bo i wieści dobre.
to teraz czekam, aż mnie zaczniesz gonić i przegonisz, w czym kibicować będę

Moderator: infernal
Razem powiadaszSiedlak1975 pisze:No to GIT !!!!!!
W przyszłym roku biegniemy razem jakieś zawody. Byle nie 10km!!!
Maraton w Łodzi byłby najlepszy
Dziś odsłuchałem podczas biegu, bardzo interesujące wprowadzenie w tematy sercowe, zwłaszcza w tak świeżej sprawie jak moja. A i tą wizytę muszę sprawdzić, gdyż ponoć nawet bez większych problemów można ogarnąć na NFZ.yaaceek pisze:Super.
Nie wiem czy wpadło już, ale warto posłuchać i nawet umówić się na wizytę (podaje na końcu dane).
http://www.blackhatultra.pl/podcast/epi ... ra-podcast
Rzeczywiści plan na razie mocno pomaga mi w kwesti motywacyjnej i też wydaje się logicznie kształtuje całość przygotowań. Stety/niestety ale bez założonego celu i treningu pod niegu, bieganie bardzo dużo traci dla mnie ze swojego uroku.bezuszny pisze:Jacek, super, że wcisnąłeś enter, bo chętnie zawsze poczytam.
Najważniejsze, że zdrowie na tyle dopisuje, że możesz nawet "trenować", a nie tylko "biegać".Dobrze, że masz konkretny plan treningowy i cel na horyzoncie, to z motywacją nie będzie problemu.
Trzymam kciuki!
Rozsądnie postąpiłeś, kardiologów to nie dziwi, ale każdą inną specjalizację już tak.przemekEm pisze:Fajnie, że wszystko się skończyło tylko na strachu i możesz nadal biegać. Ja też kiedyś się wybrałem do kardiologa, bo tętno spoczynkowe miałem 39-41 i to w początkach biegania, więc się zastanawiałem czy tego nie trzeba leczyćTrochę się bałem co będzie, jak już forma podskoczy, ale na szczęście spoczynkowe pozostało w tych rejonach.
Jak na tak długie roztrenowanie i tak piątka nieźle weszła.
Po kolei trzeba lecieć, istotą forum jest biegowa tematyka, wszystko inne nieistotnym marginesem.Przemkurius pisze:Ciekawe czy ktoś oprócz mnie najpierw szukał informacji zdrowotnych a później czytał o bieganiu
Witamy ponownie!
Przecież Ty "góral" ostatnio jesteś, szybkość albo wytrzymałość zdecyduj.ziko303 pisze:Super wiadomości. Cieszę się, że wracasz do biegania. A ten Twój czas z piątki to ja poproszę za tydzień w Siechnicach
Znam Cię nie za długo, ale od kiedy znam, masz teraz życiową formę. Trzymam więc kciuki za dwa najlepsze starty naszej znajomości, a może i Twojej kariery dotychczasowej.cichy70 pisze:dobrze, że napisałeś.
bo i wieści dobre.
to teraz czekam, aż mnie zaczniesz gonić i przegonisz, w czym kibicować będę
O to właśnie chodzi, a będzie dosko.pawo pisze:No to kamień z serca.![]()
Powodzenia, no i tego, no, progu i vo2 i w ogóle jak najlepszych.
Toż to nuda.jacekww pisze:Konkluzja, patrzeć pod nogi, nie na piękno otaczającego świata.
a chcesz zdjęcie ciekawego palcapawo pisze:Toż to nuda.jacekww pisze:Konkluzja, patrzeć pod nogi, nie na piękno otaczającego świata.
Chyba nie chcesz tak słabo pobiecSiedlak1975 pisze: ↑16 sie 2021, 15:05 Czekam na twój wynik z HM. Będę wiedział w co celować :uuusmiech: