to zablokuj Artiego i nie będziesz miał bzdur
Marcin Chabowski ostro o popularnym „trenerze-blogerze”
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Tak się zastanawiam po co jest na tym forum "stanowisko" moderator?
Jest tu jakiś????
No chyba, że Arti jest takim moderatorem.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
-
- Zaprawiony W Bojach
Siedlak1975 pisze: ↑04 maja 2022, 12:25Tak się zastanawiam po co jest na tym forum "stanowisko" moderator?
Jest tu jakiś????
No chyba, że Arti jest takim moderatorem.
Moderatorów masz na forum:
Globalnych (a zarazem to uprawnienia administratora) Kuba Pawlak, Artur Kozłowski i Adam Klein. Do tego jeden mod globalny bieganie.pl
Dwóch moderatorów działów Beata(dział kobiet) i infernal (blogi). Koniec
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Moderatorów trzeba dobierać ostrożnie lub jakiś test psychologiczny bo od władzy odbija palma i tak jak ostatnio poczucie władzy powoduje tworzenie własnego państewka forumowego wraz z blokowaniem forumowiczów gdy napiszą coś osobistego do moderatora lub jak dziecko się obrazi. Wtedy wyciaga arsenał broni moderowania i kasuje posty lub daje bana np. na miesiąc.
Wtedy na szczęście wchodzi do akcji główny moderator lub redakcja i żegna się z moderatorem ,któremu odbiła palma
Życie...
Wtedy na szczęście wchodzi do akcji główny moderator lub redakcja i żegna się z moderatorem ,któremu odbiła palma
Życie...
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:09
- Życiówka w maratonie: 4:11:10
Moje zdanie jest takie:
- nie trzeba być dobrym zawodnikiem, by być dobrym trenerem
- 90% osób korzystających z usług trenera de facto go nie potrzebuje żeby się podciągnąć
- nie trzeba być dobrym zawodnikiem, by być dobrym trenerem
- 90% osób korzystających z usług trenera de facto go nie potrzebuje żeby się podciągnąć
Biegam od lipca 2017
5 km - 21:10 (IX 2019)
10 km - 44:09 (III 2020)
HM - 1:42:42 (VI 2019)
M - 4:11:10 (IX 2019)
5 km - 21:10 (IX 2019)
10 km - 44:09 (III 2020)
HM - 1:42:42 (VI 2019)
M - 4:11:10 (IX 2019)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
żeby się podciągnąć to trenera nie potrzeba ale żeby zrobić to w optymalny sposób to już tak
-
- Zaprawiony W Bojach
Arti ale wiesz, że tu nie chodzi aby moderator banował? Ale np te wasze dyskusje na jeden temat w 10 różnych wątkach przenieść do jednego gdzie sobie dalej będziecie pisać.Arti pisze: ↑04 maja 2022, 14:26 Moderatorów trzeba dobierać ostrożnie lub jakiś test psychologiczny bo od władzy odbija palma i tak jak ostatnio poczucie władzy powoduje tworzenie własnego państewka forumowego wraz z blokowaniem forumowiczów gdy napiszą coś osobistego do moderatora lub jak dziecko się obrazi. Wtedy wyciaga arsenał broni moderowania i kasuje posty lub daje bana np. na miesiąc.
Życie...
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Dla tych twardojajecznych co tak się plują w necie proponuję spotkanie twarzą w twarz 27 maja o 16:00 przed Grand Prix na Golecinie przy tablicy z listami startowymi czyli przy wieży sędziowskiej.
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze.
Szczególnie rad będę konfrontacji z yacoolem, gasperem i Adamem.
Jak ktoś może to niech mnie zacytuje bo inaczej gasper vel Naskręt nie odczyta.
Będzie to najbliższa okazja wykazać się elokwencją, wiedzą i szczerością nawet w otoczeniu znakomitego gremium środowiska sportowego.
Jak wam nie zmiękną faje to nawet możecie mieć okazję wygłoszenia swoich mądrości działaczom PZLA ale nie wierzę byście mieli tak mocne jaja by to uczynić jak ja kiedyś miałem odwagę.
Życzę zatem dalszego napinania się w necie
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze.
Szczególnie rad będę konfrontacji z yacoolem, gasperem i Adamem.
Jak ktoś może to niech mnie zacytuje bo inaczej gasper vel Naskręt nie odczyta.
Będzie to najbliższa okazja wykazać się elokwencją, wiedzą i szczerością nawet w otoczeniu znakomitego gremium środowiska sportowego.
Jak wam nie zmiękną faje to nawet możecie mieć okazję wygłoszenia swoich mądrości działaczom PZLA ale nie wierzę byście mieli tak mocne jaja by to uczynić jak ja kiedyś miałem odwagę.
Życzę zatem dalszego napinania się w necie
- jarjan
- Zaprawiony W Bojach
No ale, wieża sędziowska będzie w strefie wyłączonej dla kibiców, trzeba będzie mieć specjalny 'glejt' aby się tam dostać! .... spryciula z ciebie!Arti pisze: ↑04 maja 2022, 23:35 Dla tych twardojajecznych co tak się plują w necie proponuję spotkanie twarzą w twarz 27 maja o 16:00 przed Grand Prix na Golecinie przy tablicy z listami startowymi czyli przy wieży sędziowskiej.
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze. ...
Biegam, więc jestem. :)
pozdrawiam
Jarosław
pozdrawiam
Jarosław
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Faktycznie, dla mnie to normalna strefa. Zatem 16:00 przed wejściem czyli przy budce ochrony/wydawania przepustek, tam gdzien każdy może podejścjarjan pisze: ↑05 maja 2022, 01:32No ale, wieża sędziowska będzie w strefie wyłączonej dla kibiców, trzeba będzie mieć specjalny 'glejt' aby się tam dostać! .... spryciula z ciebie!Arti pisze: ↑04 maja 2022, 23:35 Dla tych twardojajecznych co tak się plują w necie proponuję spotkanie twarzą w twarz 27 maja o 16:00 przed Grand Prix na Golecinie przy tablicy z listami startowymi czyli przy wieży sędziowskiej.
Można będzie mi do woli powiedzieć prosto w twarz co na sercu boli, z jakiego powodu ból d....py i co tam jeszcze. ...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No ale po co chcesz się ze mną spotykać? Ja jestem tylko głupim trenerem i nie znam się na prawie. Masz rozprawę w sprawie oskarżenia o popełnienia przestępstwa z artykułu 284 i niech sędzia orzeknie w twoim temacie w sądzie, a nie na jakiejś wieży sędziowskiej czy w stróżówce. No i odwal się od moich jaj, człowieku. Macaj sobie innych jak ci na to pozwolą.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Czyli tylko w necie potrafisz się napinać i błaznować. Cóż jednego hejtera mniej. Wiesz, jak już tak przytaczasz artykuły to już jeden z art. 212 (zniesławienie - pomówienie) mnie przepraszał stąd pewnie ten blady strach.
Zatem siedż sobie przed ekranem i zgrywaj mędrca.
Zatem siedż sobie przed ekranem i zgrywaj mędrca.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2022, 10:54 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
I jeszcze jedno, spotkanie miało na celu możliwość powiedzenia prosto w twarz swoich żali z netu w tym dyskusja o polskiej lekkiej ale faja zmiękła szczególnie, że na tej imprezie byliby przedstawiciele PZLA.
Cóż.... weryfikacja jeszcze przed startem. Na tą chwilę jeden uciekł po konfrontacji twarzą w twarz, drugi po spotkaniu w sądzie przepraszał na piśmie z artykułu 212 (zniesławienie - pomówienie), Ty już w przedbiegach spasowałeś a inni chowają się po kątach.
To ta cywilna odwaga....czyli tylko w necie.
Cóż.... weryfikacja jeszcze przed startem. Na tą chwilę jeden uciekł po konfrontacji twarzą w twarz, drugi po spotkaniu w sądzie przepraszał na piśmie z artykułu 212 (zniesławienie - pomówienie), Ty już w przedbiegach spasowałeś a inni chowają się po kątach.
To ta cywilna odwaga....czyli tylko w necie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Wyłączyłem powiadomienia w tym temacie bo Arti zrobił z niego jak zawsze swojego bloga. Dramat
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze