Dzięki. Jednak u mnie początki geriatriiPrzemkurius pisze: ↑18 mar 2022, 08:05https://bieganie.pl/newsy/wyniki-recordowa-dziesiatka/Siedlak1975 pisze: ↑18 mar 2022, 07:34
Czemu nic nie ma na temat 10km które były w Poznaniu?
Chyba, że coś przeoczyłem
Zmiany na Portalu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie wiem dlaczego Redakcja (ktokolwiek za nią odpowiada) nie ułatwia dyskusji na forum.
To już drugi "Naczelny" po mnie.
Kuba Pawlak przestaje być Naczelnym
To już drugi "Naczelny" po mnie.
Kuba Pawlak przestaje być Naczelnym
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Znowu nowy?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nowy nie miał nawet szansy się zestarzeć...
Umiejętności dziennikarskie, to za mało, żeby prowadzić i długofalowo rozwijać portal. Za dużo wywiadów, za mało rozmów. Takich prawdziwych rozmów, dyskusji i forumowego fermentu zaprzęgniętego do roli inkubatora potencjalnych idei i treści. Technikalia to jak widać kosmetyka. Brak wizji przez wielkie W ostatecznie weryfikuje każdego. To zawsze z czasem wypłynie. Z kadencji Pawlaka zapamiętam olewanie forum i nomen omen żółte emotikony.
Umiejętności dziennikarskie, to za mało, żeby prowadzić i długofalowo rozwijać portal. Za dużo wywiadów, za mało rozmów. Takich prawdziwych rozmów, dyskusji i forumowego fermentu zaprzęgniętego do roli inkubatora potencjalnych idei i treści. Technikalia to jak widać kosmetyka. Brak wizji przez wielkie W ostatecznie weryfikuje każdego. To zawsze z czasem wypłynie. Z kadencji Pawlaka zapamiętam olewanie forum i nomen omen żółte emotikony.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Dlaczego "nomen omen" ?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No może trochę przegiąłem z tym charakteryzowaniem byłego naczelnego na podstawie spuścizny, którą po sobie zostawił na forum. Żółte emotki są ok.
Ale już kalekie logo, to bym z miejsca usunął i przywrócił stare, stylowe logo na miarę portalu. W głowę zachodzę jak można mieć takie bezguście i brak poczucia estetyki.
Ale już kalekie logo, to bym z miejsca usunął i przywrócił stare, stylowe logo na miarę portalu. W głowę zachodzę jak można mieć takie bezguście i brak poczucia estetyki.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Płakać po naczelnym nie będę ale coś czuję, że dalej piękne łydy w białych skarpetach będą walić po oczach
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Co do logo:
1. To chyba nie była spuścizna Kuby Pawlaka2
2. Pomimo sentymentu jakie mam do starego, to przyznam, że ono było „nieustawne” , co czasami nastręczało problemów.
1. To chyba nie była spuścizna Kuby Pawlaka2
2. Pomimo sentymentu jakie mam do starego, to przyznam, że ono było „nieustawne” , co czasami nastręczało problemów.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tam zaraz nieustawne. Ważne że biegowe, a nie jak teraz - przypominające przewracający się wózek inwalidzki. W starym logo sam biegacz robił wizerunkową robotę bez napisu, bo był rozpoznawalny od ponad dekady. No ale może ten argument nie jest najmocniejszy, bo ideogram inwalidy ma w końcu kilka dekad.
edit:
byle jakie, byle nie to, bo obciachowe jest
edit:
byle jakie, byle nie to, bo obciachowe jest
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ty sie czepiasz Logo, a wychodzi powoli na to, ze portal niedługo zamkną... i zostanie nam TikTok...
- pawo
- Wodzirej
Musiał ktoś Kubie dokuczyć.Tylko kto, góra czy dół?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niekoniecznie. Wczytując się w jego wypowiedź można przyjąć, że to był dla niego etap w dalszej drodze rozwoju kariery.
- Stary Wyga
No co Ty mówisz. Ostatnio się nawet ożywił jak go ktoś pochwalił. Poprostu był za mało chwalony.
A co do powodów odejścia, ja bym zrobił najpierw analizę i przyjrzał się jaka była ostatnia przed odejściem jego aktywność, bo może to coś powie.
pozdrawiam
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co tam słychać w redakcji? Będzie znowu jakaś bomba?
Fajnie by ściągnąć już z paska tę fotę z łydką byłego naczelnego. Już się wylansował. Starczy mu. A forum przydałby się odświeżający powiew graficzny. Może jakaś łydka damska dla odmiany? Na przykład jakiejś naczelnej.
Fajnie by ściągnąć już z paska tę fotę z łydką byłego naczelnego. Już się wylansował. Starczy mu. A forum przydałby się odświeżający powiew graficzny. Może jakaś łydka damska dla odmiany? Na przykład jakiejś naczelnej.
- pawo
- Wodzirej
Nie, nie zgadzam się. Jako dżentelmen nie mógłbym się do naczelnej przyczepiać o byle co, wylewać żalów i swoich frustraci spowodowanych własnymi nieudolnościami łysiejącego dziada. Kurde już się zestresowałem, bo zdanie mi nie wyszło.