AlphaFly - tak się robi marketing

Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jest problem z rozmiarówką chyba w całej partii rzuconej na nasz rynek. Papcie wychodzą za małe i trzeba załatwić większe. Zawodnicy się skarżą, a asiks rozkłada ręce. Słabo to wygląda.
PKO
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pobiegaliśmy trochę w tych asiksach. Materiału filmowego nie będę robił, bo mam ostatnio lenia strasznego. Informacyjnie tylko napiszę, że szału nie ma, ale też tragedii nie ma. Porównywaliśmy jak zwykle wrażenia sprężynowania. Alfy wciąż są na pierwszym miejscu. Karbonowe asiksy za to dużo lepiej wypadły od adidasów.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rozumiem, że masz na myśli pierwszą wersję ADIZERO ADIOS PRO. Obecnie na rynku jest model ADIZERO ADIOS PRO 2.
Nie znam się na butach ale miałem okazję przymierzyć nową wersję. Zaskoczyło mnie głębokie ścięcie buta z tyłu, po zewnętrznej stronie. Czułem się bardzo nie stabilnie, wręcz chybotałem się "na zewnątrz". Jaka w tym tkwi idea?
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak, chodzi o pierwszą wersję.
Nie wiem co tam kombinują w drugiej wersji, ale jak za bardzo będą teraz robić dobrze wyczynowcom, to nie będzie komu kupować butów. Typowy amator wali z pięty i potrzebuje do tego stabilnego buta, dlatego jakieś wycinanki pod piętą brzmią wręcz groźnie. Tak jakby teraz producenci chcieli wszystkich zmusić do biegania na paluszkach. Jurek Skarżyński ze swoim lansowaniem biegania od pięty jest w odwrocie, ale jak dalej będzie postępować radykalizacja w konstruowaniu butów, to widzę w tym więcej kłopotów niż pożytku.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

pawo pisze: 13 sie 2021, 20:17 O Pani się wkurzyła.
https://www.bbc.com/sport/athletics/56927028
Liczy sie tylko rekord Bikili Abebe.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

I Bena Johnsona.
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Widziałem na youtube saucony endorfhin pro3
Chyba tam poszli w calkiem nową piankę.
Podeszwa ma chyba maksymalną możliwą grubość. Pewnie będzie dużo wiecej amortyzacji.
kkkrzysiek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

To chyba wciąż powerrunpb, czyli ten sam materiał, który był w Endorphin Pro i Speed od pierwszej generacji. PB od pebax, podobno to samo, co superpianka Nike i kilku innych producentów butów. Pytanie na ile sam proces formowania podeszwy środkowej ma wpływ na gęstość i masę pianki, co za tym idzie, całego buta?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ