How to spend it
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ostatnio tyle kasy mi się wciska drzwiami i oknami,że już nie wiem co z nią robić.
Ale hotel Intercontinental wyszedł mojemu problemowi naprzeciw. Dostałem ofertę zniżki na basen. Płacąc jedyne 1350 EURO mogę przez rok bez żadnych ograniczeń korzystać z najwyżej położonego basenu w tej części Europy, gimnazjonu, a nawet podziemnego parkingu. Wsztystko w najwyższym, 5 gwiazdkowym standarcie. No, przyznajcie, że to prawie za darmo.
Ale hotel Intercontinental wyszedł mojemu problemowi naprzeciw. Dostałem ofertę zniżki na basen. Płacąc jedyne 1350 EURO mogę przez rok bez żadnych ograniczeń korzystać z najwyżej położonego basenu w tej części Europy, gimnazjonu, a nawet podziemnego parkingu. Wsztystko w najwyższym, 5 gwiazdkowym standarcie. No, przyznajcie, że to prawie za darmo.
ENTRE.PL Team
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
To w Zakopanem albo Szklarskiej nie ma basenów?Quote: from PAwel on 3:45 pm on Feb. 2, 2004
Płacąc jedyne 1350 EURO mogę przez rok bez żadnych ograniczeń korzystać z najwyżej położonego basenu w tej części Europy

[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Eeeee tam to lepszy jest hotel w Dubaju...nawet opiłki złota dają na posiłkach...apartamenty od 160 do 660 m2. Luzik i miasteczko wodne pod ręką.. 

[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
PAwle
To jest okazja. Na basenie Ursynowskiego Centrum Sportu i Rekreacji 1/2 godziny pływania kosztuje 11 zł. Pomnózmy to przez 365 i razy 2 (bo na pół godziny nie warto iść) i mamy kwotę wyższą od wymienionej przez Ciebie. Naprawdę warto.
To jest okazja. Na basenie Ursynowskiego Centrum Sportu i Rekreacji 1/2 godziny pływania kosztuje 11 zł. Pomnózmy to przez 365 i razy 2 (bo na pół godziny nie warto iść) i mamy kwotę wyższą od wymienionej przez Ciebie. Naprawdę warto.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- Jarro
- Stary Wyga
Dla Stonogi, pod niewielkim warunkiem, może być godzina za 5,40 PLN. Parking darmo, własna szafka, mydło w płynie ad libitum.
Gwoli prawdy 11 PLN za godzinę Stonogo.
Gwoli prawdy 11 PLN za godzinę Stonogo.
Jarro
-
- Zaprawiony W Bojach
Jak będziemy chcieli tam chodzić dwa razy dziennie 365 dni w roku. A może nawet 3 razy w roku, to wyjdzie bardzo tanio. Rano siłownia, w porze lunchu lekki wypoczynek, sałna, a wieczorem basenik z widokiem na szpicę Pałacu Kultury (basen jest na wysokości tarasu widokowego PKiN)
ENTRE.PL Team