Mistrzostwa Świata w Lekkiej Atletyce Oregon 2022
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja już uczę się młota. Dajcie mi spokój.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.
Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
Ważne też ,że niektórzy forumowicze zamiast komentować szczególnie maraton nabijają się z komentatorów. Dla mnie komentowanie nie było złe. I przede wszystkim zdaję sobie sprawę ,że komentowanie live jest niesamowicie dużą sztuką szczególne aby robić to płynnie i treściwie.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.Arti pisze: ↑17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Może nie TOP ale było na tyle ciekawie ,że z uwagą słuchałem przez cały maratongokish pisze: ↑17 lip 2022, 20:10Akurat dziś to jeżeli chodzi o TVP i maraton to komentarz TOP. Nie miałem momentu aby wyciszyć i bez dźwięku oglądać.Arti pisze: ↑17 lip 2022, 20:04 Tola między 35 a 40km piątkę pięknie poleciał w 14:10 , dobre doładowanie. Walka o srebro i brąz gdzie trwały roszady między Kenijczykiem, Etiopczykiem, Kanadyjczykiem i Belgiem , dodały smaczku w oglądaniu rywalizacji. Szkoda,że Galen prawdopodobnie złapał uraz w trakcie biegu.

Moim ulubionym komentowaniem jest komentarz p. Janusza Rozuma podczas Maratonu Nowojorskiego .
-
- Zaprawiony W Bojach
Widzieliście Duszyńskiego? Dziwicie się, że Kiełbasińska odmawiała podwójnego startu w sztafecie mieszanej? Takie są efekty nadmiernej eksploatacji. Brak pary pod pokrywką. Czekam jeszcze na starty gwiazdeczki Erestic 

-
- Wyga
Widzieliście komunikat PZLA, że wyjaśnią zamieszanie z Kiełbasińską? Tak samo pisali o maratonie w Dębnie i wyszła z tego jeszcze większa afera, bo nie dość, że nie anulowali wyników, to jeszcze nie wzięli Bernardelli. To jak się zajmą Kiełbasińską, to dostanie dożywotnią dyskwalifikację chyba. Niech już prawnika szuka.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Przecież on był już bez formy podczas biegu eliminacyjnego mixa. To nie ma nic współnego z eksploatacją. Nie dorabiaj jakiejś historii. Jako jedyny po mixie ledwo żył.
Obejrzyj eliminacje mix i wywiad oraz zdjęcia za metą. Pierwszy bieg i praktycznie ledwo przeżył....
-
- Zaprawiony W Bojach
Ersetic startuje tylko w sztafecie. Ze startu solo zrezygnowała
-
- Zaprawiony W Bojach
Ktoś ci płaci za te bronienie słabeuszy czy co? Mam swoje zdanie. Nie musisz się z nim zgadzać, ale i nie komentuj. Czy ja ciebie wywołałem do dyskusji?
Czekamy na Ersetic
Wiem, że zrezygnowała już to skomentowałem wcześniej. Bez odbioru.
Czekamy na Ersetic

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Nerwy Ci puszczają? Komentuję bo piszesz absolutne bajki jakbyś nie oglądał MŚ więc przytaczam Ci konkretne kadry , konkretne ujęcia i konkretne zdarzenia.
Możesz mieć zdanie a ja wykazuję ,że jest ono zupełnie błędne.
Pisanie ,że ktoś mi za to płaci świadczy o słabej psychice i oderwaniu od rzeczywistości. Może oglądanie lekkiej za bardzo Cię stresuje

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Weź nie pisz bajek. Natalia Kaczmarek , 200m lużno i druga w eliminacjach z mega czasem 50.21
Musisz jeszcze kilka lat pooglądać lekką aby ją zrozumieć. Mam nadzieję,że skończysz ze swoimi pseudo teoriami bo niepotrzebnie wprowadzasz w błąd forumowiczów. Tzn. nie masz jeszcze obecnie pojęcia o lekkiej oraz po rozkładzie sił, formy i poszczególnych konkurencjach.
Bieg Natalii obalił twoją tezę w pył.
- pawo
- Wodzirej
Kto to jest ten Cheptegei, to kolega Abeby?
Kierva niech ktoś wyłączy mi dźwięk.
Kierva niech ktoś wyłączy mi dźwięk.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Abeba to stolica Ugandy. Nie wiedziałeś o tym? Musisz się jeszcze dużo nauczyć, żeby rozumieć lekką atletykę. Ogarnij się.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Kiedy te sratatony się skończą i wejdą konkurencje dla prawdziwych herosów (800 m)
???