Realizacja planu z książki Maraton zaawansowany

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

sebastian899

Nieprzeczytany post

Nie wiem dlaczego ale odnoszę wrażenie że konta marek301 i Harpagan to powiązane konta , ale to tylko moje odczucie może się mylę , ale oczywiście podtrzymuje że Harpaganowi trzeba dać spokój .
New Balance but biegowy
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

marek301 pisze:
Rolli pisze:...nie wiedziałem nic o Twojej chorobie...
Rolli, moim zdaniem zaczynamy chorować na to samo! :taktak:

Zobaczymy kto sobie poradzi z tą chorobą lepiej?

Mogę się założyć o $100 000, że Tobie będzie trudniej. :usmiech:

BTW
Mam na myśli oczywiście starość.
Ty pewnie jesteś przekonany, że "kontrolujesz" sytuacje. :bum:

Niestety muszę Ciebie rozczarować, słabo to widzę w przyszłości.
Najbardziej ogranicza Ciebie, brak możliwości stosowania odpowiednich "narzędzi".
Raz, że nie masz nawet świadomości, że one istnieją i są na wyciągnięcie "przysłowiowej ręki",
dwa, to stawiam, że również ogranicza Ciebie "sytuacja materialna"! :taktak:
Oczywiście masz znowu racje!!! To tak jakbyś mi siedział w głowie i wiedział co myślę! Na serio! Przysięgam!
Moja sytuacja materialna jest tragiczna!
Moje zdrowie całkowicie zajechane i patrze zazdrośnie w Twoim kierunku!
Ale w jednym sie mylisz. Mnie starość nie oczekuje, bo umrę prawdopodobnie w wieku 45 lat, albo i wcześniej.

Ja po prostu zazdroszczę twojego podejścia do życia i socjalnej kompetencji. Przysięgam!
Dobrze ze do mnie piszesz, bo nie wiem jak bym przeżył następny tydzień! Jeszcze raz dziękuje za twoje słowa mój Miszczu.
Awatar użytkownika
marek301
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:...Mnie starość nie oczekuje, bo umrę prawdopodobnie w wieku 45 lat, albo i wcześniej...
Kolejny raz się popisałeś Bracie biegaczu.
Pokazałeś typowy objaw "egoizmu/głupoty" jaki przejawia wielu "trenerów". :taktak:
Właśnie Ty taki doświadczony i uznany, byłeś tak "bystry", że niczego nie zauważyłeś,
a nawet "ochoczo" przyłączyłeś się do dokuczania "niepełnosprawnemu" biegaczowi.

Uczestniczyłeś aktywnie w czymś co można porównać do "fali w wojsku",
czyli negatywnego zjawiska z "zapleśniałej komuny", takiej forumowej nagonki, psychicznym dręczeniu Harpagana.

Rolli, z całym szacunkiem, tutaj nie chodzi o Ciebie! :usmiech:

Tutaj chodzi o "interes" Biegaczy, tych wszystkich którzy wpadną w "sidła",
nazwijmy to niezwykle delikatnie trenerskiej "rutyny".

Można oczywiście udawać, że problem nie istnieje,
lub nawet mieć szczere przekonanie o "niewinności", braku odpowiedzialności za swoje czyny itp..., ale:
immortal pisze:...Okazało się, że Paweł zrobił zakład, że skończy maraton w czasie do 3:30.
Nie wiedziałem o tym... Ja sam mimo, że mam w nogach już sporo biegów leciałem za balonem 4:00
bo znam swoje realne siły. On uciekł do przodu, nie wiedziałem o takich zamiarach,
wybiłbym mu to z głowy natychmiast...
Przykładowo jestem takim sławnym "Renifersem" piszącym książki o bieganiu.
Czytają o moich treningowych planach tysiące czy miliony ludzi.
Następnie dochodzi do śmierci, tragedii która się wydarzyła w Poznaniu podczas masowej imprezy.

Czy jestem odpowiedzialny w jakimkolwiek stopniu za tragedię?
Przeca tylko "ksiunżkę" napisałem? :bum:

Rolli, czy bezkrytyczne zachęcanie, promowanie do "szybkiego" biegania,
śmieszne żarciki na forum z biegających "inaczej",
dobrze świadczą o pretendującym do miana uznanego trenera? :niewiem:
sebastian899

Nieprzeczytany post

Jak masz jakieś żale do Rolanda to chyba lepiej jak wyjaśnisz sobie z nim na PW , po co drążyć znowu temat Harpagana , jaki to ma sens i czemu to ma służyć Nikt się nad nim nie znęcał , ogarnij się i przestań pisać , bo widzę że Ty szukasz sztucznego zamieszania i zamętu które nikomu nie jest potrzebne , co chcesz osiągnąć tym ? Dowiedzieliśmy się że Harpagan to osoba chora, więc po temacie , każdy z nas zmienił już spostrzeżenie na temat jego osoby i nawet jakby zdecydował się kontynuować bloga będziemy inaczej już na to patrzeć niż dotychczas .
sebastian899

Nieprzeczytany post

Jeśli kogoś to interesuje to Harpagan w maratonie zajął 4 miejsce z czasem 2.44.31 .
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sebastian899 pisze:Jeśli kogoś to interesuje to Harpagan w maratonie zajął 4 miejsce z czasem 2.44.31 .
Bardzo dobry wynik. Duzo pod gore?
sebastian899

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
sebastian899 pisze:Jeśli kogoś to interesuje to Harpagan w maratonie zajął 4 miejsce z czasem 2.44.31 .
Bardzo dobry wynik. Duzo pod gore?
Z tego co opisywał na portalu społecznościowym to trasa trudna i z wysoką temperaturą .
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mam nadzieje ze nie biegł w Chinach Ultra, gdzie zginęło wczoraj 21 biegaczy! :orany:
ODPOWIEDZ