kavir - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
przemekEm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Najczęściej jednak jedzenie, albo organizm się broni przed nadmiernym wysiłkiem, trzeba pokombinować z dietą i ze 2h przed bieganiem nic nie jeść lub coś lekkiego i niedużo. Natomiast co do mięśni brzucha, to zawsze na dobre wyjdą ćwiczenia. Brzuch to podstawa dobrej postawy w biegu, wzmocnienie może więcej dać niż same treningi biegowe ;)
New Balance but biegowy
Agnusia93
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59:57
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie martwi cie ten ból kolana? Może potrzebujesz wkładem do butów? Mój mąż tak miał. Pojechal ze mną do sklepu by dobrali mu buty do biegania, wtedy okazało się że musi też mieć wkładki. Minął chyba miesiąc odkąd w nich biega i ból całkowicie zniknął.
Nie lekceważ tego.
[b]5km - 27:10[/b] Silesia Marathon 01.10.2023
[b]10km - 56:03[/b] Silesia Marathon 01.10.2023
[b]HM Silesia - 02:09:30[/b] 01.10.2023

[url=viewtopic.php?f=28&t=57794]Komentarze do bloga[/url]
kavir
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie mnie ten ból dziwi, bo przy innych aktywnościach nie mam tego problemu, no i zaczął się może tydzień temu, tak na pierwszy rzut oka bez żadnej przyczyny. Nie robię bardzo intensywnych treningów, czy rozciągań, w nic nie uderzyłem i w żaden sposób go nie nadwyrężyłem. Może masz rację z butami, bo biegam już ok roku w najtańszych kalenji run 100. Od samego początku nie zrobiły na mnie pozytywnego wrażenia, kiepskie buty bez amortyzacji i innych bajerów, do tego umiarkowanie wygodne. Ale z drugiej strony biegam w 90% po polnych drogach a reszta po asfalcie, więc cudów techniki mi nie trzeba. Może w następny weekend się wybiorę, w mojej okolicy nie ma takich sklepów, a jednak wolę przymierzyć, bo zakup kalenji przez internet okazał się taki sobie.
50latek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:47
Życiówka w maratonie: - - -

Nieprzeczytany post

Biegasz jeszcze? Od 6 tygodniu nic nie napisałeś.
ODPOWIEDZ