Tokio - Maraton kobiet

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Ricardo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

marek301 pisze: 07 sie 2021, 13:03 Czyli zamieniamy się w strusie?
Chowamy "głowy w piasek"? :usmiech:
Peres urodziła w 2017 córkę, a ty kwestionujesz to czy jest kobietą. Chyba nic więcej nie trzeba dodawać, żeby pokazać jakie absurdy cały czas tu wypisujesz.
PKO
dziki_rysio_997
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 2:47:03

Nieprzeczytany post

Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Czy tylko ja jestem tym zmęczony? Bo na krótką metę może to było zabawne, ale od jakiegoś czasu paraliżuje normalną dyskusję.
10k: 35:42 | M: 2:47:03
Ricardo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dziki_rysio_997 pisze: 07 sie 2021, 13:40 Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Czy tylko ja jestem tym zmęczony? Bo na krótką metę może to było zabawne, ale od jakiegoś czasu paraliżuje normalną dyskusję.
Nie wiem tylko czy jego wpisy się nadają na bana, bo za samą głupotę chyba nie można banować. Chociaż sugerowanie, że zawodniczka taka jak Peres jest "chłopem przebranym za babę" jest już przesadą.
Świeżak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 10k to za długo
Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.

Nieprzeczytany post

dziki_rysio_997 pisze: 07 sie 2021, 13:40 Tak bardzo szczerze: jak tylko pojawia się w jakimś wątku Marek to w zasadzie główny temat wątku (często ciekawego) umiera.
Nie tylko Ty, jego uwagi najczęściej są trochę "obok" wątku dyskusji, pomijam zupełnie światopogląd jaki reprezentują.
Nie mniej, powiedziałbym, że o ile Marek na początku zbierał na tym forum sporo odpowiedzi i reakcji na swoje mądrości, o tyle teraz odpowiada mu już coraz mniej użytkowników. Z jednej strony taka oświecona osoba nie potrzebuje pewnie reaktywnych odbiorców do głoszenia swoich prawd, ale może jak tak kompletnie go zignorujemy to w końcu mu się odechce? :oczko:

Żeby nie było offtop'a - szacun dla Karoliny, dobry wynik w niełatwych warunkach.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

+1
Nawet mi sie to już znudziło.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ