Arti pisze: ↑21 lip 2022, 02:12
Dla maruderów: pokazano dwie pełne serie kobiet na 5000m bez przerywników od startu do mety. W tym czasie nie pokazano rzutów oszczepem Polki.
To tak dla tych co marudzili, że ostatnio pokazywano młot a nie pokazano biegów.
Może niektórzy myślą,że nasi komentatorzy mają tam playstation i sami sobie regulują i ustawiają co nam pokazać

Oj niektórzy to chyba pierwszy raz oglądają dużą międzynarodową imprezę lekkoatletyczną na której na stadionie rozgrywane są 2 konkurencje jednocześnie.
Arti tylko przy biegu Panów na 10000m na oficjalnej relacji WA był pokazany i bieg i rzuty. A u nas? 400m z tego.
Ale wracając. Ania dalej poziom trzyma równo bez żadnych słabszych mocno biegów i jest finał

Pojawiają się głosy el wiceprezeso Majewskiego, że sztafeta ma wystartować w najmocniejszym składzie. No jakby Anka nie miała pobiec będąc w finale 400m na MŚ to "pinkny" cyrk by tam był odstawiony
Nasi 800 metrowcy jak słucham co mówili po biegu to mam wrażenie jakbym żużlowców widział. Widać na obozie chyba z górki było biegane bo z życiową formą itd bieganie po 3/4 sekundy wolniej od SB to słabiutko.
Patryk Dobek: - Odcięło mi prąd na ostatnich metrach.
Patryk Sieradzki: - Treningi pokazywały życiową formę. Nie wiem, co się stało.
Mateusz Borkowski: - Nie było sił, nie wiem czemu.
I co mnie trochę smuci to lekko zmieniając konkurencję wycieczka Marysi do USA porzucać oszczepem. Kontuzje się ciągną formy nie było w starcie kontrolnym przez MŚ aby cokolwiek zdziałać (czyli awansować do finału) ale wyjazd był.