No jak to jak?Rolli pisze: A jak to wyliczałeś?
Te 8:20 to absolutne minimum, bo jak ma obiegane tempo 2:50 przez 10 minut to jest 3630, a wiec trójka ciut szybciej.
Szybciej to po 2:47, no a jakby jakie zawody, to Panie, ho,ho.
Moderator: infernal
No jak to jak?Rolli pisze: A jak to wyliczałeś?
Hm... Ja bym to tak interpretował. Zaczyna w 2:50 po 200m umiera i dalej biegnie ledwo dochodzi do mety w 3:20. Wynik: 9:45.pawo pisze:No jak to jak?Rolli pisze: A jak to wyliczałeś?
Te 8:20 to absolutne minimum, bo jak ma obiegane tempo 2:50 przez 10 minut to jest 3630, a wiec trójka ciut szybciej.
Szybciej to po 2:47, no a jakby jakie zawody, to Panie, ho,ho.
Przecież żartowałem , a wbrew pozorom aż taki młody szczur że mnie nie jest i pamiętam początki " internetu" i parę latek już wtedy miałem . Edit Pawo biegał w przeszłości dużo szybciej niż ja , co innego.Roland który całe życie truchtałcichy70 pisze:tylko ze jak Ci panowie używali internetu tu Ty Sebastiana pod szafę na stojąco wchodziłeś
a to ze że szybciej biegasz świadczy tylko o tym, ze szybciej biegasz o niczym więcej.
Pawo, czyli jakiś wymyślony nick internetowy gada, że coś kiedyś biegał. Weź to teraz zweryfikuj.sebastian899 pisze: Edit Pawo biegał w przeszłości dużo szybciej niż ja
Seb, a kiedy ty chcesz zacząć szybko biegać? Jak będziesz w moim wieku?sebastian899 pisze:Przecież żartowałem , a wbrew pozorom aż taki młody szczur że mnie nie jest i pamiętam początki " internetu" i parę latek już wtedy miałem . Edit Pawo biegał w przeszłości dużo szybciej niż ja , co innego.Roland który całe życie truchtałcichy70 pisze:tylko ze jak Ci panowie używali internetu tu Ty Sebastiana pod szafę na stojąco wchodziłeś
a to ze że szybciej biegasz świadczy tylko o tym, ze szybciej biegasz o niczym więcej.
Spokojnie daj mi jeszcze 2-3 lata , w Twoim wieku zostanie mi już tylko szydełkowanie .PRolli pisze:Seb, a kiedy ty chcesz zacząć szybko biegać? Jak będziesz w moim wieku?sebastian899 pisze:Przecież żartowałem , a wbrew pozorom aż taki młody szczur że mnie nie jest i pamiętam początki " internetu" i parę latek już wtedy miałem . Edit Pawo biegał w przeszłości dużo szybciej niż ja , co innego.Roland który całe życie truchtałcichy70 pisze:tylko ze jak Ci panowie używali internetu tu Ty Sebastiana pod szafę na stojąco wchodziłeś
No tak... ale na razie jesteś na 1000m ledwo parę sekund przed rencistami. Wiec biegaj tylko w lesie, bo straszny wstyd.sebastian899 pisze:Spokojnie daj mi jeszcze 2-3 lata , w Twoim wieku zostanie mi już tylko szydełkowanie .P
Ja tak mówię co rokusebastian899 pisze:Spokojnie daj mi jeszcze 2-3 lata