola inflacji.
Mi się to niepodoba, że oni są tacy niemożliwi do ocenienia i mogą sie właściwie dystansować od gospodarki.
Oczywiście - zmana ustawy prawie nic nie zmieni - nagle kraj nie stanie się bogatszy. To taka moja dygresja.
Ale - co macie przeciw Samoobronie !!!!
Nie ma tu nikogo kto popierałby Andrzeja Leppera?
Przecież prawie 25% społeczeństwa - czyli co czwarty na tym forum jest za Samoobrobą.
Ale taką tu jednogłośność zaprezentowaliście, że się pewnie boją ujawnić!!!
Hej chłopaki i dziewczyny popierające Samoobronę!!!
Nie wstydźcie się!!! Proszę was !!!!! Śmiało !!!!
A wy - przeciwnicy Samoobrony - co wy macie przeciwko niej? O co wam chodzi? Dlaczego taka gremialna krytyka!!!
Nie znam amerykańskiego ustawodawstwa dotyczącego Banku Centralnego - ale tam Alan Greenspan wypowiadając się dlaczego stopy zostały obniżone niejednokrotnie powoływał się na potrzebę dania impulsu w gospodarce.
Tymczasem - u nas RPP - jest w bardzo wygodnej sytuacji - jedyne do czego ma dążyć - to kontrola inflacji.
Mi się to niepodoba, że oni są tacy niemożliwi do ocenienia i mogą sie właściwie dystansować od gospodarki.
Oczywiście - zmana ustawy prawie nic nie zmieni - nagle kraj nie stanie się bogatszy. To taka moja dygresja.
Ale - co macie przeciw Samoobronie !!!!
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A mógłbyś powiedzieć FREDZIU co mielibyśmy mieć za?
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No nie wiem. Przyznaję.
Ja tak sobie gadam.
A wiem że Samoobrona, to...
Samoobrona to Andrzej Lepper.
Tylko Andrzej Lepper.
A Andrzej Lepper postanowił zdobyć ooolbrzymią kasę.
I ci wszyscy wokół Leppera (mzoę nie wszyscy jeśłi jest tam ktokolwiek o szczerych intencjach) idą za nim bo liczą, że przy nim tez nakradną.
Bo to będzie ZŁODZIEJSTWO jakiego jeszce nie widzieliśmy.
Moze często nawet i nie tak duże w aspekcie czysto finansowym.
Ale on będa kradli co się da.
Popielniczki z własnych gabinetów - to już taka przenośnia.
Słyszeliście wypowiedż jakiegoś Konopka czy Jakubka (to jakaś szycha w Samoobronie) jak się go zapytaki czy Sammobrona będzie nacjonalizować?
Powiedział - Niewykluczone.
Raczej zakładam, że to był przejaw totalnej głupoty i gówniarstwa niż przemyslanych planów - ale oddaje klimacik.
Ja tak sobie gadam.
A wiem że Samoobrona, to...
Samoobrona to Andrzej Lepper.
Tylko Andrzej Lepper.
A Andrzej Lepper postanowił zdobyć ooolbrzymią kasę.
I ci wszyscy wokół Leppera (mzoę nie wszyscy jeśłi jest tam ktokolwiek o szczerych intencjach) idą za nim bo liczą, że przy nim tez nakradną.
Bo to będzie ZŁODZIEJSTWO jakiego jeszce nie widzieliśmy.
Moze często nawet i nie tak duże w aspekcie czysto finansowym.
Ale on będa kradli co się da.
Popielniczki z własnych gabinetów - to już taka przenośnia.
Słyszeliście wypowiedż jakiegoś Konopka czy Jakubka (to jakaś szycha w Samoobronie) jak się go zapytaki czy Sammobrona będzie nacjonalizować?
Powiedział - Niewykluczone.
Raczej zakładam, że to był przejaw totalnej głupoty i gówniarstwa niż przemyslanych planów - ale oddaje klimacik.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Ech, nie wiem już, czy w takich ciekawych czasach żyjemy! Że nie będzie lepiej - to wiadomo! Najgorzej, że wcale nie będzie śmiesznie
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- eLGombar
- Wyga
Ale jest jeden pozytywny aspekt - nigdy nie jest tak źle, żeby ........................ nie mogło byc gorzej 

Blinded by the light ... another runner in the night
- Jarro
- Stary Wyga
Głosujmy na Endrju i jego kumpli. Żeby oswoić strach, wyzwolić się z niego trzeba wyjść mu na spotkanie. Czy nikt z nas nie chodził nocą na cmentarz, albo do lasu.
Potem będzie już tylko lepiej. Endrju ogłosi się królem, rozwiąże Sejm i Senat, zawiąże Unię Polsko-Białoruską z Łukaszenką, wyśle wici do Heidera i kilku podobnych. Nie jestem pewien czy zechce abdykować z byle powodu.
Potem będzie już tylko lepiej. Endrju ogłosi się królem, rozwiąże Sejm i Senat, zawiąże Unię Polsko-Białoruską z Łukaszenką, wyśle wici do Heidera i kilku podobnych. Nie jestem pewien czy zechce abdykować z byle powodu.
Jarro
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
Samoobrona i Lepper byli zabawni kiedy mieli 9-10% poparcie,teraz trochę powiało grozą.Przeraża mnie myśl,że w Polsce 1/4obywateli widzi przyszłość ojczyzny w prostaczku bez wykształcenia i jego świcie głupawych przydupasów.Wiecie,że w lepperowskim gabinecie cieni posłanka Beger ma tekę ministra finansów...
To jest zabawne?!
To jest zabawne?!
-
- Zaprawiony W Bojach
a wg. mnie to po dojściu Lepera nic się w kraju nie zmieni, ani na gorsze ani na lepsze. Parę lat temu przyszedł do sejmu lud z familoków, przyjdzie też lud z czworaków.
Zresztą jak tylko Leper poczuje, że rozdziela te bagatela 180 mld PLN budżetu państwa to się ucywolizuje, żeby go w ciągu roku nie zmiotło. Wiadomo, że w następnych wyborach nie dostanie już tyle, ale się trochę przefarbuje (znamy to: PZPR/SLD, AWS/PO) i po dwóch, trzech rozdaniach znowu będzie u władzy.
A nacjonalizacja? Żeby nacjonalizować trzeba mieć pieniądze, których ten syn fornala nie będzie miał bo AWS i SLD już tak zadłużyły państwo, że więcej deficytu się zrobić nie da. Mógłby też zmienić konstytucję, ale 75% Polaków to chyba jednak na niego nie zagłosuje, żeby mógł to zrobić. A jak zacząłby jakieś bezprawie robić to prezydent i armia by mu pokazały gdzie jego miejsce.
Zagrożenia jakieś oczywiście są ale nie dużo większe niż były przed dojściem do władzy gołoty z AWSu. Pamiętacie ile wtedy miliardów władowali do kieszeni górników. Leper wrzucił by tylko kilka milardów do kieszeni chłopów, niech i oni mają swoje 5 minut w III Rzepie. Moze zresztą ten Leperek byłby lepszy niż ten polityczny impotent Miler, ktorego umiejętności poznaliśmy jak kończy.
Zresztą jak tylko Leper poczuje, że rozdziela te bagatela 180 mld PLN budżetu państwa to się ucywolizuje, żeby go w ciągu roku nie zmiotło. Wiadomo, że w następnych wyborach nie dostanie już tyle, ale się trochę przefarbuje (znamy to: PZPR/SLD, AWS/PO) i po dwóch, trzech rozdaniach znowu będzie u władzy.
A nacjonalizacja? Żeby nacjonalizować trzeba mieć pieniądze, których ten syn fornala nie będzie miał bo AWS i SLD już tak zadłużyły państwo, że więcej deficytu się zrobić nie da. Mógłby też zmienić konstytucję, ale 75% Polaków to chyba jednak na niego nie zagłosuje, żeby mógł to zrobić. A jak zacząłby jakieś bezprawie robić to prezydent i armia by mu pokazały gdzie jego miejsce.
Zagrożenia jakieś oczywiście są ale nie dużo większe niż były przed dojściem do władzy gołoty z AWSu. Pamiętacie ile wtedy miliardów władowali do kieszeni górników. Leper wrzucił by tylko kilka milardów do kieszeni chłopów, niech i oni mają swoje 5 minut w III Rzepie. Moze zresztą ten Leperek byłby lepszy niż ten polityczny impotent Miler, ktorego umiejętności poznaliśmy jak kończy.
ENTRE.PL Team