Komentarz do artykułu Jak często wymieniać buty biegowe?
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:48,30
- Kontakt:
Panie Jacku, ja Pana lubię i na swój sposób szanuję. Byłoby jednakowoż fajniej, gdyby Pan swoje myśli formułował w stylu nieco bardziej przystępnym dla zwykłych ludzi. Po polsku, gdyby Pan pisał. Po ludzku - jeszcze lepiej. W przeciwnym razie uchodzi Pan za Rolliego v.2. Czyli - ja jestem jedyny mądry, a reszta to imbecyle. Takich sformułowań radziłbym unikać. Ale pewnie Pan Panie Jacku i tak zrobi po swojemu. 

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dupek jesteś i tyle.faraon828 pisze:Panie Jacku, ja Pana lubię i na swój sposób szanuję. Byłoby jednakowoż fajniej, gdyby Pan swoje myśli formułował w stylu nieco bardziej przystępnym dla zwykłych ludzi. Po polsku, gdyby Pan pisał. Po ludzku - jeszcze lepiej. W przeciwnym razie uchodzi Pan za Rolliego v.2. Czyli - ja jestem jedyny mądry, a reszta to imbecyle. Takich sformułowań radziłbym unikać. Ale pewnie Pan Panie Jacku i tak zrobi po swojemu.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dupek i jasnowidz
Wiedziałem, że Pan Panie Jacku i tak odpisze po swojemu. Szacun!

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zwyczajnie odwal się ode mnie, panie redaktorze.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie wiem, czy wypada się Pana Jacka słuchać. Pan Jacek sporo banialuk opowiedział. Ale to na serio, tak? Okej, odwalam się od Pana Panie Jacku. Jestem odwalony na amen.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Daruj sobie tanią kokieterię i skup się na prowadzeniu portalu. Tam ci wychodzi.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
"Tam ci wychodzi"?
Panie Jacku, Pan jest zbyt miły. Więcej złośliwości proszę!
Panie Jacku, Pan jest zbyt miły. Więcej złośliwości proszę!

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Człowieku, odpuść już albo załóż nowy wątek, bo zwyczajnie trolujesz.
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Człowieku! Lepiej bym tego nie ujął - zwyczajnie, trolujesz 

- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ok
mam dość. Pozdrawiam
mam dość. Pozdrawiam
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Pozdrawiam również!
Trzymaj się i nie zaprzestawaj nawracania na jedynie słuszne myślenie!
Trzymaj się i nie zaprzestawaj nawracania na jedynie słuszne myślenie!

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
A gdzie ja tobie nacisnąłem na odcisk?faraon828 pisze:Panie Jacku, ja Pana lubię i na swój sposób szanuję. Byłoby jednakowoż fajniej, gdyby Pan swoje myśli formułował w stylu nieco bardziej przystępnym dla zwykłych ludzi. Po polsku, gdyby Pan pisał. Po ludzku - jeszcze lepiej. W przeciwnym razie uchodzi Pan za Rolliego v.2. Czyli - ja jestem jedyny mądry, a reszta to imbecyle. Takich sformułowań radziłbym unikać. Ale pewnie Pan Panie Jacku i tak zrobi po swojemu.

- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Panie Rolandzie, Pan nigdzie nie nadeptywał! Mam po prostu wrażenie, że razem z panem Jackiem nie różnicie się za wiele, jeśli chodzi o postrzeganie świata. I to jest właśnie w tym wszystkim urocze. Nie różnicie się w swoim "ja wiem, a reszta to gupki" i jednocześnie lubicie drzeć ze sobą przysłowiowe koty. Czy to na swój sposób nie rewelacyjne? 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Wcale nie przeczę, ze uwielbiam te przepychanki z Jackiem, ale nie rozumie co tobie to przeszkadza?
Ale bardzo mi przykro ze uważasz, ze ja mam wszystkich za durni tylko dlatego ze próbuje argumentować moje wypowiedzi. Jeżeli tobie i redakcji to przeszkadza... no cóż... to wasz portal, wasz styl. Zawsze możesz nacisnąć button : "User delete".
Ale bardzo mi przykro ze uważasz, ze ja mam wszystkich za durni tylko dlatego ze próbuje argumentować moje wypowiedzi. Jeżeli tobie i redakcji to przeszkadza... no cóż... to wasz portal, wasz styl. Zawsze możesz nacisnąć button : "User delete".
- faraon828
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Panie Rolli, Pan popada w melancholijne tony. Ja, to nie redakcja. Ja to ja. Uważam, że Pan Jacek w swoich wypowiedziach zawiera więcej "oryginalnych pomysłów". Niestety jest regularnie arogancki, co utrudnia traktowanie na poważnie Jego mądrości. Jeśli Pan, Panie Rolli nie ma wszystkich za durni, to tym lepiej. Cieszę się. Szczerze mnie to raduje. Jednakowoż, odnoszę wrażenie, że jest inaczej i podobnie jak pan Jacek, ma Pan innych za durniów. Ale to tylko moje wyobrażenia, więc proszę ich nie traktować poważnie.