Grupa Trójmiejska - bieg 1-go lutego

Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Coś wygląda na to , że ostatni bieg mocno Was wyczerpał ;)  Nikt się nie odzywa i za chwilę wypadniemy z 1-wszej strony.

Jeszcze niedawno dział Zacznij biegać był prawie zupełnie martwy i dopiero bieganie grupowe sprawiło, że jest bodaj najbardziej aktywny ze wszystkich.

Ciekawe jak tam Kledzik po niedzielnym biegu  :niewiem:  Zdaje się dzisiaj miał startować.

(Edited by Olek at 5:19 pm on Feb. 2, 2003)
biegowa recydywa
New Balance but biegowy
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy będziecie biegać w weekend 23 lutego? Wybieram się do Gdyni i może bym się przyłączył?
ENTRE.PL Team
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from Olek on 5:16 pm on Feb. 2, 2003

Ciekawe jak tam Kledzik po niedzielnym biegu  :niewiem:  Zdaje się dzisiaj miał startować.

Kledzik pobiegl, dobiegl i wszystko wskazuje na to, ze przezyl!!! Tylko nie bardzo ma sile ruszac jakimkolwiek z czlonkow nawet stukac palcami w klawiature.

Jutro lub pojutrze napisze krotka relacje i jezeli sie uda zamieszcze jakies zdjecia.

Dzisiaj ogranicze sie jedynie do wymienienia bezprzecznych sukcesow:
a. Bylem najlepszym forumowiczem z bieganie.pl w dzisiejszym polmaratonie
b. Pobieglem najlepiej ze wszystkich startujacych czlonkow Grupy Trojmiejskiej
c. Jest wysoce prawdopodobne, ze jestem posiadaczem najlepszego wyniku w polmaratonie w roku 2003 zarowno wsrod forumowiczow, jak i w GT.
d. Zaden z was nigdy nie przebiegl tak szybko polmaratonu w Bad FĂźssing

No a wynik? :smutek: :smutek: :smutek: Troszke slabo mi poszlo, 6 minut wolniej niz planowalem... 01:55:51 :smutek: i zaszczytna 723 pozycja. Na zakonczenie zacytuje naszego kapitana - Olka: "nie biegam dla chwaly..."

kledzik
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Quote: from PAwel on 5:38 pm on Feb. 2, 2003
Czy będziecie biegać w weekend 23 lutego? Wybieram się do Gdyni i może bym się przyłączył?
Biegamy w każdą sobotę, co do niedzieli trzeba by się osobno namówić. Coś wygląda na to , że dokonujesz PAwel inspekcji grup biegowych  ;)
biegowa recydywa
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

[quote]Quote: from kledzik on 6:52 pm on Feb. 2, 2003
[quote]Quote: from Olek on 5:16 pm on Feb. 2, 2003

:a. Bylem najlepszym forumowiczem z bieganie.pl w dzisiejszym polmaratonie
b. Pobieglem najlepiej ze wszystkich startujacych czlonkow Grupy Trojmiejskiej
c. Jest wysoce prawdopodobne, ze jestem posiadaczem najlepszego wyniku w polmaratonie w roku 2003 zarowno wsrod forumowiczow, jak i w GT.
d. Zaden z was nigdy nie przebiegl tak szybko polmaratonu w Bad FĂźssing

Kledzik jesteś moim idolem  :)
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
KAZAN
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Cześć!
Nie mogłem wziąć udziału w sobotnim biegu, bo musiałem załatwić jedną sprawę na uniwerku. Podjechałem jednak pod stadion w nadziei, że Was jeszcze spotkam. Okazało się, że jeszcze nie wróciliście z lasu, więc podpisałem się na ośnieżonym aucie Daba. Jeżeli w przyszłą sobotę będzie wyższa temperatura to będę na biegu.
Pozdrawiam J.
Jarek
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kazan - rozważaliśmy różne warianty jak to było z tym Twoim podpisem. A za tydzień biegamy u Ciebie.

KrzysiekK - chyba trzeba by otworzyć temat biegu 8 lutego.
biegowa recydywa
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Coś wygląda na to , że dokonujesz PAwel inspekcji grup biegowych  ;)
Coś ty, ja tylko  chciałbym was zobaczyć w akcji i sprawdzić czy wasze bieganie nie jest wirtualne :)
ENTRE.PL Team
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie,
(kledzik) Gratuluje. Wystartowanie w biegu masowym wbrew pozorom, nie jest prosta spawa. Trzeba zadbac o wiele roznych rzeczy, czasami wcale latwo nie jest im sprostac, co nie znaczy, ze twierdze, ze jest to slaby czas, nie o to chodzi. Chwala kledzik.

Dziekuje za bieg w sobote. Jestem podeksctowany przeprowadzka i udziela sie to w moim bieganiu, latwo mi sie bieglo i w sobote i piatek. Pogoda extra. Dystans w sam raz, to wolne forum, i mozna tu mowic o wszystkim, wiec napisze, ze nie podobalo mi sie to trawersowanie obwodnicy i torow. Ale to maly szczegol.

(PAwel) Nie wiem co bedzie w weekend 23+ciego, ale z checia sie umowie na bieganie, jesli bede mial czas i nie posypie sie wczesniej.

Pozdrawiam wszystkich. Kazig.
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

PAwel -    tradycyjnie Centrala chce mieć wszystko pod kontrolą. Niemniej rewizor będzie mile widzany. :)
  Trochę mnie niepokoi podana przez Ciebie data 23 lutego - to niedziela. Umówieni jesteśmy /GT/ tradycyjnie na sobotę i to właśnie na bieg w gdyńskiej części TPK. Czy Tobie sobota pasuje? Jeżeli nie, to muszą wypowiedzieć się koledzy, czy wchodzi w grę przeniesienie biegu na niedzielę / :niewiem:  /. Tak więc proszę daj znać kiedy to ma być.  :)
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Kledzik pobiegl, dobiegl i wszystko wskazuje na to, ze przezyl!!! kledzik
Moje szczere gratulacje :)
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
Jimas
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam,

Musze przyznac ze sobotni bieg dał mi sie troche we znaki (bol kolana) - ale to zdopinguje mnie do dalszych treningow - bede w nastepna sobote. Olek, DaB, Pawel, Krzysiek - spotkanie bylo OK.

Trzymajcie sie,

Jimas
kledzik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Koledzy dziekuje za slowa otuchy i wsparcia! W rzeczywistosci mimo marnego wyniku bylo cudownie! Wielka przygoda i niezapomniane przezycie!

Przed chwila otrzymalem wiadomosc, iz zdjecia beda dopiero za ponad tydzien. Juz dzisiaj mozna je jednak zobaczyc w internecie. Jest to troszke skomplikowane:
a. Kliknij "Bilder zur Startnummer"
b. Wpisz w okienko moj nr startowy, tzn. 1098
c. Kliknij "Bilder anzeigen"

ZDJECIA

Jeszcze jedno wyjasnienie. Na zdjeciach wyglada jakbym biegl w bialej czapeczce badz do konca osiwial. W rzeczywistosci mialem jedynie opaske na uszach. Temperatura -10 i padajacy od czasu do czasu snieg spowodowaly, iz wlosy pokryl mi szron, lod i snieg.

kledzik
krzysiekk
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:49
Życiówka w maratonie: 2:59:44

Nieprzeczytany post

Kledzik, przyjmij moje gratulacje z okazji przebiegnięcia półmaratonu.

My, czyli już oficjalnie Grupa Trójmiejska truchtamy sobie po ośnieżonych lasach. Jak zwykle dużo rozmawialiśmy i podziwialiśmy piękno tego świata. Mi w szczególności utkwił w pamięci moment kiedy skręciliśmy w szeroką ścieżkę leśną. Śłońce stało już mocno nad horyzontem i promienie padały na ośnieżoną drogę i ośnieżone drzewa. Sam śnieg, słońce, błękit nieba. Bajka.
[url=http://www.biegajznami.pl/GT]forum Grupy Trójmiasto[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Strona GT[/url], [url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=13&Itemid=21]GT Challenge 2007[/url]
DaB
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

O wlasnie przeczytalem, ze Pawel ma zamiar nas odwiedzic. Czyli GT będzie miala pierwszego goscia. Cieszymy się. Co do terminu biegu, to rzeczywiscie lepiej pasowalaby stala pora naszych spotkan tj sobota (22.02.03) rano. Nasz ostatni sobotni bieg rzeczywiscie byl b. udany. Slonce, snieg, widoki mmm... cos pieknego. Ale ten widok ze skarpy na Sopot pod koniec biegu to prawdziwa rewelacja. Tylko pod koniec natknelismy się na pania, ktorej pies chcial nas blizej poznac. A co najwazniejsze po biegu moja stopa wcale mnie nie bolala, mimo tego, ze mielismy 15km w nogach. Idzie ku lepszemu!
Nasz przedstawiciel na Europe Zachodnia spisal się swietnie. Ogladalem również zdjecia i musze powiedziec, ze z oszroniona czupryna Leszek wygladal niesamowicie. A do sukcesow, które Kledzik wymienil dodam jeszcze, ze prawdopodobnie nikt z forumowiczow w najblizszym czasie chyba nie zdola poprawic jego wyniku w Bad Fussing.
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
ODPOWIEDZ