Skomentuj artykuł "Adrian Przybyła: Chcę przebiec maraton tylko raz w życiu"

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pawo pisze: 07 paź 2021, 18:32 Edytowałeś to że nic takiego nie napisałeś, po tym jak wrzuciłem linka, jesteś perfidnym kłamcą, szkoda na ciebie czasu.
Edytowałem bo zobaczyłem że wykopałeś nie wiedzieć czemu jakiś cytat sprzed kilkunastu miesięcy XD a ja pisałem o tym temacie. Ty za to jesteś na prawdę śmieszny pisząc takie bzdury i wykopując jakieś cytaty sprzed ponad roku które nie mają nic wspólnego z tematem :)
5km-16:48
10km - 35:46
New Balance but biegowy
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

bjj pisze: 07 paź 2021, 17:46
gasper pisze: 06 paź 2021, 18:58
pawo pisze: 06 paź 2021, 18:27 Masakra, po prostu masakra a nie kwiatek, kwiatki pachną a to raczej nie.
Władza zła bo lasy zamknęła, to ja nazłość się nie zaszczepię i jeszcze będę innych zniechęcał, brawo dla tego pana.
i to nauczyciel ... strach dzieci posyłać w Polsce do szkoły
Ja akurat nauczycielowi, który przekazuje wartości wolnościowe i uczy myślenia a nie tworzy kolejnego pokolenia baranów bezmyślnie słuchających władzy bardzo chętnie powierzyłbym swoje dzieci. Niestety o takich nauczycieli i dyrektorów ciężko, czego przykłady mam na codzień
niektórzy mylą wolność z głupotą ...
ODPOWIEDZ