Podcasty - platformy

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Awatar użytkownika
pawo
Wodzirej

Nieprzeczytany post

A mógłbyś dać link do tego posta, który rzekomo wywołał to zamieszanie?
New Balance but biegowy
Kuba Pawlak
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Przepraszam za późną rekcję na dyskusję, mimo licznych "wywołań do tablicy". Wbrew przypuszczeniom, które się pojawiały nie wynika to, ani z niechęci, ani podziałów na Wy/my, ani lekceważenia kogokolwiek. Staram się zaglądać na forum, ale jak słusznie zauważyliście, nie jest to moje naturalne środowisko, więc robię to rzadko i niejednokrotnie trudno mi śledzić poszczególne wątki. Jako osoba współodpowiedzialna za kierunek w jakim podąża portal chciałbym odpowiedzieć na kwestie, które pojawiły się w wątku, choć przyznam, że jest ich dużo, a niektóre wymagałyby rozbudowanych wyjaśnień.

Najważniejsza informacja dla osób, które korzystają z forum jest taka, że jest ono bezpieczne, zależy nam na tej przestrzeni i nie planujemy żadnych rewolucji. Faktycznie jest ono połączone ze stroną, których silnik wymaga licznych modernizacji, aby spełnić kryteria zapewniające niezbędne pozycjonowanie. Te zmiany są konieczne, aby zachować lub zwiększyć czytelnictwo, co przekłada się na reklamodawców, a w ostatecznym rozrachunku zapewnia podtrzymanie funkcjonowania forum i strony. Wszelkie niedogodności spowodowane zmianami nie są intencjonalne i staramy się je korygować na bieżąco.
Prześledzimy jeszcze raz ten wątek z programistą, ale z tego co wiem większość poprawek została naniesiona.

Co do wątku anonimowości redakcji, to wprowadziliśmy już kroki mające na celu zmianę tego stanu rzeczy. Dodane zostały stopki autorskie w artykułach, a wśród kolejnych planowanych zmian jest też wprowadzenie zakładki z opisami i kontaktami do poszczególnych osób. Prosimy o cierpliwość.

Odnośnie wątku funkcji redaktora naczelnego, to przy obecnej strukturze redakcji taka nazwa stanowiska byłaby niewłaściwa, dlatego nie przywiązujemy wagi do tytułów. Staramy się pracować demokratycznie z zespołem redaktorów i wspólnie z nimi dobieramy treści. Odpowiedzialność za ostateczny kształt spoczywa na mnie, dlatego będę wdzięczny za wszelkie uwagi (choć ze względu na liczne zależności nie mogę obiecać, że wszystkie wprowadzimy w życie). Każdy głos jest dla nas ważny i za każdy, również krytyczny, dziękujemy.
otoczak
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

pawo pisze:A mógłbyś dać link do tego posta, który rzekomo wywołał to zamieszanie?
Ostatni wpis na stronie 3 tego wątku:
viewtopic.php?f=6&t=62122&start=30
Ostatnio zmieniony 24 cze 2021, 16:22 przez otoczak, łącznie zmieniany 1 raz.
dziki_rysio_997
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 2:47:03

Nieprzeczytany post

Dzięki Kuba za odpowiedź.

Na pewno macie jakąś wizję na rozwój serwisu, część wprowadzonych zmian jest bardzo pozytywna. Doceniam też inicjatywy takie jak np. podcasty pozwalające zajrzeć nieco głębiej do "wyczynu" (ale nie tylko).
Generalnie bieganie.pl zwykle kojarzyło mi się ze stroną, gdzie można przeczytać więcej, niż "do biegów dodaj parę przyspieszeń" i zdaję sobie sprawę z tego, że utrzymanie wysokiego poziomu to ciężka sprawa. No bo jednak wymaga angażowania ludzi z wiedzą, a nie copywritera, który z pięciu kiepskich artykułów o podbiegach "skompiluje" szósty kiepski artykuł o podbiegach, a potem poleci pisać o tym, jaki wybrać toster.

Trzymam za Was kciuki. :)
10k: 35:42 | M: 2:47:03
Siedlak1975
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:59
Życiówka w maratonie: 2:59:13

Nieprzeczytany post

Kto jest autorem relacji z pierwszego dnia MP???
Kuba Pawlak
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Siedlak1975 pisze:Kto jest autorem relacji z pierwszego dnia MP???
To praca zbiorowa
ODPOWIEDZ