Komentarz do artykułu Zrób to po treningu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skomentuj artykuł Zrób to po treningu
New Balance but biegowy
Altaris
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48:11
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

"No chyba, że coś przegapiliśmy... " - Oczywiście! Jeśli nie chcecie żeby Was z domu wyrzucili to jeszcze dodałbym do tego wspomniany wcześniej prysznic! :hej:
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Altaris pisze:"No chyba, że coś przegapiliśmy... " - Oczywiście! Jeśli nie chcecie żeby Was z domu wyrzucili to jeszcze dodałbym do tego wspomniany wcześniej prysznic! :hej:
Nie no, o prysznicu też było, i to kilka razy. Natomiast dziwi mnie, że o prysznicu mówi się tylko w kontekście nieświeżości ... Można przecież być akurat w domu samemu, i ta nieświeżość nikomu by nie przeszkadzała.
Ja jednak nie wyobrażam sobie jedzenia czegokolwiek w mokrych ciuchach, a czasem i z błotem na nogawkach. Zero przyjemności, a i ryzyko przeziębienia się (nie mam upału w domu). Prysznic zajmuje mi 2-3 min., więc to jedzenie może chwilę poczekać. W każdym razie dla mnie to podstawa "po". A rozciąganie/roller wliczam jeszcze do treningu.

A poza tym artykuł miał przecież na celu zaprezentowanie pewnych produktów ... ;)
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Masy szpachlowej?
ODPOWIEDZ