Prezydent Lis
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jako mistrz iluzji medialnej ma duże szanse,aby z powodzeniem sterować,nie tyle państwem co społeczeństwem.
Ogólnie sprawia wrażenie zaangażowanego w sprawy społeczne. Troszczy się o tych biednych,prostych ludzi,którzy przywarli do telewizora i ciężko im zrozumieć treść wiadomości.
Ma jednak wady. Jest totalnym karierowiczem. Całe to zamieszanie jest uknute być może po to,aby utrzeć trochę nosa Lisowi,odsuwając go od mediów i rzucając w bagno polityki tonącego państwa.
Ja mu życzę,aby nie był prezydentem drugiej Argentyny. Dla dobra jego wizerunku zawodowego i świętego spokoju.
Ogólnie sprawia wrażenie zaangażowanego w sprawy społeczne. Troszczy się o tych biednych,prostych ludzi,którzy przywarli do telewizora i ciężko im zrozumieć treść wiadomości.
Ma jednak wady. Jest totalnym karierowiczem. Całe to zamieszanie jest uknute być może po to,aby utrzeć trochę nosa Lisowi,odsuwając go od mediów i rzucając w bagno polityki tonącego państwa.
Ja mu życzę,aby nie był prezydentem drugiej Argentyny. Dla dobra jego wizerunku zawodowego i świętego spokoju.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ciekawy jestem czy jego współpracownicy z TVN by na niego głosowali.
Stawiam na to, że nie.
Stawiam na to, że nie.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
A słyszeliście kiedyś już osławione nagranie z TVN nagrane chyba po kryjomu jak jedzie po ludziach - swoich podwałdnych..ciągle ku...wa itp. Byłem w szoku...niby kultura a tu takie przekleństwa..
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Mam mieszane uczucia.
Nie lubię jego występów w TVN, bo mam wrażenie, że się nabija ze mnie konstruując te jego złożone zdania.
Musi być też strasznym pedancikiem - ten jego nienaganny przedziałek sugeruje, że mógłby być ukrytym bohaterem reklamy "bo zupa była za słona". Pedancik Lis wchodzi do domu, i od razu udaje się do okna gdzie na parapecie sprawdza palcem czy nie ma kurzu. Jak jest to biada żonie. Nic dziwnego, że jego małżonka nie występuje w TV, sińce są mało telewizyjne.
Te jego bluzgi wskazują, że nadrabia brak autorytetu agresją, rzeczywiście w samym TVN to on musi mieć mało zwolenników.
(piszę to trochę dla zabawy, bo tak naprawdę nie znam człowieka, choć te kilka informacji i obserwacja wskazują, że on taki może być)
Nie lubię jego występów w TVN, bo mam wrażenie, że się nabija ze mnie konstruując te jego złożone zdania.
Musi być też strasznym pedancikiem - ten jego nienaganny przedziałek sugeruje, że mógłby być ukrytym bohaterem reklamy "bo zupa była za słona". Pedancik Lis wchodzi do domu, i od razu udaje się do okna gdzie na parapecie sprawdza palcem czy nie ma kurzu. Jak jest to biada żonie. Nic dziwnego, że jego małżonka nie występuje w TV, sińce są mało telewizyjne.
Te jego bluzgi wskazują, że nadrabia brak autorytetu agresją, rzeczywiście w samym TVN to on musi mieć mało zwolenników.
(piszę to trochę dla zabawy, bo tak naprawdę nie znam człowieka, choć te kilka informacji i obserwacja wskazują, że on taki może być)
ENTRE.PL Team
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mam kolege ktory kiedys mial miesieczne praktyki w TV i wlasnie byl w studiu jak p.lisek sie przygotowywal do programu.... mowil ze jest to niesamowite przezycie bo gostek zjezdza ludzi na maksa caly czas k.... no i wogoel nie ma szacunku to tych wszystkich ktorzy wlasciewie przygotowuja program bo on go przeciez tylko ! czyta....
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie..i tak pewnie podczas kampanii by ktoś puscił ten kawałek jak zjeżdża ludzi..i nikt by prawie nie głosował..dlatego mu nie ufam..miła ładna buzia przed ekranem a poza w studio zrypanie ludzi..
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
rzuca kutasami bo to on występuje przed widownią i to on będzie się wstydził jeśli do tekstu o polskim wzroście gospodarczym dadzą mu planszę o bombardowaniach iraku..
zależy od środowiska. nie znam showbiznesu wiec nie wiem jakie tam są standardy.
zależy od środowiska. nie znam showbiznesu wiec nie wiem jakie tam są standardy.
SBBP.WAW.PL
-
- Zaprawiony W Bojach
z drugiej strony nie da się ukryć, że przygotowywanie wiadomości w TV to stresująca robote, nie da się powiedzieć "jak nie zdążę to pójdzie jutro"
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Lis jest OK :
- prawicowe poglady
- poszanowanie tradycji
- nie lubi czerwonych
Dla mnie to wystarczy , ostatecznie lepszy od
jednej milej Pani co to "uszczesliwia" swiat
pomagajac biednym dzieciom
- prawicowe poglady
- poszanowanie tradycji
- nie lubi czerwonych
Dla mnie to wystarczy , ostatecznie lepszy od
jednej milej Pani co to "uszczesliwia" swiat
pomagajac biednym dzieciom

[i]swim - bike - run [/i]
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiejsza GW pisze:
Żakowski: No to jak, będziesz kandydował w wyborach prezydenckich czy nie?
Lis: Chyba Grodziska Mazowieckiego? Chcę być dziennikarzem i mam całkiem konkretne plany dotyczące wykonywania tego zawodu.
Jak widać wszystko przez nieporozumienie bo Tomasz Lis startuje tylko w wyborach na prezydenta Grodziska Mazowieckiego - o ile dobrze zrozumiałem.
Żakowski: No to jak, będziesz kandydował w wyborach prezydenckich czy nie?
Lis: Chyba Grodziska Mazowieckiego? Chcę być dziennikarzem i mam całkiem konkretne plany dotyczące wykonywania tego zawodu.
Jak widać wszystko przez nieporozumienie bo Tomasz Lis startuje tylko w wyborach na prezydenta Grodziska Mazowieckiego - o ile dobrze zrozumiałem.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Lis to Lis ale w trójce przy okazji dyskusji na temat tej kandydatury ktoś rzucił pomysł który mnie oczarował:
Monika Olejnik na Prezydenta!!!!
I ja bym bardzo chciał to zobaczyć:)
Monika Olejnik na Prezydenta!!!!
I ja bym bardzo chciał to zobaczyć:)
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]