Biografie sportowców

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Wow !!! Na to czekałem..jest to obecnie dostępne?
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
PKO
Awatar użytkownika
trotter
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Książek o Hillarym możesz szukać w empiku lub supermarketach (ja kupiłem w Tesco). Książki o Korzeniowskim w księgarni "Tania książka" na dworcu w Katowicach - cena 6 PLN.
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przed paroma (a może nawet paromastoma laty) przeczytalem biografię Pelego. Była ona wydana w serii "Bohaterowie stadionów". Wtedy wydała mi się bardzo ciekawa..
W pamięci pozostały mi jakieś nieistotnie fragmenty tej książki np. że Pele sprzedawał z kolegami (najpierw je kradnąc) orzeszki ziemne, żeby zdobyć pieniądze na koszulki piłkarskie - wtedy też Pele byl świadkiem tragedii - tragicznej śmierci swojego kolegi (szczegółów nie zdradzę) A jego buty do gry były o dwa- trzy numery za duże ale i tak był szczęśliwy, że je ma. Jest też w książce co nie co "o tych rzeczach" - nie chodzi mi o doping...

Ale najmilej wspominam opisy meczów z mistrzostw świata, gdy razem z kolegami Pele hipnotyzował publiczność i rywali swoją grą.
Polecam!
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kopę lat Przemku, Ty nasz Forrest Gump'ie kochany! Miło Cię widzieć ponownie! Zaglądaj częściej do nas i dzięki za ciekawą książkę!
Serdeczne pozdrowienia proszę przekazać dla Szanownej Małżonki!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ