To moze teraz o muzyce?
Ja preferuje Rock, ew.HipHop. Moimi ulubionymi zespolami są:Sweet Noise,Cypress Hill,a ostatnio Loch Ness(między jawą a snem...)
TO CZAS LUDZI CIENIA ( X )
Napisz coś o sobie!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48

Panowie (i Panie) - zbierajcie moje hity zbierajcie, musze światową kariere wnet zacząć bo tak mi tu dobrze idzie.
Ale fakt - chyba tylko PAweł zna moją pełna dyskografię.
(Edited by FREDZIO at 11:53 pm on Jan. 31, 2004)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A mi podpiszesz swoją płytę?;)Quote: from FREDZIO on 11:52 pm on Jan. 31, 2004
Panowie (i Panie) - zbierajcie moje hity zbierajcie, musze światową kariere wnet zacząć bo tak mi tu dobrze idzie.
Ale fakt - chyba tylko PAweł zna moją pełna dyskografię.
(Edited by FREDZIO at 11:53 pm on Jan. 31, 2004)
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
PAwel nieźle żeś to skomponował. O mało nie spadłem z krzesła, :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha:Quote: from PAwel on 7:51 pm on Jan. 31, 2004
Ja też jestem nowy, więc się przedstawie.
Biegam trochę, głównie biegi długie, ale w sprintach też nie jestem zły. Wygrałem nawer raz z Rysiem. Skaczę też wzwyż, mój rekord 145cm podczas Akademickich Mistrzostw Polski a LA. A jak nie ma komu, to na zawodach rzucę nawet czasem dzidą, bo trener chce żeby więcej punktów do klasyfikacji drużynowej było.
Ostatnio byłem u psychologa, bo nieśmiały jestem. Pan psycholog jako terapię kazał mi wystartować w triatlonie, bo strasznie się wody boję, a jak przełamię strach to podobno mi pomoże pewności siebie nabrać.
Mam dużo punktów na tym forum, ale to nie dlatego, że dużo piszę, ale admin za złamanie 2:40 w maratonie ekstra 2000 dopisuje, trzeba tylko do niego maila napisać.
Miroszach, pewnie, że się nie gniewam, fajna chłopaka jesteś
(Edited by PAwel at 8:53 pm on Jan. 31, 2004)
:uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha: :uuusmiech::hahaha:
Acha, FREDZIO nie kłopocz się już, bo pokasowałem to co trza.
(Edited by miroszach at 12:22 pm on Feb. 1, 2004)
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]