Nowa książka J.Skarżyńskiego
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Rzeczywiście niezbyt precyzyjnie wyraziłem swoją myśl. Chodziło mi po prostu o udział w licytacji osób niebiegających np. biznesmena z nadwagą. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że mozna mieć całkiem sporą masę a dobrze biegać - i osobiście podziwiam osoby bardzo mocno zbudowane, ciężkie, że chce im się biegać i to na wysokim poziomie.......
Odnośnie okładek to mam także pewne porównanie z francuskimi ksiązkami o bieganiu - tam raczej zawsze na okładce jest jakaś osoba bardzo szczupła zgrabna mająca przedstawiać zdrowy styl życia......
Odnośnie okładek to mam także pewne porównanie z francuskimi ksiązkami o bieganiu - tam raczej zawsze na okładce jest jakaś osoba bardzo szczupła zgrabna mająca przedstawiać zdrowy styl życia......
- crisder
- Dyskutant
witam. prowokacja się udała!! przepraszam wszystkich, których w jakiś sposób uraziłem. niemniej uważam, że licytacja powinna się zacząć od niższej kwoty tak aby każdy miał szanse chociaż wziąść w niej udział. nie kazdy w końcu pracuje. jedni sie uczą drudzy szukają pracy. pozdrawiam
Biegnąc pozostawiać wszystko w tyle!
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie zapominaj, ze licytacje nie jest po to aby sprawic przyjemnosc bezrobotnym, a aby zebrac pieniadze niezbedne na pokrycie kosztow wydania ksiazki.Quote: from crisder on 10:45 pm on Jan. 16, 2004
witam. prowokacja się udała!! przepraszam wszystkich, których w jakiś sposób uraziłem. niemniej uważam, że licytacja powinna się zacząć od niższej kwoty tak aby każdy miał szanse chociaż wziąść w niej udział. nie kazdy w końcu pracuje. jedni sie uczą drudzy szukają pracy. pozdrawiam
kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
No nie tak zle nie bedzie. Na zdjeciu znajdzie sie nas min. trzech + pan Jurek. A no i jeszcze dzielny towarzysz mych biegowych wypraw, wierny Baca. Pan Skarzynski zgodzil sie aby Baca znalazl sie na okladce gratis w uznaniu jego wielkich zaslug dla popularyzowania biegania wsrod czworonogow zarowno w Starym Kraju jak i na obczyznieQuote: from lecho on 4:23 pm on Jan. 28, 2004
No Kledzik żebyś tylko sam na niej nie był

kledzik
-
- Zaprawiony W Bojach
To nie tajemnica. Zobaczcie sami: http://www.skarzynski.pl/Lista.htmQuote: from PAwel on 7:13 pm on Jan. 28, 2004
zdradzisz Kledzik, kto tam jeszcze będzie?
kledzik
- Murat
- Zaprawiony W Bojach
Odświerzam temat ksiązki J.Skarżyńskiego.
Kiedy sie ukaże?Czy zobaczymy Kledzika na okładce?Czy sesja fotograficzna zwycięzców licytacji już się odbyła?:niewiem:
Kiedy sie ukaże?Czy zobaczymy Kledzika na okładce?Czy sesja fotograficzna zwycięzców licytacji już się odbyła?:niewiem:
-
- Rozgrzewający Się
Quote: from PAwel on 9:53 am on Jan. 15, 2004
mnie też nie stać na nowe adki do biegania. Tak mnie nie stać, że nawet ich nigdy nie widziałem, a wręcz nie wiem, że się ich używa. Ale chętnie bym sobie parę adków kupił. (sorry crisder, nie mogłem się powstrzymać)
A mi się wydaje, że ta aukcja pokazuje tylko w jakich powijakach jest bieganie w Polsce. Wyobraźcie sobie kwoty w podobnej licytacji dotyczącej nowej książki Galowaya? Chyba 250 dolarów by to nie kosztowało, co?
A wie może ktoś ile teraz kosztuje wydanie książki (redakcja, sklad, drukarnia) w nakładzie 2 tys. egz.?
-
- Rozgrzewający Się
A wie może ktoś ile teraz kosztuje wydanie książki (redakcja, sklad, drukarnia) w nakładzie 2 tys. egz.?
A po jaką zarazę wydawać od razu 2000 egzemplarzy, skoro nawet w naszym dzikim kraju istnieje instytucja druku na żądanie? Książkę teraz można już za 900 złotych wydać (www.mybook.pl)
A po jaką zarazę wydawać od razu 2000 egzemplarzy, skoro nawet w naszym dzikim kraju istnieje instytucja druku na żądanie? Książkę teraz można już za 900 złotych wydać (www.mybook.pl)