Prezydent Lis

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PAwle
Najbliższe zawody poza Warszafką, na które się wybieram to Bieg Piastów.  Jest też pewna szansa że spotkamy się na żołnierskim plenum naszego ukochanego klubu biegacza.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
PKO
Awatar użytkownika
pirx_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Prezydent to w zasadzie funkcja reprezentacyjna (w świetle obowiązujących w Polsce ustaw).
Myślę, że Tomasz Lis spełniałby to zadanie dobrze, tym bardziej że ma atut w postaci uroczej żony - Kingi Rusin.
(ja oddaję swój głos na Kingę!!!).
Pewnie Kwaśniewski zawdzięcza w dużej części sukces wyborczy i później przychylne sondaże swojej żonie.

Głosy dotyczące przemocy w domu to żart zdecydowanie w złym guście!!!

W tym nagraniu nie poraziły mnie bluzki, a to że Lis jest pewny, że gdyby zajął się grafiką komputerową byłby w tym najlepszy (a przynajmniej lepszy od innych) - pewnie nigdy nie obsługiwał żadnego zaawansowanego programu graficznego!
Takie poczucie omnipotencji to podstawowa cecha polityka, ale do oszołomstwa tylko krok;-)

Jeżeli chodzi o Fakty to drażni mnie akcentowanie każdego słowa (zresztą większość prezenterów nie relacjonuje wydarzeń tylko strzela słowami).

Moje sympatie polityczne skierowane są ku PO ale Tuska widziałbym raczej w roli premiera.

Reasumując, nie przepadam za Tomaszem Lisem, ale nie mogę  doczekać się Kingi Rusin na wizji! ;-)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Mnie oglądanie Kingi Rusin na wizji nie kręci za bardzo - ewentualnie w rozkładówce Playboya mógłbym obejrzeć z ciekawością.
Montano Corridore
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

I jeszcze Patrycja Redo !!!!!
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

W dzisiejszej Wyborczej Marcin Meller (szef Playboy'a) mówi, że chciałby zobaczyć Magdę Mołek. I Jolantę Kwaśniewską :)
Awatar użytkownika
pirx_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Fredzio - gratuluję gustu ;-)
Przypuszczam, że Kinga Rusin jest fantasyczną kobietą, z którą fajnie się rozmawia. Generalnie wole zobaczyć bysk w oku kobiety niż pozę z playboya -jak będziesz miał te lata co ja to będziesz wiedział o czym mówię (mam prawie 28) ;-)

PS(zresztą włącz sobie photoshopa i mały zrób fotomontaż - na oryginał się raczej nie doczekasz- mam nadzieję!)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Cholera.
Głupia sprawa.
To w jakim wieku zaczyna się to rozumieć?
20? 22? 25? 27? - no tak mniej więcej?
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from pirx on 10:22 pm on Feb. 1, 2004
-jak będziesz miał te lata co ja to będziesz wiedział o czym mówię (mam prawie 28) ;-)
to niezłe, Fredzio okazał się pryszczatym nastolatkiem. :)
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
pirx_
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

FREDZIO: po prostu sie czepiasz ;-)

czy to Twoja sylwetka jest opisana na SBBP (..."A teraz przedstawię się jak panienka z Playboy'owej rozkładówki"...)

"fotograf - wielbiciel pięknych kobiet " no to mamy wspólne hobby ;-)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

No tak tylko, że 28 lat to ja skończyłem 8 lat temu.
Kingę Rusin pamiętam z czasów jej występów telewizyjnych - więm jak wygląda, wiem jak mówi - i nie kręci mnie. Więc pomyślałem, że jedyne czego o niej jeszcze nie wiem (w dużym uproszczeniu) to jak wygląda rozebrana - bo to jest jedyne co w jej przypadku by mnie mogło jeszcze zainteresować.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jak słyszę takie bluzgi w stosunku do innych ludzi to dany człowiek traci u mnie monimum 50 % wartości.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Arti nie zawsze można byc miłym chłopcem... Zresztą powiem przewrotnie że zdrowiej jest kierować agresję na innych niz na siebie... ;)

Fredzio. popieram w kwestii KR ;)
SBBP.WAW.PL
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Quote: from Arti on 9:10 am on Feb. 2, 2004
A jak słyszę takie bluzgi w stosunku do innych ludzi to dany człowiek traci u mnie monimum 50 % wartości.
No Arti, juz kilkakrotnie u Ciebie traciłem przynajmniej po 50% więc jak teraz straciłem znowu 50 to już mnie tak bardzo nie boli 100%x50%x50%x50%....=bardzo mało

Ale - mnie jeszcze nie słyszałeś naprawdę bluzgającego.
Teraz dam popis dużo większego bluzgania niż wobec Kingi Rusin:

MOTYLA NOGA !!!!!!!
KURCZE PIÓRO !!!!!
TY W ZĄBEK CZESANY !!!
TY SKOŃCZONY WĄSACZU !!!

Teraz to już popłynąłem, nie?
deckard
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

check this out:
Obrazek
SBBP.WAW.PL
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moje sympatie polityczne skierowane są ku PO ale Tuska widziałbym raczej w roli premiera.
Pirx, po zastanowieniu się jednak to napiszę: jak w 97 szedłem do wyborów i oddawałem głos na AWS to sobie myślałem, że chłopaki w Solidarności, chrześcijanie, to uczciwi będą, a potem okazało się, że ich pazerność nie zna granic. W 2001 już nie głosowałem. SLD kontynuuje najlepsze tradycji TKMu.

Za jakiś czas nowe wybory. Sprawny marketing tworzy wizerunek PO jako ugrupowania ludzi uczciwych, ale wg. mnie naiwnością jest twierdzić, że będzie inaczej niż do tej pory. Ich chęci naprawy Rzeczpospolitej skurczą się w takich samym proporcjach w jakich wzrośnie dostęp do państwowej kasy, spółek skarbu państwa itd. Po prostu TKM zastąpią "JKPW" (Jednak Kasa Przede Wszystkim).

To tak jak z dietą. Nie znam nikogo, kto będac na diecie jak znajdzie się na bankiecie, na którym na wyciągnięcie ręki jest pełno smakołyków, nie zawiesi swoich zasad "na jeden wieczór". Ja, choć uważam się za osobę zdyscyplinowaną nie wyjadę nigdy na wczasy "all included" bo wiem, że jak dookoła pełno dobrego jedzenia i alkoholu gratis to się nie oprę. W przypadku posłów takie wczasy "all included" trwają 4 lata. Z ich punktu widzenia tylko 4 lata. I ja nawet źle ich nie oceniam, bo jakbym mógł poprosić kolegę, żeby mi załatwił posadę w państwowej firmie z pensją 50 tys i odprawą 500 tys. to bym sie nie oparł. Racjonalizowałbym sobie, że w końcu niczego tam nie spieprzę. No i takich "krystalicznie czystych ludzi pełno jest w polityce wymieszanych z cynikami i zwykłymi zodziejami.

Okazja uczyni z każdego złodzieja, z każdego, niektórzy mają tylko nieco wyższy próg tolerancji.
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ