Prezydent Lis
- pirx_
- Dyskutant
PAweł: wcale nie napisałem, że PO to ludzie czyści jak łza. Podobnie jak Ty nie mam złudzeń - PO to w większości spady z UW. Przecież już niektórzy są na krawdzi "mostu"
(wybudowanego w wawie).
Ktoś jednak musi rządzić (-rola państwa powinna być jednak okrojona), ale jak Kaczyński twierdzi że ma rewelacyjny pomysł na ograniczenie deficytu budżetowego poprzez sięgnięcie po rezerwę rewaluacyjną! to mnie normalnie szlak trafia - szkoda że jeszcze nie krzyczy za Lepperem "Balcerowicz musi odejść".
A o SLD to szkoda pisać...
FREDZIO: rozumiem Twój punkt widzenia
Może wystawimy własnego kandydata - biegacza, ultrasa... w każdym razie z dobrze dotlenioną głową!!!
(po sukcesie Arnolda S. to kto wie;-))
A co sądzicie o zmianie formuły z wyborów prezydenckich (kosztowny) na casting i głosowanie sms i 0700 (pokaźny wpływ do budżetu).
{oczywiście zasobniejsi mogą sobie pozwolić na więcej sms'ów - ale ja wcale nie mam złudzeń że jestem równie wpływowy jak Kulczyk bo żyję w demokratycznym kraju}

Ktoś jednak musi rządzić (-rola państwa powinna być jednak okrojona), ale jak Kaczyński twierdzi że ma rewelacyjny pomysł na ograniczenie deficytu budżetowego poprzez sięgnięcie po rezerwę rewaluacyjną! to mnie normalnie szlak trafia - szkoda że jeszcze nie krzyczy za Lepperem "Balcerowicz musi odejść".
A o SLD to szkoda pisać...
FREDZIO: rozumiem Twój punkt widzenia

Może wystawimy własnego kandydata - biegacza, ultrasa... w każdym razie z dobrze dotlenioną głową!!!
(po sukcesie Arnolda S. to kto wie;-))
A co sądzicie o zmianie formuły z wyborów prezydenckich (kosztowny) na casting i głosowanie sms i 0700 (pokaźny wpływ do budżetu).
{oczywiście zasobniejsi mogą sobie pozwolić na więcej sms'ów - ale ja wcale nie mam złudzeń że jestem równie wpływowy jak Kulczyk bo żyję w demokratycznym kraju}
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
świetny pomysł z tym castingiem, ale ja bym na to poszedł gdyby kandydaci byli selekcjonowani przez komisję śledczą, z panią owsianką
w składzie
dla czegoś takiego to chyba bym sobie nawet telewizję podłaczył

dla czegoś takiego to chyba bym sobie nawet telewizję podłaczył

SBBP.WAW.PL
- Jarro
- Stary Wyga
Biorąc pod uwagę konstytucyjne usytuowanie prezydenta, prezydentki, prerogatywy, etc... to pomysł z Frytką jest do przyjęcia.
Stawiam tylko jeden warunek. Likwidacja kancelarii. Drobne 600 etatów z oprzyrządowaniem w auta, telefony, komputery, śmigłowce, etc....
Stawiam tylko jeden warunek. Likwidacja kancelarii. Drobne 600 etatów z oprzyrządowaniem w auta, telefony, komputery, śmigłowce, etc....
Jarro
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Artykuł 127 punkt 3 konstytucji stanowi:
Na Prezydenta Rzeczypospolitej może być wybrany obywatel polski, który najpóźniej w dniu wyborów kończy 35 lat.....
Nie znam się na kobietach tak jak Ty, poza tym noszę okulary, ale Frytka wygląda mi na osobę w wieku moich córek. Musisz niestety Jarro uzbroić się w cierpliwość.
Na Prezydenta Rzeczypospolitej może być wybrany obywatel polski, który najpóźniej w dniu wyborów kończy 35 lat.....
Nie znam się na kobietach tak jak Ty, poza tym noszę okulary, ale Frytka wygląda mi na osobę w wieku moich córek. Musisz niestety Jarro uzbroić się w cierpliwość.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
-
- Zaprawiony W Bojach
NO, właśnie. W kancelari prezydenta za czasów Mościckiego pracowało bodaj 30 osób, za Wałęsy pracowało już 200, teraz 600, o budżetach nie wspomnę. To sie nazywa program walki z bezrobociem.Drobne 600 etatów z oprzyrządowaniem w auta, telefony, komputery, śmigłowce, etc....
Wystarczyłoby wybrać 3 tysiące prezydentów i problem bezrobocia z głowy.
A z Frytką to też nie załapałem.
ENTRE.PL Team
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Panie Boże, widzisz i nie grzmisz... No normalnie Fryci nie znają...Quote: from PAwel on 9:19 am on Feb. 3, 2004
A z Frytką to też nie załapałem.
click here

(Edited by krzycho at 10:09 am on Feb. 3, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Jarro
- Stary Wyga
Nie wiem ile lat ma poseł Ziobro, ale może ze 35 i jest kawalerem. Gdyby tak ich pożenić, Ziobre wybrać na prezydenta to byśmy mieli prezydentową Frytkę Ziobro.
Jarro