Drugą połówkę wielu pobiegło szybciej niż pierwszą bo był zbieg ale potem 2km podbiegu z tego co widać na profilu. Więc nie ma co tworzyć mitów i wolniejszej piątce i regresie.
Teraz tak mówią. A były lata gdzie z takich wyników zawodnicy byli wielce zadowoleni.
Teraz mamy rozmawiać o czasach z biegów urojonych?
Ale zawodnik może być zadowolona z wyniku na podstawie tego jak przebiegały przygotowania lub powrót po kontuzji. Ocenia obecny poziom w stosunku do zdrowia i treningów.
Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
O to:Rozwiń myśl bo nie znam biegów urojonych ale może to jakaś nowa konkurencja. Co masz na myśli ? Podałem konkretny przykład biegu z ostatniego weekendu.
Uliczne 10 km w Białymstoku ostatnio było 11 listopada 2021 (wygrał Damian Świerdzewski), a wcześniej 19 września 2021. Stąd moje pytanie o bieg urojony, skoro w zeszły weekend widziałeś taki bieg w Białymstoku. 15 maja był półmaraton, a później uliczny bieg na 5 km.gokish tą minutę na piątkę to chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo
nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Właśnie, to pytanie o jaki chodziło bieg bo szukam i nie mogę znaleźć tej dyszki o której była mowa. Będę wdzięczny za konkretną nazwę , może ktoś wie skoro krytykuje. Na tą chwilę to takie szukanie po omacku
Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Tu masz rację i potrafię się do tego przyznać. Zmyliło mnie,że w innym wątku rozmawialiśmy o 10km , następnie padło ,że Adam pobiegł 5km o 1 min wolniej co wziąłem jako międzyczas na 10km na trasie pagórkowatej. Zatem już wszystko jasne, dzięki! Temat zamkniętykkkrzysiek pisze: ↑24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Arti robi wszystko by zaistnieć w każdym wątkukkkrzysiek pisze: ↑24 maja 2022, 11:47 Arti, ale to Ty wyraźnie piszesz o jakimś biegu na 10 km w Białymstoku. Nikt inny takiego biegu nie przywołał.Ty sobie wymyśliłeś bieg, który nie miał miejsca. Nie każ innym go teraz szukać i udowadniać, że nie są wielbłądem.chodzi Ci o 10 km w Białymstoku ? Bo tam wszyscy chyba mieli pierwszą piątkę wolniejszą bo nie wiem czy widziałeś jaką górę mieli do zrobienia i jakie przewyższenia
Bardziej mi się wydaje, że jeszcze mocniej w stronę biznesową uderzy i rozwijać ją będzie. A wszystkie te biznesy co widzimy są związane ze sportem.Arti pisze: ↑26 maja 2022, 00:43 Świetnie ,że gasper marnuje swój czas na moje sprawy i moje życie, jak typowy hejter.
Dzięki temu od lat stoi w miejscu tracąc czas. A mógłby poświęcić ten czas na własny rozwój
Wracając do tematu właśnie Marcin oznajmił, że wprawdzie nie będzie już zawodnikiem (jak rozumiem na bieżni) ale będzie obecny w sporcie. Ja po cichu liczę,że za rok, dwa zobaczymy go jednak na biegach ulicznych.