Prelekcja Dariusza Sidora wygłoszona 13 września 2003 w Warszawie podczas 25 Old Spice Maratonu Warszawskiego dostępna jest już także w internecie!
Po co biegaczowi trener?
Zapraszam do odwiedzin biegajznami.pl gdzie możecie poczytać również między innymi bardzo ciekawą relację Darka z biegu maratońskiego rozgrywanego w górach... głęboko pod ziemią:
Wyścig podziemnymi górami.
Serdecznie zapraszam do lektury!
Po co biegaczowi trener?
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Czyżby tak duże było zainteresowanie bieganiem, a tak małe treningiem...?
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Bennet - o co Ci chodzi?
Na pewno się już telefony i maile do Darka posypały a dyskusja na forum biegajznami się odbywa.
Na pewno się już telefony i maile do Darka posypały a dyskusja na forum biegajznami się odbywa.
-
- Zaprawiony W Bojach
ja uważam, że trener nie jest potrzebny nikomu. Po co komuś facet z dużym brzuchem, który od studiów nigdy nie przebiegł nawet kilometra, który ze stoperem w ręku stoi przy bieżni i wrzeszczy: "szybciej, szybciej, ostatnie koło za wolno" Nie wspomnę tutaj o mniej dyplomatycznych słownych bodźcach niezapomnianego trenera Puzio.
A przy okazji: czy Darek Sidor nadal twierdzi, że buty do biegania trzeba kupować za małe?
A przy okazji: czy Darek Sidor nadal twierdzi, że buty do biegania trzeba kupować za małe?
ENTRE.PL Team