ZAGADKA nr 2
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Skoro odpowiedź ma paść dzisiaj to znaczy, że ma to coś wspólnego z tłustym czwartkiem. W tym momencie ja się poddaję.
PAwle czy też uważasz, że niedostosowanie poręcz pionowych i poziomych w autobusach (ciekawe co z tramwajami) do "dyrektywy UE w sprawie poręcz" powinno wstrzymać naszą akcesję?
PAwle czy też uważasz, że niedostosowanie poręcz pionowych i poziomych w autobusach (ciekawe co z tramwajami) do "dyrektywy UE w sprawie poręcz" powinno wstrzymać naszą akcesję?
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
A moze te poręcze mają takie samo zastosownie co uchwyty w gondoli na Kasprowy Wierch?
Nie to chyba niemożliwe, coś mi się pomyliło. A wiecie do czego służą te uchwyty w gondoli (PKL)?
Nie to chyba niemożliwe, coś mi się pomyliło. A wiecie do czego służą te uchwyty w gondoli (PKL)?
Bogdan Sądel
Pulsar Sport
Pulsar Sport
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Quote: from wirek on 7:36 am on Feb. 19, 2004
Może to powinna być zagadka nr 3, ale nie chcę otwierać nowego wątku. Dlaczego w autobusach przy poręczach nie ma umywalek?

Rozwiązanie.
Rozwiązanie miało być dzisiaj bo zaskoczył mnie jeden post w tym wątku. Post monki - monka skoro sama nie wiesz co o tym myśleć - nie będę rozwiewał Twoich wątpliwości i zostawię Cię zamyśloną.
A rozwiązanie jest - po to, zeby można bylo gdzieś powiesić parasol.
- lukasz
- Zaprawiony W Bojach
Jeśli twoja parasolka nie ma rączki to znaczy że jest niezgodna z dyrektywą unijną. Do 1-maja musisz ją zmienićQuote: from stonoga on 12:49 pm on Feb. 19, 2004
Moja malutka składana parasolka nie ma rączki. Co mam robić ?

Pozdrawiam
łukasz
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
to nie sa porecze!
mowie wam to :
pokrecone przewody filtrujace spaliny wydechowe.
by autobusy mniej kopcily!!!
prosimy nie wieszac na nich parasolek!
mowie wam to :
pokrecone przewody filtrujace spaliny wydechowe.
by autobusy mniej kopcily!!!
prosimy nie wieszac na nich parasolek!
moje tipi twoim tipi
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Proponowałbym powołanie komisji sejmowej która głebiej zbada tą sprawę oraz słynną kwestię umywalek w przebieralniach.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Do paracolów? Ale kit.... u nas we wspaniałej Wielkopolsce jasne jest ,że do trzymania podczas jazdy szczególnie ,że produkowane są do tego takie gumowe a`la klamry bo wiadomo ,że niektórzy by nie mogli dosięgnąć...przecież to jest oczywiste od kiedy jako mały chłopiec jeżdżę tramwajami. No chyba ,że u was są gołe poręcze.. to wygląda jak gumowe petle na poręcze ale nie do wieszania a trzymania..zapraszam do Wielkopolski to zobaczycie.. 
I czemu tu się dziwić? Ale wiadomo zawsze istnieje strach przed nieznanym i niezrozumiałym

I czemu tu się dziwić? Ale wiadomo zawsze istnieje strach przed nieznanym i niezrozumiałym

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach

... chyba się posikam... w Wielkopolsce wymyślili że to do trzymania... ja nie mogę...i to podczas jazdy...
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Nie no Arti - co ty gadasz? Do trzymania się podczas jazdy? Jaja sobie z nas robisz czy co? Chyba nigdy Autobusem nie jechałeś.
-
- Zaprawiony W Bojach
To wy jakie¶ dziwne zwyczaje macie w tej Wielkopolsce, z ca³ym szacunkiem. Jak kraj d³ugi i szeroki to przysufitowe porêcze w autobusach zawsze slu¿y³y do wieszania parasoli. Przyjed¼ do Warszawy, to siê przekonasz. Zreszt± to nie tylko w Wawie tak jest.
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie tylko w wielkopolsce
w Bydgoszczy z której pochodzę też wykorzystujemy te "rurki" do przytrzymania się podczas jazdy. ale, może ktoś zrobi zdjęcie, żebyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy, bo nie wyobrażam sobie wieszania na tym parasoli

[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl