Peres urodziła w 2017 córkę, a ty kwestionujesz to czy jest kobietą. Chyba nic więcej nie trzeba dodawać, żeby pokazać jakie absurdy cały czas tu wypisujesz.
Tokio - Maraton kobiet
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Biegi długie na fb: https://www.facebook.com/Biegi-długie-112451610619803/
Instagram: www.instagram.com/run_life1/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 2:47:03
Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Czy tylko ja jestem tym zmęczony? Bo na krótką metę może to było zabawne, ale od jakiegoś czasu paraliżuje normalną dyskusję.
Czy tylko ja jestem tym zmęczony? Bo na krótką metę może to było zabawne, ale od jakiegoś czasu paraliżuje normalną dyskusję.
10k: 35:42 | M: 2:47:03
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie wiem tylko czy jego wpisy się nadają na bana, bo za samą głupotę chyba nie można banować. Chociaż sugerowanie, że zawodniczka taka jak Peres jest "chłopem przebranym za babę" jest już przesadą.dziki_rysio_997 pisze: ↑07 sie 2021, 13:40 Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Biegi długie na fb: https://www.facebook.com/Biegi-długie-112451610619803/
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 10k to za długo
- Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.
Nie tylko Ty, jego uwagi najczęściej są trochę "obok" wątku dyskusji, pomijam zupełnie światopogląd jaki reprezentują.dziki_rysio_997 pisze: ↑07 sie 2021, 13:40 Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Nie mniej, powiedziałbym, że o ile Marek na początku zbierał na tym forum sporo odpowiedzi i reakcji na swoje mądrości, o tyle teraz odpowiada mu już coraz mniej użytkowników. Z jednej strony taka oświecona osoba nie potrzebuje pewnie reaktywnych odbiorców do głoszenia swoich prawd, ale może jak tak kompletnie go zignorujemy to w końcu mu się odechce?

Żeby nie było offtop'a - szacun dla Karoliny, dobry wynik w niełatwych warunkach.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
+1dziki_rysio_997 pisze: ↑07 sie 2021, 13:40 Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Nawet mi sie to już znudziło.