A Małysz miał specjalnego menadżera, specjalna grupę, specjalna kasę? Nie brał tego ze związku?
Najpierw wyniki, potem żądania.
A Małysz miał specjalnego menadżera, specjalna grupę, specjalna kasę? Nie brał tego ze związku?
Nie mam czasu wszystkiego czytać.
Z tym Armstrongiem to dowaliłeś. Bez dopingu by nic nie zrobił.Rolli pisze: ↑08 kwie 2022, 11:56Nie mam czasu wszystkiego czytać.
Takich "geniuszy" na świecie jest pełno: Borys Becker, Phelps, Frodeno, Tiger Woods, Comaneci, czy nawet Lance Armstrong (bez jego dopingu, bo o to nie chodzi).
Wszyscy oni wykorzystali jakieś związek, zeby najpierw zrobić wyniki. Da sie? Da sie.
To typowe myślenie dziadersa i funkcyjnego członka związku, o którym mówił w artykule Murawski. Alternatywna koncepcja, to zdecydowanie odejście od tego modelu myślenia i prowadzenie przedsięwzięcia w nowoczesny sposób. Czyli najpierw inwestowanie, a potem dywidenda. No ale do tego trzeba mądrych ludzi.
Ja wiem, ale chodzi o wyniki same w sobie i charyzmę w tym co robi. On tez spowodował, ze ludzie zaczęli kupować kolarzówki.Siedlak1975 pisze: ↑08 kwie 2022, 12:08 Z tym Armstrongiem to dowaliłeś. Bez dopingu by nic nie zrobił.
Z drugiej strony wtedy wszyscy kolarze koks brali więc było uczciwe można by powiedzieć
No to jeszcze raz:yacool pisze: ↑08 kwie 2022, 12:26To typowe myślenie dziadersa i funkcyjnego członka związku, o którym mówił w artykule Murawski. Alternatywna koncepcja, to zdecydowanie odejście od tego modelu myślenia i prowadzenie przedsięwzięcia w nowoczesny sposób. Czyli najpierw inwestowanie, a potem dywidenda. No ale do tego trzeba mądrych ludzi.
O, przepraszam.