Nie, przedstawiam tylko swoje opinie.
Waga moich argumentów opiera się na badaniach które przeprowadzam na własne potrzeby.
Tak jak w treningu, rehabilitacji, czy farmakoterapii.
Nie, przedstawiam tylko swoje opinie.
O, to ja podobnie.
Podejmuję się podważyć każde kryterium kategoryzacji.
Dlaczego nieskromnie, przecież to oczywiste, że każdy ma swoje życie, choć to jak ustaliliśmy życie bez pamiętania przyszłości.
Czyli masz 126 lat, no i nadal biegasz.
Ok, +10 do zajebistości. A teraz weź głęboki oddech i udziel krótkiej odpowiedzi na proste zadane pytanie.Kangoor5 pisze: ↑30 paź 2022, 11:37 Adamie,
Stosuję zgodnie z przeznaczeniem, zarówno szczepionki jak i folię aluminiową.
Nie wykluczam, że może nastąpić kiedyś dzień, w którym przestanę ogarniać umysłem te wszystkie wytwory nowoczesności. Ale to jeszcze nie teraz, szczególnie jeśli chodzi o wynalazki znane od prawie 100 lat przed moimi narodzinami.
Współczuję, że nie masz tego samego komfortu, ale nie mnie za to obwiniać.
Jeśli nie widzisz odpowiedzi, to albo coś nie tak z odpowiedzią, albo z czytającym odpowiedź. Nie będę się powtarzał ale mogę ci dać cenną wskazówkę: skup się na próbie zrozumienia pierwszych 4 wyrazówadam1108 pisze: ↑04 lis 2022, 20:39Ok, +10 do zajebistości. A teraz weź głęboki oddech i udziel krótkiej odpowiedzi na proste zadane pytanie.Kangoor5 pisze: ↑30 paź 2022, 11:37 Stosuję zgodnie z przeznaczeniem, zarówno szczepionki jak i folię aluminiową.
Nie wykluczam, że może nastąpić kiedyś dzień, w którym przestanę ogarniać umysłem te wszystkie wytwory nowoczesności. Ale to jeszcze nie teraz, szczególnie jeśli chodzi o wynalazki znane od prawie 100 lat przed moimi narodzinami.
Współczuję, że nie masz tego samego komfortu, ale nie mnie za to obwiniać.