Spokojnie, progresujące też mam, w innym miejscu, ale w tym samym kolanierocha pisze:Gangliony! Ale świetna nazwa!
Aż szkoda, że w regresie...

Moderator: infernal
Spokojnie, progresujące też mam, w innym miejscu, ale w tym samym kolanierocha pisze:Gangliony! Ale świetna nazwa!
Aż szkoda, że w regresie...
Życzę zdrowia wszystkim koniom.rocha pisze: Chciałbym powiedzieć, że z końmi wszystko ok, ale właśnie wracam z apteki i niestety jest co robić i o co się martwić.
Życie. Weterynarz jutro po południu, Ruby okulała na lewą tylną.
Potwierdzam, mi tezrocha pisze:PS: ktoś mi forum zepsuł.
rocha pisze:
PS: ktoś mi forum zepsuł.
Nie narzekaj, może nie nikt, ale teraz już na pewno mało kto przeczyta.rocha pisze:Piszę blog treningowy tylko na bieganie.pl, bo jest duża szansa, że nikt tego nie przeczyta.
Może jakiś pozew, znaczy: protest, zbiorowy?Sikor pisze:Potwierdzam, mi tezrocha pisze:PS: ktoś mi forum zepsuł.![]()
Do nowego ukladu itd. moge sie przyzwyczaic, ale ze na glownej stronie nie pokazuje, w ktorych dzialach sa nowe posty to kiszka strasznabeata pisze:Może jakiś pozew, znaczy: protest, zbiorowy?
O! działa!rocha pisze:PS: ktoś mi forum zepsuł.
Akurat czcionke w wiekszosci przegladarek mozna sobie dostosowacbeata pisze:Działa, ale czcionka, jak dla emerytów.
W sumie to nawet dobrze, nie muszę sobie boleśnie uświadamiać, że pora na okulary ...
rocha pisze:Bez Sikora człowiek jest jak dziecko we mgle!